Far o dotter shopping

Idag hade vi livräddningstest på idrotten.. Vi skulle simma 25m, dyka ner och hämta en docka på botten och sedan simma tillbaka med en kompis som "dunknat". Jag var med Camilla:) I mitt första försök simmade jag bröstsim, och fick tiden1,58.. vilket var en G-tid.. Sedan fick vi visa att vi kunde göra framstupa-sidoläge;) Det var mycket tid kvar innan nästa lektion, så jag frågade Johan om jag fick göra om min livräddning av Camilla, och det fick jag, och jag klarade på 1,43 och det blev VG:D Gött mos!
Efter skolan spelade vi Solif och det blev 0-0.. Poäng iaf men vi borde vunnit;) När jag kom hem med sex-tåget så hämtade pappa upp mig:) Vi åkte ner på köpcentret och köpte kläder till honom.. Det blev:
*1 par blå jeans
*1 par grå jeans
*1 par finbyxor
*1 slips

Nu ska jag snart krypa till sängs, är sleten efter dagens bravader;)
Imorrn blir det praktik 9-15.30 på banken och sedan blir det en skön hemmakväll^^
Mamma o hennes väninna åker till Stockholm över helgen, de ska på Christer Sjögren;) haha

Ha de bra, för nu tar jä lôv!^^

Impulsshopping

Idag Vi hade vår sista specialidrott A lektion idag.. och de är tre av oss som inte ska läsa b-kursen..:/ Lite synd för de är ett härligt gäng^^ Men men:) Fick tillbaka rättskunskaps provet, fick VG och hade bäst poäng i klassen;) hihi!
Efter skolan hämtade jag mamma och vi åkte ner på shoppingcentret för mamma skulle ha en ny plånbok:) Men jag orkade inte hålla mig utan jag handlade också:D

*ett par högklackade skor
* nya foppa tofflor
*mysig pyjamas
*en kofta
*en tunn marinblå tröja
*t-shirt
*fingervantar
*handskar
*söta tumvantar
 allt detta för  ca en tusen lapp :D

Snart är det lov och då kommer jag vara ganska social:) Längtar!

Lördag- Lagfest

Söndag- Umgås med TomErik och sedan Stefan

Måndag- Shopping i Karlstad med mamma, mormor o Marita (b.la titta på balklänning) :D

Tisdag- Joel ska lära mig photoshop

Onsdag-Vara hemma o fixa
Torsdag-BodaBorg med Marcus, Joel o Jossa
Fredag-Bowling med Nattis, Sara o Hanna
Lördag-Först Jobba 10-17 och sedan Halloween= utpå!!:D
Söndag- Jobba 10-17


Nervös

Har natioelltprov muntligt i svenska b i morrn kl.8..:(

Övning i Ås

Idag försov jag mig till halv sju (brukar gå upp 06.15) Så jag sprang ner, in i duschen och åt frukost.. Sen va jag klar vid sju osm jag brukar, fast jag gjorde nog allt dubbelt så fort xD Sen på skolan kom tröttheten men de gick ändå;) Tur man har Malin på Naturkunskapen så man får skratta tillsammans med någon;) Hon är för härlig!
Efter skolan åkte jag med Marcus och Carin hem till Carin i Ås..:) Jag o Marcus ska vara konfranciärer på Ås årsfest, och Carin har hand om den festen.. Så vi fick reda på hur kvällen är uppbyggd och så:) Ska träffas igen och gå genom mer exakt va vi ska säga^^ Blir nog bra! Vi lagade mat, ris med kyckling i söt/sur sås, mums:D Efter det gick vi ut och gick runt Ås i de fina vädret:) När vi gått en bit så kom det en hund springande mot mig, och jag blir verkligen rädd när dom gör det.. Så jag ville gömma mig bakom Marcus, men i stället höll han runt mig och gjorde narr att jag skulle ta de lugnt xD haha! men de gick fint, hundens ägare skrek på honom så;Ppå hunden alltså, inte på Marcus;) xD törr;)
Sen när vi kom tillbaka åt vi kladdkaka och pratade:) Såg på bilder från New York och så:)

Nu sitter jag och ser lite halvt på Mina jag och Irene:)
Längtar så till lovet! Då ska jag, Marcus, Joel och Jossa till Boda Borg^^ och sen på kvällen ska vi hem till mig o mysa och umgås^^ KUL! Och på lördagen är de första STUDENTfesten!:D iiihhh!

Adios amigos;)

Fotografering


Idag började skoldagen med skolkort, eftersom vårt tantkort blev underkänt.. Så alla var klädda i mjukiskläder eftersom alla andra program säger att de är så himla slappt på handel.. Så skrev vi en skylt: Vadå Slappt?!;) haha! Så när vi kom in i aulan för att ta kort så radade fotografen upp oss som ett vanligt skolkort, och vi ville ju ha lite kul på kortet och stå lite so vi ville.. men de fick vi inte sörru.. UUUHH! Så han tog några kort med skylt och sedan tog han bort skylten! Hallå?? De va ju själva grejen.. Men men, lagomt irriterade gick vi ner till expedition och klagade.. Men då sa hon att vi skulle få ha de tantkortet med i katalogen iaf, för hon tyckte vi var så fina på de kortet så hon hade ringt och fixat dexD så idag skulle vi alltså ta ett "vanligt" kort.. men vi hade ju ett nytt tema på detta kortet xD så vi gick med bestämda steg och bytte om till våra vanliga kläder och gick upp och fick som tur va ta ett nytt kort xD Men mitt hår va ju en mess och kläderna va ju ingen höjdare.. men bättre än att sitta i mjukis iaf och haft två olika teman.. Så nu kommer vi vara med på två kort, ett vanligt skolkort och vårt kära tantspex^^

Herregud! xD
Nu ska jag fixa lite till på rummet^^
Mina kläder från H&M kom idag också, en söt topp och en lång och skön polo tröja :D



En mysig söndag

igår så sov jag till jag vaknade, vilket blev till 10:) Åt frukost och sedan satte jag i gång med att städa rummet, dammtorka, dammsög (tänkte först skriva dammsugade xD ) skurade golvet och byttesängkläder^^ SKÖNT! På kvällen efter maten så åkte jag o mamma till köpcentret, där köpte jag:
*en vinröd tröja
*vinröd skraf
*söta tumvantar
*presenter till henrik, pappa, Jonas(tränaren, jag är presentansvarig i laget) och till Ola (en lagledare).
*en fin topp
*en hjärtformad ljuslykta att sätta på väggen
*en prydnad med fontän och ett par som pussade framför
*2st ramar
*ett svart blockljus

haha, härligt med massa impulsköp;) men oj va bra de passade in på rummet!:D
På kvällen gick jag och la mig nyduschad i de rena sängkläderna och kände doften av rent^^ 



 


En riktig höstdag

I torsdags var de dax för Solif igen:) Vi vann än en gång, men de va en svängig match xD Men de blev 3-2 til slut iaf:) Efter de åkte jag tåget hem och hann hem och vila lite sedan bar de iväg på boxning och Elin Öhh blev med mig :D De va roligt och väldigt jobbigt xD Händerna skakade som bara den efter:p Va skönt att få ur sig lite aggerssioner iaf;) haha!

I fredags var jag på praktik på banken som vanligt, de va roligt:) Trivs verkligen med personalen och känner mig som en i gänget:) Lär mig mer och mer saker så de går framåt på den fronten iaf:) Chefen har ju redan pratat om sommarjobb-09 :D men grejen är ju att de heter ju inte "sommarjobb" längre eftersom jag inte kommer läsa vidare...:S men men de är ju en början på de riktiga arbetslivet iaf;) Kan inte fatta att jag är STUDENT!! De finns ju inte.. På kvällen åkte vi till Lässre för att fira min morbror. Där fick vi träffa hans nya brutta;) hihi, hoppas de håller ihop:)

Igår så jobbade jag 9-18.. De va en väldig tur att Nattis och Joel jobbade också så man hade nån att fika med:) och prata med. För de kan Joel iaf xD Dagens från jobbet var iaf när jag gick runt och skulle handla och Joel höll mig sällskap, så gick vi förbi brödavdelningen.. Då hörde Joel ett pip från bakugnarna.. Han gick dit och jag följde efter, då hade personalen där troligen gått hem och glömt att de hade baguetter inne xD de va ganska svarta kan jag avslöja;) xD

Idag vaknade jag av ett sms från min 10åriga kusin Anton: " Jag gjorde hattrick och 1 assist i första matchen och 1 mål och 1 assist i andra matchen" Han hade spelat hockey match igår;) haha, söt^^
Nej nu ska jag ta tag i mitt liv och städa rummet;)

Åh, de är så många gamla vänner jag skulle vilja träffa igen...

Elin Karlsson
Marie Pihlgren
Andrea Segolsson
Johanna Johansson
Jessica Halvardsson
TomErik Borgersen
är bara några..

 Hoppas de sker i framtiden!
Hade bra:)

Du får inte

Rättskunskap prov

Idag hade jag sov morgon, började 11.15, skönt! Gick upp lite efter nio, för jag visste att de skulle bryta strömmen hemma vid haöv tio.. Så jag passade på att hinna duscha innan dess:) Kände mig utvilad vilket va skönt^^ Jag åkte med bilen vid tio för att jag skulle hinna hänta ett bord på Jysk :D ska bygga ihop de nu tänkte jag.. Iaf vid elva hade vi svenska och då hade min bokcirkulationsgrupp redovisning för Catta och de gick sådär.. Alltid va någon borta när vi skulle ha möte varje vecka om vad vi hade läst... och så hade alla olika upgifter till mötena, men de va bara jag som gjorde allt till alla gånger, jag blir TOKIG! Trodde man visste va eget ansvar va när man går  TREDJE året på gymnasiet! Jisses! Men de är deras betyg;) Sen vid ett hade vi prov i rättskunskap, de gick väl så där, blir så irriterad på läraren som inte lär oss nåt på leksionerna utan vi måste läsa oss till provet..:/ men känns som lite mer än G:)
När jag gjort provet åkte Jossa med mig och vi åkte hem till henne:) Jag, Jossa, Andrea, Joanna, Elin S, Emelie och Erika skulle nämligen planera underhållningen till Eda festen, de kommer bli såå jävla bra:D:D:D 7 nov<3
Imorrn har vi Solif också efter skolan, tredje matchen..:) Hoppas på poäng nu med! Bryntes Blåbär!<3

Nej nu ska jag göra mig i ordning för sängen^^


Puss o kram!

En sten har släppt från mina axlar..


Idag hade jag äntligen den engelska redovisning som jag oroat mig för flera veckor! Kom stessad från idrotten och då sa läraren att hon tänkt att jag skulle redovisa först...:p Vi skulle skriva om en stad och då valde jag självklart New York :D Så efter att USBen hade krånglat lite med mig så hade jag en redovisning om min resa på tio minuter, på engelska:) De kändes jättebra och jag försökte va personlig och skojja till de lite emellan;) Så hoppas på bra feedback^^

Efter skolan var de dags för Solif igen:) Men före den började så gick jag, Malin, Sanna och Nattis och åt kyckling ciabatta på Sunday, MUMS!! :D Sedan blev de macth och denna gången släppte nerverna och vi vann över team Sunil med 6-0 :D Gött mos! Så nu är de en förlust och en vinst:)

Imorrn är de praktik och sen mârten^^ Hoppas på en bra helg, trots de spådda vädret! :D

Hej på Mârten!^^

och du, glöm inte:
"En sôrglig dag , ja den tar slut den med";) - mitt nya motto! :D


RSS 2.0