Min söta Mormor^^

Mormor ringde nyss och ville försäkra sig att inte nån av oss var med i en olycka på 61:an...:S
Jag är hemma, Brorsan o  Emma är hemma hos sig,  Pappa kör papper i Charlottenberg och Mamma är i Arvika och avtackar en kollega.. Men dom åkte efter olyckan tror jag.. Hoppas de iaf!

Är avundsjuk på pappa, han ska till Löfbergs Lila Arena i morrn och se Färjestad med sitt jobb!!! Tur! :p


image7

En lång Torsdag

Fullt HusVaknade halv nio och kunde inte somna om så de va lika bra att gå upp... Satte mig vid TV:n, åt frukost och tittade på Huset Fullt, den serien är så gullig tycker jag, kanske för att Ashley och Mary Kate Ohlsen är med som bebisar, så söta^^ Se började jag med städning..
Carin klarade teoriprovet idag:D

Sammanfattning av min Torsdag så långt:

*Dammsög och dammtorkade rummet
* Bytte sängkläder
*Dammsög köket, vardagsrummet och hallen.
* Plockade ur diskmaskinen x2 och fyllde den.
* Gjorde mig våfflor
* Bakade chokladrutor som blev åt helvete så slängde dom.
* Småplockat i huset.
* Tvättat 4 tvättar
* Sorterat kläder
* Gått runt sjön, HÄRLIGT VÄDER!!
* Solat och läst lite teori.

Det var väl typ de jag gjort i dag.. Nu ska jag duscha och äta lite och se på Vänner^^

I morrn ska jag på körskolan och göra lite teori på datorn, sen ska jag till karlstad en sväng och sen till slutmålet, Årjäng.. Ska börja filma Stefans film nu som han ska göra och skicka ner till sin farmor i England:) Den ska handla om hans liv  och förflutna här i Sverige och i Årjäng xD Sen på söndag blir de fotbollsteori och träning:)

Sen är lovet slut,,:( Men dessto närmare SOMMARLOV^^

Hade gött!!:)

puss o kram skumbanan

Mi casa es su casa"

Påskhelg

image5Igår spelade vi träningsmatch mor Årjäng:)  Det var snöfläckar på planen, det blåste som bara den och de va kallt. Vi fick börja matchen med extrem motvind, vi spelade inte så bra eftersom inte bollarna nådde fram p.g.a blåsten.. jag fick spela forward tillsammans med Jossa hela första halvlek:) "Vilket intressant forwardspar" sa Jonas efter matchen;) Sen i andra fick jag börja med att vila på bänken, sen kom jag inte på vänster mittfält och sista 20 min fick jag gå tillbaka till min orginal plats, mittback tillsammans med Elin^^ Tillslut vann vi med 2-1, med mål av systrarna Bryntesson. Resultatet speglar dock inte matchen, men men vi vann iaf:) och jag slipper skämmas när jag kommer till Årjäng nästa gång;)

Igår när jag kom hem från matchen så kände jag att jag hade ont i hälen.. har de fortfarande..:/ Men men vi åt Påskmat tillsammans med familjen, morbror, mormor och farmor:) Mysigt! Jag fick 200 kr av farmor, 50 kr av mormor och 100 kr av mamma o pappa plus ett påskägg:) Sen tittade vi på Lets dance, synd att Karl-Petter åkte ut.. Men men Tina o Tony är mycket bättre så inte konstigt.. Kände mig sliten efter maten så jag hamnade på soffan, skönt^^

Idag har jag inte gjort så mycket, sov till 11.. Sen har jag tittat på tv och var med mamma till Charlottenberg en sväng.. Brorsan o Emma var på Gränsrasta igår på fest, och när dom skulle åka hem så fick dom inte med sina jackor hem, hade varit kaos vid jackhämtningen.. Så han fick hämta den idag istället.. Så när vi skulle åka från Gränsrasta så var de kaos i trafiken vid rondellen.. De var nån Raggarträff på Statoil med två polisbilar.. Självklart skulle de åka precis när vi skulle ut därifrån xD Så vi fick stå en stund innan vi kom in i rondellen..:P jag körde^^

Nu sitter jag hos brorsan, har precis fått mat.. Emma hade gjort klyftpotatis med en köttbit, smaskigt^^ Så nu sitter vi i soffan o spelar Guitar Hero:) Putte är här också.. Mamma o Pappa är på 50-årskalas dom:)


GLAD PÅSK allihop!:)



Såna som du borde utrotas!!!

En grymt rolig helg:)

463732-4463732-3Denna helgen har varit grymt rolig! Den började i fredags då jag bowlade efter skolan med Nattis, Sara o Stefan:) Resultatet är ju inte de viktigaste då;) Före bowlingen åkte vi till Kocki och åt lite mos o köttbullar. Efter bowlingen blev de Solif-semifinal, den vann vi Schlagerfreak med 4-0:) Nu är de final kvar, hoppas vi kommer på nåt riktigt bra när vi ska göra vår entrè på planen;) På fredagkväll var de spelkväll hos Elin:) Ett härligt gäng var där och det blev mycket skratt och prat. Vi spelade TP, Så de kan låta och När o fjärran.
När klockan gick mot midnatt åkte jag o Stefan till Årjäng, och bär vi kom fram så var hans lillasyster ensam hemma med en kompis.. Jag smög mig in efter Stefan och stannade kvar i hallen medan han gick och  pratade med tjejerna.. Hon visste inte att jag skulle med honom dit, så vi passade på att skrämma dom lite, jag ryckte i dörren och Stefan öppnade dörren och gick ut, och gjorde ljud så att de lät som att han ramlade, sen smög han in igen och slängde sig på golvet, jag stod kvar i hallen och skrattade tyst för mig själv medan tjejerna skrek och sa "mitt hjärta slår jättefort".. stackare, till slut visade jag mig xD haha, de va kul! 

Dagen igår började med att stå och frysa och se på Årjäng mot Svanskog, Årjäng vann med 6-1:) Efter matchen åkte vi till Arvika och körde Mcdriven och tog med maten till Henrik:) Efter vi ätit upp så gjorde vi oss i ordning och åkte till Mats som hade 20 årskalas:) det var trevligt och vi fick smörgåstårta. Vi tittade på finalen i melodifestivalen och Henrik o Stefan ringde som galningar på Charlottes låt, och de lönade sig ju;) haha! när klockan drog mot elva så drog vi till stan med taxi och partajade vidare :D 

tack alla som gjorde min helg så rolig:)


RSS 2.0