Mors dag

Igår var det en underbar dag i solen, gjorde inget vettigt förutom att köpa morsdags present, ett rosè vin och en blombukett:) På kvällen blev det iväg till stan hem till Elin Wiiie, där jag, hon och Elin Öhh förfestade och grillade, mysigt och alldeles lagom<3 UNDERBART VÄDER! Vi pratade, sjöng, dansade och gjorde kullerbyttor:D hihi! Mot elva tiden gick vi till bryggan och där var det massvis med känt folk:D Trevligt trevligt! La mig ner i sängen 03.47 xD

Imorse vaknade jag 13.07 xD Spratt upp och gick ut i solen direkt, la mig på bryggan nere vid sjön:) Men jag badade inte, så varmt är det inte;) Men det kommer! Sen vips så var klockan halv fyra och då duschade jag och familjen Walander åkte till Golfbanan i Flögne för att äta morsdags mat, och där väntade mormor, morbror och hans tjej:) Mysigt!

Nu ska jag fixa lite saker, bl.a inbjudan till studenten:)

Stockholmare i Lersjön

Igår kom det in en bil på vår gård med två killar i. De vevade ner rutan och frågade pappa: Bor du här?! Pappa svarade ja. Fy fan vilket place! sa dom sen xD hihi Typiskt stockholmare;)

Yes!

Elin ringde nyss o sa att vi skulle hem till Elin Wiie ikväll, vi ska grilla och mysa på balongen:D Livet e att bra härligt!
Skjuts dit o hem fikat, ställe att festa fixat,, dricka fixat och på kylning, förköp fixat!:D

Snart kommer brorsan och hämtar mig så ska vi till Challa en sväng med caben och köpa morsdags present:) Och kött och bröd tills ikväll:D Kommer bli bra det här!

Kul att du kom och tittade på mig igår^^ hihi!

En dag fylld av fart

Igår jobbade jag 09.30 till 12.10. Ringde till Elin och sa att jag är på väg, (jag väckte henne) haha! Kom dit, hon gjorde sig i ordning och så åkte vi till Karlstad. Deet va hett som bara den och så hade vi pappas ford som inte har nån vidare AC så vi körde med rutorna öppna:) Musiken i cd spelaren va Kopparbärs-rock, Roxette och Abba, bra grejer!
När vi kom fram till Karlstad åkte vi och skulle hämta min balklänning. Jag testade den för säkerhets skull och ena axelbandet va för stort så hon sydde in den och vi kom senare på eftermiddagen och hämtade den. Asså jag kände mig så himla fin i den<3 iiiiiihhhh!

Efter det åkte vi till centrum och åt pasta, sen blev det shopping och glass^^ sen till match i Älgå. Tog 56 min från Karlstad till Älgå.host host. Vi vann matchen med 4-1 :D Jag satt på bänken och när det var 30 min kvar av matchen hade jag ställt in mig på att inte få spela, för varför ändra nåt som går bra? men efter de sa Jonas att jag skulle värma upp. Plötsligt kommer Lina in från plan och har nåt i ögat, Jonas byter ut henne och säger:" Walle, in som forward!". Jag skuttar ut med glädjeskutt. Fick en perfekt höjdboll av Elin, trycker till den med huvudet och den går mot mål och under ribban, Jonas skriker JAAAAA! men i sista sekund når målvakten bollen, fan!:P Sen vann jag bollen och driver bollen mot målvakt och får felträff med vänstern och bollen rullar knappt fram xD fan, sånt läge får jag inte igen! jaja..
 
Idag blir de och sola sola sola:D och ikväll bryggan^^

Ha en underbar dag!


Estetshow!

Jag, Josefine och Joanna var på Musikestet tvåornas estetshow, snacka om bra! :D Oj oj oj, kan inte göra annat än att le efteråt och undet showen, det var riktigt bra!^^
Showen utspelade sig i en affär:) Klemens Livs närmare bestämt;)
Haha ett citat ur showen av Marcus til kassörskan: ´"Tjeena tjejen! Jag ska ha en packa kondomer." Han får paketet och läser på det. "Men hallå tjejen, jag behöver XL" xD haha, säkert;P

Fick sms nyss av tränaren, bänk imorrn mot Älgå, skit också:( Men showen va fruktansvärt bra iaf!:D

Trevligt trevligt!

Denna vecka har varit bra:) Det går lättare och lättare för varje dag.
Igår jobbade jag kvällen på maxi, jag var stessad som bara den för att hinna klart med all disk och städning men stämplade ut bara fem minuter efter vad jag egentligen skulle sluta:) Brummade iväg till Flögne, anlände perfekt till matchstart i Champions League Barcelona vs. Man.Uni. Och rätt lag vann, nämligen Barca med 2-0, och utklassade ManUni xD haha! Sönn!

Sov över hos Elin också och åkte tåget från Åmot imorse för att ha en lektion på skolan, idrott, jippi! Städade ur skåpet och lämnade in nyckeln så blev en hundring rikare:D Jäjj^^^Sen åkte jag bussen till Åmot och tog bilen hem därifrån:)
Här hemma har jag finputsat lite på bildspelet som jag ska visa för hela HP3:) Hoppas det blir uppskattat!:)

Träffade Joel förut, han har precis kommit hem från (Cypern, Turkiet)?? nåt sånt iaf xD Och jag gick fram till honom och jämförde brunfärgen och han va inte så mycket brunare än mig;) Men sen visa han magen och den va illröd XD haha!

Maja frågade förut om jag skulle kunna tänka mig att bli med henne och några till till hennes sommarstuga på kusten och jag tvekade inte att säga JA! Men det är oklart när vi ska åka, hoppas det blir över en helg för jag jobbar mån-fre ända till augusti.. men hoppas hon väljer midsommarhelgen för har ändå inget planerat då"/

Malin från banken ringde förut och frågade om jag vill med på After Work på Olssons Brygga nästa fredag, inga tvivel från min sida där heller, jag sa JA^^ hihi! Skoj skoj!

Ikväll ska jag fika med Jossa o Joanna på sunday och sen ska vi på Estetshowen på Ritz:) trevligt!

Imorrn blir det jobba i 4 tim, karlstad med Elin och match i Älgå:D Hoppas på vinst!

På lördag ska jag o Elin på bryggan^^ Kul! Många studenter som ska ut då med:D

Nu måste studentfiringen starta på allvar!

Can this week get any better?:D
Party time people!

Skulle lyssnat på mormor

Förr förra helgen kom jag till mormor och sa glatt att jag gjort min sista dag på Maximat, men det trodde hon inte på utan hon trodde att chefen skulle ringa fler gånger. Men det trodde inte jag:P Ska jobba 16-20 idag och 09.30-13.30 på fredag xD haha! Han ringde nyss och frågade om jag kan jobba ikväll:P 1,5 timme innan man ska börja, snacka om att ställa upp! Borde ha dubbelt betalt;) hihi! men får iaf lite OB plus att de höjt timlönen med hela 7 kr:D

well well, får leta upp jobbkläderna då xD

Spontanlunch med brorsan

Imorse brummade jag iväg till Arvika för att ha två timmar fotboll. Jag svängde precis in i första rondellen i Arvika vid OK och från vänster kom Nattis, snacka om tajming;) hihi! På specialidrotten hade vi teknik träning och sedan avslutade vi med rollfotboll, och jag hade hittat på rollerna:) Alla gjorde det väldigt bra! Och det blev mycket skratt:)

Efter fotbollen åkte jag in snabbt och fick reda på projektbetyget, MVG^^ Gött efter all slit!
Jag sålde 34 böcker av totalt 70 st och vi var fyra i gruppen xD haha, så kan det va. Jag är nöjd iaf;P

Solade på Irenes salong förut^^ Nice nice! Sen åkte jag till Challa och då var klockan lite innan tolv så då ringde jag till brorsan och frågade om vi skulle äta lunch ihop och det ville han:) Jag åkte och hämtade honom och vi åkte först till Croconilen, men jag tyckte inte om dagens lunch där, så vi åkte till Gränsrasta, samma sak där xD Så vi hamnade på Borgen tillslut xD haha!

Nu ska jag betala räkningar, göra inbjudan till studenten och pyssla lite på bilder^^

Ha en bra dag i solen!

Livar upp i det dåliga vädret


Huvudvärk av åska i luften?

hmm jag brukar aldrig ha huvudvärk, men det kanske beror på att det är åska i luften :S Och det SPÖregnar, och vi ska träna sen xD Jippi! Hoppas det ger sig snart:)

Imorrn ska jag på specialidrotten och ha rollfotboll (jag som gjort rollerna) men är inte riktigt färdig än. Efter specialidrotten ska jag och sola i Åmot, tänkte jag skulle försöka hinna tre ggr iaf innan studenten för att bättra på färgen:)  Sen ska jag hem och städa rummet (ser ut som ett bombnerslag xD). På kvällen ska jag till Elin och se finalen i Champions League:)

På torsdag: En lektion (idrott). Hem och greja lite och på kvällen ska jag o Josefine på Estetshow:)
På fredag: Ska jobba 9.30-14.00 (xD) Sedan bär det iväg till karlstad med Elin för att hämta balklänningen (som hon inte ska få syn på!) Sedan blir det lite shopping, mat och match i Älgå:)
På lördag: njuta av ledighet och på kvällen Fest på Olssons Brygga!!:D

Have a nice week!

Något måste ske

Nu är det 2,5 vecka kvar till studenten. Kurserna börjar ta slut, klassen har ingen gemensam lektion längre. Känns inge bra att bara vara ledig fram till studenten. Något måste ske, något måste hända och involvera alla treor. Det enda som är planerat framöver är klassiker springning och solidaritetsdag som är för alla treor. Måste hända nåt, för hur kul är det att vara ledig och sen komma på student-torsdagen och bara woho nu är det studenten! Inte så värst. Sen har man ju sett o hört hur kul det två senaste avgångs klasserna har haft det, skitkul. Känner inte riktigt igen mig. Studentfesterna kommer det upp info om några dar innan de äger rum, hur ska man kunna hinna planera då? Sen har man ju fotbollen som styr. Och jag funderar på om man ska våga säga att man tänker ägna sig åt studenten hela helgen 11-14 eller om man ska vika ner sig och vara med ändå.. Vore kul och kunna leva ut studenten hela helgen där eftersom man inte känt på student livet än så länge. Eller kommer jag få skit för att jag "prioriterar" studenten framför en fotbollsmatch? :S

Usch va mycket man kan fundera på:P Men nu ska jag lägga på soffan och hoppas att mensvärken går över och sen ska jag göra pytt i panna med ägg o rödbetor^^ Ikväll blir det träning, igen, har varit två matcher och två träningar sen i lördags. Igår kände jag att kroppen inte orkade nåt, och va helt slut när jag kom hem. Jag sover ju nog länge, det måste ha med att jag inte orkat äta de senaste dagarna, men nu ska jag försöka trycka i mig, mat har ju varit min passion innan;) hihi!

What a beautiful day!

I morse hade jag sovmorgon och vaknade av mig själv tio minuter innan klockan skulle ringa, skönt! Gick upp gjorde mig i ordning och åkte till skolan. Bensinlampan lyste hela vägen till stan så var rädd att jag skulle få bensinstopp, men jag var sent ute så hann inte tanka xD Kom fram till skolan iaf och hade klassmöte, eller ja klassmöte och klassmöte vi var väl 8 st eller nåt, fy fan det är så dåligt gjort av de andra att inte komma nu när det närmar sig studenten och det är massor som klassen ska fixa och komma överrens om osv.. Men men det löser sig väl:)
Efter mötet hade jag natur, och då gjorde jag min sista labbrapport ever:D Sen gick jag o Nattis på Sunday och åt lunch, mumsigt! Så himla härligt väder idag!:D

Efter klockan ett åkte vi ut till Ingestrand för att möta upp alla i specialidrotten och spela minigolf:) Jag, Nattis o Eriksson var spelade ihop. Haha, det gick inte så jättebra men det va kul ändå;) Sen blev det glass på torget med vänner i solskenet^^ Yummie!

Nu mår jag mycket bättre:) Efter ett samtal igår som fick mig att tänka om och det behövdes!:)

Nu ska jag äta nåt och sen på träning^^
Ska försöka fundera ut hur vi ska göra för att få tillbaka glöden i laget också..

Och det är ju lönedag idag också:D gött mos, fick inte så mycket men alltid något:)



Skönt med revansch

Spelade match med div 5 förut mot Arvika och vann med 5-3, skönt!
Jag fick spela högerytter (hade faktiskt målchans men bommade så klart), sen fick jag spela högerback, vänster mitt mitt och tillsist vänsterytter xD Det va jättekul att vara offensiv:D



Kanske är bäst att hålla allt inom sig och låta det samlas på hög för att någon gång bara brista. Jag är nog en överkänslig krabat som borde flyga och fara.

Saker att se fram emot

*Hämta balklänningen
*Testa balfrisyr
*Fest på Olssons Brygga
*Alla vänner som återvänder hem i sommar (Malin anländer hem till Mârten<3)
*En sommar fylld med jobb, ljumma sommarkvällar med vänner nere vid sjön.
*Massa fotbollsmatcher
*STUDENTEN!
*Besöka Liseberg
*Vill resa utomlands i höst

Nu ska det bli ett slut med att må dåligt! Har slösat allt för många timmar på att tänka att jag inte räcker till och att det finns obegripliga personer. It must come to an end!

Har match sen med div.5 mot Arvika, kommer bli tufft men hoppas vi sätter våra chanser!:)


Hej på sä!


Kidnappning

Imorse ringde klockan kl.7, spratt upp ur sängen och såg det underbara vädret:D Gjorde mig i ordning och åkte till Jossa, där jag plockade upp henne o Joanna:) Sen åkte vi till Amanda där alla samlades för att tillsammans gå hem till Sofia, hon fyller nämligen 18 idag!  Jag o fyra till sprang in i huset, klädda som rånare och kidnappade henne, hon bara fnittrade xD Hon fick åka i skuffen tillsammans med massa golfbollar, haha skönt!
Vi tog henne med på en sjuhelvetes åktur genom Charlottenberg, hihi! Kul!
Under dagen har hon fått köpa frukost på Statoil då hon kom direkt från sängen xD Sedan har hon fått ha på sig randiga långkalsonger, en nerskitad t-shirt som det stod fattig på ryggen xD Sminka sig med vänster hand, sälja teckningar som hon själv ritat på köpcentret, tvätta bilrutorför 5kr, köpa porrtidning, kondomer och cigaretter för de pengar hon tjänat xD haha! fy fan va pinsamt! Kul o titta på iaf:D

Jag åkte hem under dagen för att ta hand om tvätt, mamma har varit i sälen sedan i torsdags så ville få bort tvätten så mycket som möjligt. Medan maskinen gick så solade jag^^ Gött som fan och bara ta det lugnt och bara tänka på ingenting!:D


Jag bor på världens finaste ställe! Och fräcka människor försöker stjäla lite av den fina gården. Helt plötsligt rullar det in två bilar på vår gård, parkerar och går ner mot sjön, det hade troligen gift sig i kapellet och skulle ta kort, visst klart som får, men ingen kom och frågade pappa om lov. Trots att både jag, pappa och brorsan stod med höga ögonbryn och bara what the?? Snacka om fräckt!

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem från Sälen så vi kan åka på 11-årskalas hos min kusin Anton:)


Match- vad hände??

Ajajajaj, det svider i hjärtat att säga att de blev ännu en förlust:( Och stor förlust också, hela 7-2.. Minns inte när jag var med o förlorade så stort...:S Jaja, bara att glömma! Jag började smo bänkvärmare, och jag klagar inte solen sken så jag solade i det underbara vädret och tittade på bra fotboll i första halvlek:) Kom in med 10 min kvar i första, och sedan spelade jag en halvtimme i andra båda gångerna som högerytter:) Kul! Ska spela det imorrn också i div 5:D iiihh!
Ska försöka tagga mer imorrn, idag kände jag mig inte alls bra, ingen energi... Pratade med tränaren före och han förstod mig.. Och jag hade gråten i halsen.. usch! Men kunde utnyttja aggressionerna i matchen med att springa extra när jag inte orkade, skönt! Skulle lyxa till det och äta på Oliverto, fick pengar av pappa, så tog en pasta carbonara, åt bara lite pasta och ost:S det enda som går ner är dryck och små portioner mat, skit! Men det finns o ta av så:)

Härliga medmänniskor

Förut när jag kom till Koppom var jag hungrig så jag åkte inom Konsum innan jag åkte till Nattis:) Stod i kön bakom en gubbe och en tant. Då sa tanten att jag fick gå före för hon hade en full vagn så jag tackade o bugade och gick före:) Sedan sa gubben som redan lagt upp sina varor att jag fick gå före honom också, försökte förklara att jag inte behövde det men han insisterade så han sköv bak sina varor och ja la mina framför och betalade 34,50. "34,50 kr" sa gubben det kunde jag ju ha betalat åt dig^^ Va söt! Jag log mot honom och gick till bilen, det lyfte min dystra dag:) hihi!

En dyr dag

Idag var jag i skolan i två timmar, varav jag egentligen bara behövde vara där en timme xD Åkte buss dit och hem, bra att spara bensinpengar, börjar bli pyrt nu och lönen denna månad är inte den fetaste precis.
När jag kom hem åt jag lite och såg på tv tills jag somnade och sov i två timmar, skööönt! Sen gjorde jag mig i ordning och åkte till köpcentret:) Köpte studentpresent till Carin och Malin- de enda jag ska köpa till så det är skönt att de är fixat! Sen köpte jag skoroch smink till balen, det blev rouge, mascara, glitter eyeliner, ögonskugga, concealer och läppstift;) det blev nåt på 800, men som tur var hade jag kvar 350 kr på Elins presentkort på Affection, så det blev lite billigare:D

Så presenter, smink, skor och en FET Telia abonnemang faktura är nu iaf betalda!:) Det känns som att det blir dyrare med abonnemang än kontantkort, men betalar ju för 3 månader, så det motsvarar 300 kr/månaden och det gjorde jag av med när jag hade kontantkort också typ så:P

Well, well, nu ska jag testa balsminket!:D

Bra start på veckan

Klockan ringde 06.15, utanför regnade det,  jag gick upp, skulle tända ljuset på toan, men det blinkade bara till och så blev det svart. STRÖMAVBROTT! Jaha, det innebar att man inte fick duscha utan fick skvätta lite vatten i håret och under armarna. xD Blir handikappad direkt liksom. Fick samla dropparna från kranen för att han till vatten och borsta tänderna:P
Sen åkte jag till tåget, som va inställt eftersom spåret är sönder i Åmot. Kom en ersättningsbuss 20 min efter vanliga avgången, störande! Satt i en väntsal om luktade sprit och svett :S
När bussen kom, så satte jag mig och den luktade kiss xD Herregud:p
Iaf så kom vi fram till skolan 08.30.

Har beställt tid hos Virveln då vi ska testa min frisyr till balen:D iiiihh! nu är det nära!
Ska köpa smink imorrn tänkte jag, känns som om det kommer bli dyrt:S

Var på träning förut och nu märker jag verkligen hur sliten jag är efter förra veckans matcher, och har haft två träningar idag, så imorrn skulle jag vilja viiiiiiila. TomErik sa att det var en order från honom att jag skulle vila från träningen:p


Citat från en god vän; "Du är rätt bra på att ställa upp för kompisar då. Och såna som du får inte lika mycket tillbaks."
Men va ska man göra? Vill mina vänner det allra bästa:) Och delar gärna minnen, glädje, sorg o tårar med dem<3

God natt på er!


Inte mycket hemma denna helgen heller

Kom hem sent i fredags, kom hem sju igår, kom hem halv tio idag. Bara sovit hemma typ xD
Idag har jag jobbar sista dagen å Maximat och den gick tröööögt! Inga folk nästan, (och de som var där borde varit hemma i norge och fira sin väldiga dag!).
Tillslut blev klockan fem och jag slutade:D Då kom brorsan och hämtade mig och vi åkte till Mormor<3
Henrik hjälpte henne att klippa gräset och jag låg på soffan helt slut och klippte även ut Jössefröja-röster;)
Det blev mat och fika:)
Nu sitter jag o ser på Söndagsparty och ska snart krypa till sängs!:)

På onsdag: Jag, Nattis, Elin, Annie, Michan och Lena ska på Olssons Brygga:D
På torsdag: Ledig, träning och troligtvis Lasse Stefanz i Årjäng xD

See ya!

Trött och sliten

Ja fy fan.. Har varit en väldigt anstängande vecka fotbollsmässigt. Från lördag till lördag har jag spelat 5 matcher (3 vinster) och haft tre träningspass, jag är GANSKA pretty sleten. Känner att jag kommer somna tidigt ikväll, har typ ingen kraft kvar. Puh. Skulle vilja fortsätta med mitt scrapbook projekt men vet inte om jag har krafter till det xD Jisses, och imorrn ska jag jobba 10-17, HAR VERKLIGEN INGEN LUST! Men det är bara min andra jobbdag i Maj så måste för ekonomins skull, sen är det ju sista dagen jag jobbar på Maximat:D

Spelade som sagt match förut, det blev 1-1, vi gjorde en bra och en dålig halvlek så vi ska vara glada över ett poäng. På bussen hem blev det allsång med låten La Voix, ni kan ju tänka er hur det lät med nio tjejer, alla i egen tornart typ xD

Nej nu ska jag gå och dö, nej jag menar lägga mig på soffan, så var det ja;)

Everything happens for a reason - Keep good faith.
I give up.


Just in time

Idag gjorde jag sista praktikdagen och den tillbringades i källaren på banken där jag körde en utbildning på datorn, riktigt coolt faktiskt:D Fick typ göra olika ärenden med tecknade kunder^^ Lärorikt! Sen när klockan blev halv fyra så packade jag ihop grejerna och skulle gå, men då ville chefen att jag skulle vänta lite.Hon sprang iväg och kom tillbaka med en påse med en vattenflaska, paraply, usb och en penna:) Sen sa hon lite om hur min framtid på banken kommer se ut, att jag börjar jobba den 15 juni osv. Sen hade hon fyllt i en omdömes lapp om mig o min praktik, det var rolgt att läsa den kan jag säga:D
Sen gasade jag iväg och tankade, sen till Thorin och äta mat och sedan i väg på match till Åmål, blev förlust med 4-1, resultatet speglar inte matchen kan jag säga.. Men iaf, Fuckface stod i mål och hon gjorde ett superjobb! Jag hade aldrig vågat stå, men hon ställde upp för laget;) Nice jobbat!
Min bil var klar vid nio så vi burnade iväg till Arvika, kocki stängde tio, så det var målet att hinna till. Körde som en idiot Jossa, Joanna o Elin A ska ha cred som satt kvar i bilen;) Klockan tickade mot tio, det var en kurvig och jävlig väg, och stopp ljus och vägarbeten. vilket gjorde att klockan gic snabbare.. MEN 22.00 stannade jag bilen utanför Kocki^^ Vi sprang till luckan och Jossa frågade om det var okej att vi köpte och det var det:D Mumsfilibaba!

Nej nu ska jag ta en cola och lugna ner mig lite, imorrn ringer klockan 08.30, för 09.30 bär det av till match till Karlskoga!
Bara den fjärde matchen för mig denna vecka;) Gött! Börjar känna lite smått i kroppen nu;) xD

The truth is deep

Jag måste inse sanningen men jag vill inte.. Vill inte erkänna för mig själv och absolut inte till någon annan. Ja trodde det skulle gå över, tiden läker alla sår sägs det, men det är lättare sagt än gjort. Kände igen mig när jag läste en väns blogg, hur hon känner och uttrycker sig. Skulle vilja skriva så men törs inte. Önskar du visste hur det är att vara i denna sits, att blivit nekad tre gånger av tre olika, tillslut försvinner självförtroendet och man tyr sig och är glad över den uppskattning och närhet som man får. Vet inte hur många timmar jag legat sömnlös och gråtit så jag blivit alldeles svullen under ögonen. Varför ska det behöva va så? Jo för att jag känner mig så oönskad. Varje gång jag skriver sms till någon nu för tiden så känner jag mig som en börda direkt och ångrar att jag skickat iväg det, men vill ju bara höra hur det står till med mina vänner.. Jag vill inte känna så men jag gör det ändå. Plågar mig själv helt i onödan. Eller?
Hoppas jag blir som en ny människa efter studenten, hoppas på att bli en tjej med ett leende på läpparna konstant och som inte gräver ner sig:)

Fotbollen är det som får mig att tänka på annat, hade jag inte haft det så vet jag inte va jag skulle göra!


Jag har träningsvärk i rumpan?

Norkarna levde upp till sin stämpel

Idag på träningen så stod vi och hade en avslutningsövning. Då ser vi plötsligt att det kommer fem killar, och vi förstod direkt att det var norskar. Vid mittlinjen börjar de springa mot oss och skrika och sköt bort tre bollar för oss, vi bara stod och betraktade de skumma varelserna xD Sen sprang de tillbaka och slängde några av våra tröjor som låg på gräset och slängde i sopkorgen, Russar, men ändå, pinsamt för dem xD

Imorrn ska jag vara med på en tredje match denna veckan, med div 5 till Åmål. Först praktik 08.30-15.30, tanka, äta mat hos Thorin och åka 16.20 xD Jisses. Hoppas det blir vinst och att man kan känna sig nöjd efter matchen:)
På lördag är det den fjärde matchen denna vecka, då med div 3 i Karlskoga. Då var jag bänkad, har inte nån bra statestik därifrån, var bänkad där ifjol också och fick spela det sista 4 min bara för att få spela. Hoppas det blir ändring på det!

Men det är bara att se det, gissar iaf på att jag kommer vara rätt sleten på lördagkväll och ska jobba söndag:( Men det är sista dagen på Maximat, skööööönt!:D

Förut började jag med min scrapbook om min gymnasietid^^ Va och köpte nytt lim och guld o silver penna förut, så nu är jag på G! Ska beställa några fler bilder också:)


ha en bra helg!


13 maj-Ett händelserikt datum

Igår var det onsdagen den 13 maj vilket betydde:
*ett år sedan jag klarade körkortet!:D
*min namnsdag, Linnèa Therese:)
*Härssas födelsedag ( en bekant till familjen)
*första serievinsten med Eda:D Äntligen!
*Emelie Wilkstrand fördes till akuten efter att en idiot i Hertzöga satsat allt och hoppade in i hennes rygg:S
*Fågelprov (gick ganska bra) Mitt sista prov i gymnasiet!
*Klasskampen blev avbruten av rektorn p.g.a skadegörelse:(

Så det var en dag med blandade känslor minsann.
Om matchen: Det var en kämparmatch in i det sista, det stod 1-1 i halvtid. Jonas sa att "det laget som inte viker ner sig kommer vinna idag" och det blev som vi ville:D Jag hade en lite dretunge på min kant som höll på och slog mig i magen med sin armbåge, tillslut sa jag till henne att hon kunde sluta med det där direkt, då fick jag en armbåge i magen igen, moget tänkte jag och tryckte till henne lite extra i varje duell, vilket kändes SKÖNT! Precis när jag kände att jag inte klarade av henne längre så bytte Jonas av mig, perfect timing, annars vet man aldrig va som kunde hänt. mohaha!
Sen efter matchen gick jag till Eva och såg på deras laguppställning, visst fan var hon en dretunge, född -94 och hu kack som helst. Jisses! Grow up and play some football!
Som sagt blev Emelie skadad,det skedde i slutet och hon föll ihop efter att en hoppade in i ryggen på henne. Och när Emelie väl ligger ner så har hon riktigt ont, hon hade smärtor från korsryggen till nacken plus huvudvärk, ush stackare, hon har redan problem med ryggen..  Hoppas det gick bra med henne, de körde iaf in henne till akuten..

Nu ska jag äta mat och sen börja med min scrapbooking om min gymnasitid:D

Studiedag

Vaknade imorse och satte på mobilen, för att jag stängt av den för att få sooooova:) Jag hade fått två sms, hör o häpna:P
Sen gick jag upp, duschade och nu sitter jag framför tv:n och är hungrig, men vi har inget gott att äta"/ Och konusm liggerju precis inte 50 meter bort..

Ska öva på fågelprov sen, och möta upp bästa Elin i charlottenberg för att bli med henne hem:) Sen ska vi spela match med b-laget mot Åmot, blir ett härligt derby;) haha!


Om jag ändå kunde stänga av mina känslor, det vore riktigt skönt och avslappnande:) Just nu har jag ont i nacken också efter en onödigt teknik träning med Paul igår.. xD Well, well, livet har sinne goe stönner ändå antar jag;)

In i naturböckerna och plugga inför mitt sista prov i gymnasiet!:D
Är lite nervös över balklänningen, den är på upp och insyning, skulle vilja hämta den snart, men måste vänta två veckor till:P

You won't hear from me:)


Tänk om

..jag skulle våga vända ryggen åt nån gång och vara bestämd.
Kanske låter helt knäppt, men det känns så.

.

Karlstad hela helgen

I fredags kväll var jag o tittade på två fotbollsmatcher. Fick beslutsångest om vilken match jag skulle se, Jössefors-Årjäng herrar eller Supporters-Älgå damer. Så jag åkte o tittade på damerna först i typ 40 min sedan åkte jag till Jössefors och såg andra halvlek av herrarnas match där xD Trevligt med lokalfotboll tycker jag:)

När fotbollen var slut åkte jag till min moster och träffade kusinerna och tittade lite på Talang. Sedan hämtade jag upp Josefine och vi åkte till Shell och köpte styrservoolja, för det tjöt i bilen varje gång jag svängde så jag mekade lite där och kände mig väldigt blond, för jag visste inte hur man öppnade motorhuven xD Och bredvid oss stod det självklart två norskar, som för en gångs skull var till nån nytta. Så med lite hjälp av dem fick vi upp huven och kunde fylla på oljan;)

Sedan åkte vi till karlstad, åt kvällsmat, godis o chips, och vi la oss runt tre tiden:) Tiden går fort när man har roligt;)
I lördags vaknade vi vid halv tio, för att hinna vakna till innan Stefan o Yvette skulle komma. När de kom efter tio så började vi direkt med att plocka ur saker ur lägenheten. Det gick fort faktiskt, och vi var ju fyra pers också då:)
När det var klart åkte vi till den nya lägenheten och plockade ut grejerna och in i lägenheten;)
Sedan åkte vi till stan för att äta, det blev mitt i city, och Stefan bjöd som tack för hjälpen:) sen bar det omedelbart till match på Kronoparken mot Skattkärr. Vi spelade riktigt bra för att vara sju ordinare spelare:) Riktigt bra kämpat! Matchen slutade dock 3-1 till Skattkärr. Men nästa gång tar vi dem!

Efter matchen åkte jag till Stefan och vi beställde pizza och degade framför tv:n hela kvällen^^ Va bra sleten xD
I går var jag o tittade på min kusin Anton som spelade match på Norrstrand. Det blev 1-1, och han gjorde målet;) Men världens bästa nummer på ryggen, 10!^^

Idag har jag fått reda på två slutbetyg, Religion VG och Engelska B VG:) Skönt, jag höll mitt mål, inte ett ena G på betygslappen:D Yes yes yes!

En annan glad nyhet jag fick i samma sväng var att Elin o Lina fått tag på stuga till fryksdal! 6 bädds stuga:D Jag kan bara komma o festa på fredag och lördag, men nåt iaf och har ju sängplats nu :D iiiiihhh!

På klasskampsfronten har vi idag gift oss, fött barn och hållt i en tävling med 2:or, alla saker skedde i matsalen:)
Nu är HP3b på G! :D

Nu vankas det träning och öva på fågelläte, utseende och egenskaper;)
Mitt sista prov i gymnasiet!:D Wiiiie^^

LEDIG IMORRN^^


Är det möjligt att komma i klimakteriet när man är 18 år??
Känslig, värmevågor, gråter för i princip allt. Don't know what to do.

"Men du är min kompis ändå" Det värmde:)

No more English!

Idag hade jag nationellt prov i engelska. Det började med läsförståelse 8.00, sedan lyssning 09.45 och lunch 10.30:D På lunchen hann vi uppleva esteterna som födde barn i matsalen, samhäll sjöng och höll tal, trevligt trevligt xD Men min klass är på G, till veckan då jävlar!:D
Vid 12.15 blev det den sista delen, skrivning. Jag skrev mellan 350-400 ord, man fick skriva mellan 300-600 ord:) Blev klar 13.20 så gick ner på stan och tog tåget hem, skönt!
Nu har jag slängt underkläder i tvätten som jag hoppas hinner bli klara innan jag åker ikväll:)

Sen ska jag:
*Packa för en helg i Karlstad
*Åka o äta på kocki^^
*Panta
*Köpa godis
*Se på fotboll, Jössefors - Årjäng (i kylan!)
*Hämta Josefine i stan och åka till Karlstad och ha tjejkväll^^

Men nu ska jag nog lägga mig lite på soffan (och hoppas på att inte somna i 2 timmar xD)

Ha de bra!
Imorrn är det match!

Ingen bra start

Förra veckan var det seriepremiär för laget i div. 3, den veckan började med ett spelarmöte där det slutade med att jag åkte hem i tårar för jag kände att de vi tog upp blev riktat tillbaka på mig personligen eftersom jag tog upp det. Sen kom seriepremiären och det blev en dretmatch rakt ut sagt, fick reda på att Paul (min specialidrottslärare) var och tittade på matchen och sa att det inte alls såg bra ut typ, jo tack vi VET det redan.. Usch tänker på den matchen dagligen.. Denna vecka skulle vi egentligen ha tre träningar, men idag blev den inställd för att b-laget har match och så har vi skador så det skulle bara komma fyra stycken..:/ Hade varit skönt att träffa alla och prata om matchen nu på lördag, då SJU stycken ordinarie i div.3 är borta :S Folk jobbar, skadade och är med i Charlotta.. Så frågade Jonas vilka vi blir på lördag och han svarade att han jobbar på det och hoppas att vi får lag.. Det hoppas jag med! Vi måste bryta denna negativa trend!
Men det hjälper liksom inte att höra negativt heller:/

Men hoppas det löser sig!:)

Vad det gäller Charlotta på lördag så är jag och spelar match i Skattkärr och efter den stannar jag kvar i Karlstad och hjälper Stefan att flytta:)

Imorrn ska jag o titta på Årjäng- Jössefors i Jössefors:) Sen ska jag hämta Jossa i Arvika och så åker vi till Karlstad och har en tjejkväll:) Så är vi på plats för match dagen efter:) Kul kul!

Imorrn är det nationellt prov i engelska, hatar listening, reading asså... Usch! Men efter imorrn har jag ingen mer engelska! Vilket innebär att jag har två timmar mindre lektioner i veckan xD

Ge mig STUDENTEN!

Debatt

Sitter och ser på Debatt nu xD Och de diskuterar prostitution bland unga, och en tjej är emot och en tjej är för. Och hon tjejen som är för hon skulle stötta sin kompis om hon valde att börja prostitution för att tjäna pengar, HALLÅ, VAD ÄR DET FÖR FEL???!

Fejk

Asså jag tycker det är synd att människor förändras till det negativa:/ Att tro att man är så mycket bättre och snyggare än oss andra varelser. Jag tål inte att se hur man visar upp sig med kort på sig i olika poser och går på stan som de vore så mycket bättre. Jag har mist respekten för en person som jag trodde jag var nära för att den har förvändlats från en söt och snäll person till en plastdocka :S Tycker det är synd..

Klasskampen

Idag kröp vi ner för trapporna från Estet till kafeterian, och det gjorde ont i knäna xD Det vet ni som gjort det:P Men nu är två saker gjorda! Och det blir fler till veckan:)

Förut när vi satt i kafeterian så kom det tre tappra killar från teknik utanför nakna xD jisses att dom vågar!
Årets upplaga av klasskampen är något uppdaterad och mer vågad:P haha!

Mammografi

Igår tog jag bussen till Karlstad för att gå lite på stan (fick ju presentkort på födelsedagen) så de utnyttjade jag:) Sen efter tolv åkte jag till Stefan och fick mat^^ Fläskfilegryta med ris, han är fan inte ibet att laga mat:) Efter det låg jag mest och halvsov på soffan, proppmätt och trött. Tills vi bestämde oss för att gå och titta på hans nya lägenhet som han flyttar till denna vecka:) Märk ordet "gå", för det låg bara några kvarter bort på Kronoparken:P Den lägenheten va större och köket blev som ett eget rum, så det blir nog nice:)

Vid halv fem mötte jag upp mamma på stan för att bli med henne till sjukhuset för hon skulle på mammografi, och det gjorde ont sa hon. De drog och plattade till brösten :S Fy fan va vi kvinnor får stå ut!!
Efter det åkte vi till bergvik och åt först mat, sedan blev det Stadium och köpte bl.a bikini och sedan avslutade vi med en glass^^

Mina köp:
- Cluedo (sällskapsspel i minaformat)
- Gissa vem? (sällskapsspel i minaformat)
- Bikini (jaa!)
- Surf shorts
- Brun tunika
- Jeans leggins
- Svart cardigan
- Rosa långt linne
- Vit sweattröja med blixtlås

Och fick en söt klänning på posten idag som jag beställt från Bubbleroom^^

Vad hände med att jag inte skulle handla på länge? haha xD

Klasskampen igång!

Nu har klasskampen ÄNTLIGEN dragit igång, och jag drog ihop klassen på ett möte där vi satte oss ned och bestämmde aktivitetar vi ska göra de nämaste dagarna:) det som är negativt för oss är att vi har praktik på fredagar och att mer än halva klassen har typ inga kurser kvar, så de är inte på skolan så ofta. Men vi ska kämpa ändå!
Idag satte vi igång med att  vi gick ut på taket över rasthallen och sjöng HP3b chalalalala! haha xD Fick faktiskt lite studentfeeling där:D Inte haft det innan. Nu är det 23 skoldagar kvar! Fy fan alltså :S

Sömnsjukan?

Jag kom hem vid två tiden, åt en baguette och somnade i två timmar. Visserligen skönt, men de har hänt ofta de senaste veckorna, och något borde vara fel, eller? Jag lägger mig oftast så jag sover 8 timmar, så förlite sömn borde det inte va iaf.. hmm Well well

Meningslös dag

Kom till skolan vid åtta och skulle ha dubbeltimme i religion, nej då va läraren sjuk. Sen satt jag i biblioteket och väntade på att naturen skulle börja som jag sedan kom på att den va frivillig eftersom vi har eget arbete, så jag skulle försöka jobba med mitt arbete som jag hade med på usb, men hade för nytt word för skolans datorer så det gick inte xD Sedan var det bara att vänta på att fotbollen på vik skulle börja, nej men då får jag sms från Paul att vi inte skulle ha nån xD Så jag åkte hem vid halv två utan att ha haft en enda lektion, dryyyygt! Men vädret va fint iaf;)

Åkte på shoppingcentret och köpte mig en fest väska till balklänningen, halsband, en present och solglasögon:)
Asså jag har alltid haft problem att köpa solglasögon, för jag tycker inte jag passar i det, men är tvungen att ha det när jag kör bil så får väl tvinga mig att använda dem;)

Nu har jag gjort klart projektrapport och bokrecention på engelska:) Ska lägga mig lite på soffan nu innan träningen:)

Har tittat på bilder sen festen i lördags, fun fun fun!:D


Fest i Lersjön, ja jävlar!

igår jobbade jag mellan 10-17 och efter det skyndade jag mig hem och gjorde ordning lite i Brorsans hus:) Då helt plötsligt kom Joel, Jossa och Emmelie in genom dörren, där stod jag i jobbkläderna:P De skulle komma tidigare men inte så tidigt trodde jag xD Iaf gick jag o duschade o gjorde mig i ordning:)

Efter sju hade alla gäster anländigt:) Vi började med att jag skulle gå på skattjakt, för att hitta min present från Joel o Jossa:) Det bar ner till sjön, där jag fann en flaska med ett brev i som var från min gode vän Robinson Crusoe;) haha! På varje lapp stod det en ledtråd och ett öl eller cider glas :S Var i kåtan, utedasset, köket, bilen, och slutligen hamnade jag i brorsans kök igen xD Och där låg presenterna:) Kul kul! Har alltid velat göra nåt sånt och nu har jag fått göra det:) Mina vänner är bäst<3 Efter det grillade vi, alla lämnade sitt kött till Stefan som fick stå vid grillen ett bra tag xD

Sen drog vi igång med tävlingar, killar mot tjejerna;) Det var kropp mot kropp och förklara ord:) Vi skulle även ha sjungit singstar och gissa ord baklänges, men jag fick göra ett trapprace, det gick till så att det stod en shot på var tredje trappsteg och jag skulle upp och ta en, ner igen på golvet, upp till nästa och fortsätta så tills jag hade tagit den sista av sju shotar. Grejen var att jag tvivlade inte på att göra det xD

Efter det gick jag ut på altanen och tog lite luft, och det slutade med att jag hamnade i grässlänten och kräktes, Carin var den som tog han om mig, söt då:) Skönt att det inte va så mycket folk runt mig iaf, de andra fortsatte och festa vilket jag tyckte va rätt! Men minns att jag grät av en orsak, men som sagt Carin fanns med mig, satte upp mitt hår i en toffs och torkade mig runt munnen, smekte mig på ryggen och sa snälla saker<3

Sen sa hon ett väldigt bra förslag, att jag skulle gå in o lägga mig i min säng och jag tvekade inte en sekund:) Gick i strömplesta in på grusvägen och gick in till mamma i finrummet och grät och sa att jag inte mådde bra. Hon o Carin blev med upp på rummet, la mig i sängen, och medan de hade hämtat hink så spydde jag igen :S Så mamma kom med skurhinken och drog bort alla sängkläder. Där låg jag, ensam, äcklig, fullpåklädd och inga sängkläder förutom en kudde. Fy fan va illa:( Hade ångest imorse för att jag inte hann säga tack för presenterna och hejdå till alla gäster... Men shit happens...:P Skickade ett massutskick iaf och sa tack för igår till alla:)


Det tog ett tag innan jag kunde äta frukost, så jag duschade, kräktes igen och klädde på mig. Sen kom Stefan, Joel och Jossa upp också, de sov här, även Nattis o Fredrik sov här, men de åkte innan jag gick upp för att Nattis skulle jobba:)

Sen satt vi på altanen och pratade en bra stund, trevligt!:) Borde göras oftare^^

Sen tog vi ett finger ur och städade i brorsans hus, det gick smidigt faktiskt, och Carin hade diskat i natt, söt! Blev inte lite glad när jag upptäckte det:)


Sen gick vi in till mig, röjde lite på rummen där vi sovit och satte oss i köket och pratade igen:) Sen drog vi till 93.an och köpte en varsin pizza, åkte till Hammarsvallen för att se Köla/Koppom vinna över Värmskog med 6-2:) Där satt vi och åt pizza vid sidan av plan xD Sen köpte jag o Jossa en glass också mums för en tom mage:D


Måste säga att det har varit en himla social vecka detta, mysigt! Finns det nåt mer underbart än vänner? Nej jag tror inte det!:)<3


Nu har jag haft min första riktiga fylla inkl, kräkning och däckning och bakfylle dag, hoppas det tar lääänge tills nästa gång! Jisses:P

De presenter jag fick:
-Presentkort på Coop och blommor av Elin Öhh
-Presentkort på Gina Tricot och champange av Stefan
-Presentkort på Stadium av Nattis och Fredrik
-Halsband och choklad av Terese
-Presentkort på Olssons Restauranger av Marcus
-Plattång av Carin
-En liten tavla med Aprils sten, diamant, och ett album med mitt framtida liv inuti, efter studenten kommer jag (enligt Joel och Jossa) att vika ut mig, gifta mig berusad och bli lärare i Uganda bland annat xD
-Pengar av Krister
-Pengar av Sebben

Jättefina presenter<3


Valborg

Igår hade vi träning kl.17 och den var lugn eftersom det är seriepremäir idag!!:D Mot Kronan.. Hoppas det blir som vi tänkt oss;) Nervöst som fan är jag iaf.. Rädd för att jag inte druckit nog, men det får gå ändå!:)

Igår efter träningen åkte de flesta i laget hem till The Thorins:) Vi grillade och hade allmänt mysigt! Och många skratt blev det^^ Trevligt! Måste göras oftare:) Ska försöka fixa nåt vid sjön till sommaren så de får se hur jag bor;) Eftersom alla vet att jag är från bushen:p

Förut var jag nere och handlade mat för 1000kr, för imorrn kommer det 14 underbara människor för att fira att jag blivit gammal;) Ska bli kul och träffa alla, har inte setts sen mitt julbord egentligen:) Så det ska bli kul, under kvällen kommer det bli lekar, singstar och fest:) LÄNGTAR!! Men innan dess är det seriepremiär, hem till Elin och grilla korv med laget och imorrn ska jag jobba mellan 10-17. Det är fullt upp;)

Nu väntar jag på att maten ska bli klar, har limelax i ugnen och potatis på spisen^^

Idag åker Malin till Tyskland- hoppas du får det bra vännen!<3

RSS 2.0