Lovdag

Idag vaknade jag redan vid sju och orkade inte riktigt somna om.. Vid 08.20 typ fick jag sms av Emma, hon var i challa och behövde ett par nycklar som hon glömt hemma, så jag fick åka ner med med dem för hon hann inte för hon skulle till arvika:) No problem! Sen när jag kom hem så tyckte jag att de va så skönt luft ute så jag tog på mig träningskläder och sprang runt sjön xD De gick förvånadsvärt lätt, men när de va 1 km kvar så fick jag så ont i benhinnorna igen:/ SKIT! Men men de va skönt iaf, sen hann jag precis duscha och sen kom Stefan på besök. Han stannade under dagen och vi såg på Wall:e, pratade, handlade och lagade mat:) Jag packade in Saras presenter som han fick ta med sig, hon fyller nämligen imorrn:) Hoppas hon blir nöjd!:)
När han åkte på eftermiddagen så åkte jag på shopping centret och köpte mig stövlar^^ Nice nice:)

Nu sitter jag o väntar på att mamma ska komma hem så jag kan ta bilen och åka till stan:) Ska hämta Joel och sen ska vi möta Marcus o gå på innebandy derby, Arvika- Mangskog :D Hoppas de blir stämming!!

Imorrn är de säsonens sista match, börjar på bänken borta mot Qbik:) Hoppas vi avslutar snyggt med en vinst o bra spel :D och efter de så ska jag, brorsan o Emma utpå på hotellet eller Croconilen :D På hotellet uppträder min gamla musiklärares band Mazdakombo och på Croconilen spelar min f.d. körskolelärare i Snakebites;) Tuff choise!
jaja, ska se på tv nu och aktivera mitt CSN kort:)

Hade bäst!

Årjängs Mârten & en seger

Igår efter pratiken åkte jag till Årjäng:) Vi åt Yvettes gudomligt goda hemgjorda pizza på kvällen:D SÅÅÅ HIMLA GOD! Sedan åkte jag, Sara o hennes kompis Mathilda ner till marknaden:) Vi gick runt varv på varv vid Tivolit och jag såg ingen jag kände XD Senare kom Stefan så tog vi nåt varv innan han skulle sätta sig i en kur o sälja karusellbiljetter:p Efter ett tag gjorde jag honom sällskap, satt o gömde mig i hörnet i kuren xD När klockan blev halv ett så gick jag till bilen o satte mig o lyssna på musik:) Tills Sara ringde o sa att hon va på väg, sedan ringde Stefan också så jag gick o mötte syskonen:) Sen åkte vi hem, gud va skönt att sova!:D Även fast jag sov på en extra säng med tunn madrass, men man ska inte klaga^^
Imorse åkte jag o Stefan ner till marknaden en lite stund, sen va jag tvungen att  möta Elin, vi skulle nämligen ha match o va tvungna att äta:) Så vi gick till Götes Grill så klart;) Där träffade jag Malin (stefans faster) kul att hon kände igen mig^^) Sedan åkte Elin med mig till matchen^^ Kul med sällskap o en vän som lyssnar o förstår<3 Du är guld värd Elin<3
Vi mötte Bråten hemma, och vann med 3-0;D Gött mos! De va en viktig match också och nu är vi säkra att ha ett kontrakt i divsion tre 2009 också:D iiihh! EDA IF i mitt hjärta<3

Kick off!

I Torsdagas va Handelstreorna från Arvika i Karlstad:) På Nöjesfabriken, för att vara med på Kick offen för vårt projektarbete Ungföretagsamhet:) Shan the Man ( stand up komiker ) underhöll oss bl.a sen va de lite information och så:) Sedan gick jag o Nattis o åt på Waynes Coffee, svindyrt! och mötte upp Fredrik o tog tåget hem till Challa, där mamma stod o körde oss till träningen:) Fiin service;)

Cykelklassikern

I Tisdags så cyklade jag Solbergaklassikern, 6,7 mil! Usch! Fick låna cykel, cykelhjälm o cykelbyxor av Emma:) Tyvärr kände jag på fel ställe på hjulen, så när jag började cykla så såg de ut som jag hade punka... Men jag ville inte ge upp!
Även fast jag tappade Malin o Nattis redan innan Jössefors xD haha! Men jag kämpade på tappert, är stolt!
Grymt skönt att komma i mål 4tim o 40min senare;) USCH! men de va ju sista gången så^^
Efter de åkte jag o Jossa till Kocki o åt mat^^ Sedan åkte vi hem till henne o åt fruktsallad o planerade inför Eda Festen :D Kul de ska bli! :D
Sen blev de träning, va sleten så de gick väl inte så väldans bra;)

Glöm aldrig körkortet!

I Tisdags när jag, Joanna o Elin S skulle på träning i Köla så fick jag låna Joannas föräldrars bil eftersom de va deras tur att köra men ingen kunde, så jag gjorde de:) När vi nästan är framme så säger Joanna " Är de inte en poliskontroll där borta" jag saktar ner och polisen vinkar självklart in mig..:S
Polisen: " Hej! Kan jag få se körkort?"
Jag: (Tänker, var fan har jag plånboken??!) "Oh Nej! Den har jag glömt hemma"
Polisen: "Okej, de är böter på de, men vi får ringa o kolla dig då om du har körkort"
Jag kände mig jättedum! oh!
¨Polisen:" Ja men du har ju körkort!"
Jag lite nervöst: "Jaa sen 13 maj"
Polisen: "Ja då ska du få blåsa också"
Jag blåser och de piper..
Polisen:" Är du nykter?"
Jag: "JA de är jag" hmm borde han inte sett de på mätaren xD :S
Polisen: "Är de din bil?"
Jag suckar o ser på Joanna, hon fick svara att de är hennes föräldrars o att vi bara ska på träning..
Polisen: "Ja okej, men de är mänskligt att glömma, jag har också gjort de. Men åk o träna ni o hade så bra!"
Jag sa lite nervöst "
desamma" och åkte vidare ångersfull o skakig.. Usch va nära ögat för böter på 800 kr!:O

Så glöm aldrig körkortet!

Korttagning

I tisdags tog vi klasskort, vi genomförde min idè, att klä ut oss till gamla o skrev en skylt " Tre Sega År" :) Blev meget bra! Alla hade klätt ut sig supert! Vi gick t.o.m och åt i den outfiten xD Pinsamt värre! SÅg att några tittade snett på oss i matsalen men Who Cares! Måste ju öva att göra bort sig inför klasskampen till våren;) Den ska Hp3b vinna :D Yeah!
Eftersom vi hade satt upp håret o så på de kortet så fick vi ta enskilt skolkort idag i stället^^ Snällt gjort av den söta fotografen;) Så vi tog idag, jag skrattar typ på mitt, men tyckte de va härligt på nåt sätt, och Hanna T i klassen fick hjälpa mig att välja kort, och hon tyckte iaf de va sött;P hihi!

Idag åkte jag hem  med 12.05 bussen, skönt! Hann precis byta en bh som va förl iten, även fast de va min stolek, men va väl en annan modell antar jag:p

Nu sitter jag på och väntar att klockan ska gå så jag kan åka till träningen i köla.. Måste låna Emmas bil för mamma är i Arvika o Pappa kör papper.. Så får ta och tanka den lite också:)


jaja, hade gött! :D

Idol!

Stefans kusin Tommy Nilsson sökte i Karlstad men gick tyvärr inte vidare..:/
Men se han audition på idolsajten^^ Coolt! :D

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.603569

Match mot Kronan

2-2, Grattis tjejer! :D inte EN enda minut spelning för mig,

Mössprovning

Idag fick vi beställa studentmössor^^  Jag hoppas den passar o blir fin:) Coolt!
Slutade vid ett, och tog halv två tåget hem, skönt!:) På vägen ner till tåget skrekk nån " Öjj Walle!" Jag vände mig om o där stod Paul (specialidrottstränaren) och pratade med några, " Du kan väl se lite gladare ut när du går på stan" Sa han xD haha! Hade ju bråttom till tåget;p När jag kom hem satte jag mig vid datorn o åt lite:) Regnet bare öste ner!! Herregud!
sen vid fem åkte jag på matchsamling i Åmot... KK mötte Åmot, men forsvallen va avstängd så vi fick spela på Landisbanan vid Lögarbergen.. Linjerna syndes knappt runt planen:S Men men.. Vi förlorade 3-2.. Fick ett mål bortdömt, men först godkände domarn målet, men efter att Åmots linjedomare skrek att bollen hade varit ute på långsidan innan inlägget till målet kom,, och domarjävln dömmer bort målet :O uuuhh Dömt är dömt!

Nu har jag precis sett på Idol som pappa spelat in åt mig^^
Imorrn är de första praktikdagen:)  Gött med lite sovmorgon;)

Hej hopp!

Bortglömd?!


Orgentering

Idag hade vi friluftsdag, orgentering på skolan.. Så himla trist! men skönt att de är gjort^^
plockade upp Eriksson i Åmot o Nattis o Johanna i stan:) sen åkte vi ut till Ingestrand där starten va.. Vi va först :D haha! Vi gick ut i skogen direkt o blev klassblöta! Trampade ner oss o ramlade flera gånger xD men vi kom i mål till slut;)

Efter de åkte vi till skolan o duschade o sedan gick vi till Hårstudion där Terese praktiserar på onsdagar:) På vägen dit ringde Marcus o frågade var orgenterings starten va:) På hårstudion färgade  Terese ögonbrynen på Nattis, och nästa vecka ska hon färga mina ögonfransar svarta^^ Sedan gick jag o Nattis o åt mat på Sunday Cafe:)

Sen åkte jag hem:) Skönt att komma hem tidigt^^ Satte mig för att läsa lite, men blir så sömnig av de så jag somna en halvtimme xD sedan åkte jag ner o köpte en ryggsäck, nesesär o en plåtplånbok^^ och en tunika o mimmi t-shirt:) sen åkte jag på konsum o beställde hem bilder från New York resan:)

Imorrn ska vi testa studentmössor :D fan va kul!!^^
På fredag är de första praktikdagen på Swedbank:) sen på kvällen ska jag till brunskog för att se på fotboll.. Marcus spelar mot Ås :D sen efter kanske han ska med mig hem o äta pizza o se på humor från tv 4^^ Nice! men inget är säkert än:) vill bara förtydliga att man kan umgås med killar utan att vara på "g";) så nu fick jag de sagt så behöver ingen fråga;P

nej nu ska jag vänta på att Idol 2008 ska börja^^ :D

hej hopp!

Las svettas

Uh va trött jag är på att vara så himla varm hela tiden! Så fort jag går in på skolan bli jag sjöblöt:( min kroppstemperatur kan inte va normal, sen måste jag upp på nätterna o kissa.. vilket är jobbigt :S Vet inte va de är för fel.. Mamma säger att de är för att jag stressar hela tiden.. allt ska gå så fort, och när jag tänker efter så slappnar jag aldrig av längre..:/ Skumt..
Idag har de varit en okej dag på skolan.. På lunchen skulle de va Tunnbrödsrulle, men när vi väl kom dit så hängde de en skylt vid maten "pga nedskärning av matbudgeten serveras inget tunnbröd idag" , vi bara va fan!! herregud, de kan lägga massa pengar på annan skit med inte på skolmat! Grr!

Hade specialidrott på eftermiddagen, kul att va tillbaka igen^^ och jag va som vanligt clownen när vi spelade två mål xD

Imorrn är de äntligen fotbollsträning med Eda tjejerna! :D Längtar att få se alla igen^^

Stefan (bästa vän)  har jag bara pratat med i telefon i 5 min sen jag åkte till NY och kom hem.. Men han har väl mycke nytt i Karlstad antar jag..:)

Idag hälsade jag på Farmor en snabbis:) Men när man säger hejdå till henne så känns de som de kan va de sista.. Hon är ju inte allvarligt sjuk eller nåt, men hon är ju trots allt 83 år.. Hon sa själv att "om hon lever till våren" ska hon göra ordning ute med blommor.. de lät så hemskt när hon sa de :( Sen när jag kom hem gjorde jag lite läxor.. sen somna jag en halvtimme och så ringde mormor^^ Hon undrade hur jag hade haft de i New York och så och tackade för vykortet:) Söt då!

Nu ska jag ta o lägga mig o se på Sex and the city^^

Hej hopp!


RSS 2.0