My favorites

Just nu kan jag frossa i:
*Brieost o kex
*Marabou Digistiv
*Bärry Yoghurt Ekologisk Vildhallon
*Sura S

Hoppas mamma kommer snart så jag får ta mig ett kex med brieost innan jag åker på styrketräningen med laget som Matts Olsson (slalomåkaren) ska leda. :)

Effektiv

Var i Charlottenberg förut o köpte nya grus fotbollsskor, benskydd (välbehövligt, de gamla stank!) och sulor till fotbollsskorna, allt för 550kr på BUG sport :D Efter det fortsatte jag till banken o satte in lagets pengar:) Sen ett varv på köpcentret o hittade en skjorta o halv långa finbyxor:)

När jag kom hem blev det:
* Tvätta kläder
* Ta hand om tvätten
* Städat bort julen på rummet (ja jag vet att jag är trög)
* Jobbat lite på Leukemi-arbetet
* Lagade mat

På fredag ska jag till Carin o göra hemgjord pizza o mysa^^
På Lördag blir det  att titta på örnen cup:)

Ha de bra!

Elin Öhh & Malin

Ni är så underbara:) Jag har väntat på det här ett bra tag, kompisar som hör av sig, kan prata med om allt och som får mig att bli glad och makes me feel good about my self :D Ni är guld värda och hoppas vi kommer umgås alot framöver<3
Mina vänner, partypinglor o make me feel good girls;) hihi

En bra dag

Igår började skoldagen med Naturprov, och det kändes riktigt bra efteråt:) Andra lektionen va engelska och då började vi se på film, Boys don't cry, inte så värst bra men den duger;) Efter engelska så åt jag lunch med ett gäng o sedan bar de av hemåt:) Somnade som vanligt på soffan o vipps så va klockan halv fyra, kl. fyra var jag hos tandläkaren, Inga hål nu heller :D Bara dessa jävla tandsten! Efter det åkte jag till Elin, vi pratade lite o hon bjöd på mat, pommes med korv^^ Smaskigt! Vid 18-tiden åkte vi till Åmot för att jag skulle kolla in en boxningsträning:) Efter typ 5-10 min där så ringde Stefan, han är i Åre med 55 studenter från Karlstads universitet :P Han va ganska full redan då och hade bytt dialekt o grejer xD haha! Kul :P Fick prata med hans kompis Viktor också, haha. Efter de samtalet var slut så åkte vi o hämta Lina och så bar det iväg på spelarmöte:) Efter möten åkte jag tillbaka till Elin, så kom Malin dit också så hade vi filmkväll^^
Vi såg på The bucket list, den va riktigt bra!:) Kul med såna spontan grejer^^ Kom hem lite efter tolv o gick rakt i säng:)

Sov till 11 idag^^ Ska göra mig frukost nu, höra om Stefan lever och ner till Challa o göra några ärenden:) Mamma lämnade s80:n hemma idag med så jag får den bästa bilen<3

Elin, Malin, Stefan - friends to keep<3

Nära till tårar..

Åh, tittade nyss på Bonde söker fru bröllopet^^ GUD så fint o romantiskt, det var svårt att hålla inne tårarna när bruden sjöng för hennes blivande make precis innan själva vigselakten ^^ Kunde inte sluta le..:)

Att se hennes klänning fick mig att tänka på studenten, hoppas jag blir lika fin som henne fast i balklänning:D Åhh^^


Skönt!

Idag har jag gått hela dag i skolan ( :O ) haha! På specialidrotten var vi bara 6 personer, så i körde inviduell teknik, snabbhet  o stryka, det var slitsamt xD Fick extremt ont i vaderna på uppvärmningen redan, måste ha suttit i från träningen igår :P När jag kom hem åt vi mat o jag gick upp på rummet o pluggade naturkunskap.. Har prov i morrn om kroppen, matspjälkningen osv... Hoppas det går bra! :D Känns ganska bra nu iaf :P
Imorrn går jag i skolan mellan 9-11 :D Sen blir det hemåt o slappa, för sen vid fyra ska jag till tandläkaren i Åmot och sen till Elin o umgås lite före träningen^^

Nej nu ska jag fortsätta att se på Bonde söker fru bröllopet! :D

Psst, på onsdag är jag ledig :D iiihhh!

Kul kväll

Igår jobbade jag först mellan 10-17:) Dagen gick faktiskt fort, sedan åkte jag hem o packade, skulle sova hos Terese o stan efter Tiki:) Så mamma körde ner mig till köpcentret igen så gick jag in till Andreas Hair and Fashion där Terese jobbade, och hon tvättade o lockade mitt hår^^ Skönt! Därifrån åkte vi med Tereses kollega till stan. Väl där gick vi till palmviken o köpte frukost o på vägen tillbaka plockade vi med oss en pizza från Viktors som vi delade på:) Det var bara jag o hon som förfestade, och det va kul!:D Vid elva snåret gick vi till Tiki oxh dansade hela natten lång!
 I morse ringde alarmet 08.00.. De tog emot lite, men sen kom jag på att jag iaf inte behövde jobba, för det skulle nämligen Terese göra, så va bara att gå upp det o äta frukost:) Kom hem lite efter tio och gick direkt upp till sängen o tittade på en film:) A walk to remember, gud vilken lycklig o sorglig film! Rekommenderas att se om du inte redan gjort det;)
Nu sitter jag o ser på reprisen av Lets Dance och ska snart packa inför träning.. Och bredvid mig ligger pappa helt däckad i förkylning o feber :S Han har inte flyttat sig från soffan på hela dagen..:(  Inget för mig!
Men det är väl som de säger på reklamen: "Ni kvinnor pratar om att föda barn, men ni skulle bara veta hur det känns för en man att vara riktigt förkyld!"

Nej nu ska jag packa inför träning!
Ha det bra^^


Tack Terese för igår:D


Lång dag

Idag har jag praktiserat på banken och fick erbjudande om sommarvikariat xD Får reda på nästa vecka va de har att erbjuda mig:P Just nu lutar det åt det i stället för Maxi, men surt för jag tjänar ju så bra där:p men men, får väl ta det slaget;) Jättekul att de kommer till mig o frågar iaf!:) Smickrande^^ 
Iaf efter praktiken åkte jag ner till centret o kollade lite.. Va bl.a på Panduro, åhh de har ju så mycket fint! Det ska bli min hobby att scrappa och pyssla sen efter studenten när jag slipper allt skolarbete :D
Terese ringde förut och vi ska gå ut imorrn :D Sen ska vi sova i hennes söta lägenhet:) Blir nog skoj!
Nu ska jag ta mig en tallrik till av mammas goda fläskfile gryta med hemgjorda klyftpotatisar:D

Hej svejs!

Tiden går..

Nu är det 20 v, alltså 140 dagar kvar :D

Dessa tjejer..

Asså, vad är det som gör oss tjejer så känsliga och sura för minsta lilla grej? Det är trist men sant.. Och jag tycker det kan vara töligt att nån blir sur för att man tar följe med en annan t.ex. Jag vill känna mig fri och kunna umgås med de jag vill utan att nån ska bli sur över det.. Och sen påpeka att jag skulle ha gjort nåt fel för att jag umgåtts med en annan kompis och försöka få mig att få dåligt samvete.. herregud, orka..

Sen känns det som att många lutar sig mot mig o litar på att jag fixar jobbet och att jag har koll på allt.. Att man ska behöva fråga mig om nåt är ok innan man fortsätter med att jobba på ett arbete i skolan, att jag ska ge förslag på förändring hela tiden.. Det börjar bli tröttsamt:/

Livet är inte lätt, och det är inte lätt att vara Therese Walander ibland :P

Nu till nåt positivt, idag har jag o Malin fått skrattanfall till tårar TRE gånger xD Minnen värda att minnas<3

Min framtid

Med 142 dagar kvar till Studenten o vuxenlivet så börjar jag att fundera...
Hur kommer mitt liv se ut?
Vilka vänner kommer följa mig resten av livet?
Vad kommer jag jobba med?
Vem kommer jag leva ihop med?
Var kommer jag bo?
Ska jag läsa vidare?
Vad vill jag bli?

Det är svårt och omöjligt att veta i detta läge..

Men sommarjobb ser det ljust ut med iaf, chefen på Maxi frågade förut om jag ville jobba hela sommaren igen, och då tjänar jag mycke så det är inte fel.. Men om jag nu får chansen att sommarvikariera på banken, som kan bli mitt framtida jobb, hur ska jag då göra?

Jobba och tjäna fett med pengar, eller jobba strödagar o det kanske ökar chansen med jobb på bank i framtiden? :S


Tough choise!


Soft vecka

I måndags gick jag hela dagen 8-15.00, höll på att missa tåget också, för vi har specialidrott ute på Vik sista två timmarna och så drog Paul över kl. 15 sp vi fick jämt lite bråttom att duscha xD men jag hann med tåget precis:)

Tisdag började jag 9 slutade 11.10 xD Skönt o komma hem tidigt!
Onsdag började jag 8 och slutade 12.10, åkte till Karlstad och umgicks med bästa vännen:) Tack för att du förstår.
Idag började 10 och slutade 12 xD Vi hade niorna på besök de hade "pröva på dag" så då skulle vi arbeta med UF (projektet) för att de skulle se hur vi arbetade. VI fick ingen elev  till vår grupp, och tur var väl de, för vår grupp var splittrad på hela skolan och gjorde olika saker:) Nu känns det som att vi snart är klara med boken, den ska lämnas in för tryckning v.7, så nu närmar det sig:)
Mässan är den 18 mars på Karlstads univeritet, så hoppas alla jag känner som går där kommer o besöker vår monter;) hihi! Ska försöka snika mig o sova hos Stefan dagen före o tills dagen efter mässan för att det blir en tidig morgon o sen kväll med middag o grejer på mäss-dagen, så skönt o vara typ 1 km ifrån universitet än 12 mil XD

Hoppas det går för sig Stefan?;P Kan diska jag vettu;) haha xD

Imorrn blir det praktik igen:) På banken under våren också:)

usch, tycker så synd om Nattis, hon kuggade för fjärde (om jag inte minns fel) gången idag på teorin :/ Men hoppas hon hänger i!

Nu ska jag göra klart uppgifterna till Naturprovet o ikväll blir det träning, men uttagning till Hallvärmlänskan på lördag:) hoppas hoppas hoppas!


Hotisch UF- is the shit;)

Inte som vanligt

Igår vaknade jag inte utav ett sms, utan av Stefans alarmsignal (disneydags introt) och kände att jag hade mensvärk, det brukar ju jag aldrig ha! Grr.. Så låg o suckade  en stund över min smärta, det kändes som det var ett bälte som tryckte och gick runt nedre magen och ryggen..:S Men jag kravlade mig upp, tog en dusch och åt lite frukost så blev det lite bättre iaf:) Men det hängde kvar under dagen.. Jag åkte hem vid ett tiden från Karlstad för då skulle Stefan på innebandymatch.
När jag kom hem åt jag mat, mamma hade testat nån ny fiskrätt o det var supergott!! Efter det gick jag över till Emma o Henrik för lite party:P Vi spelade singstar, dansmatta och drack:) Det var trevligt!

Idag sov jag till halv tolv XD SKÖNT! Och i eftermiddag blir det träning och sen direkt i väg till Karstad o löfbergs arena på Abba show^^ Mamma, pappa o Elin Öhh ska med:D Blir nog trevligt!

Nu väntar jag på att maten ska bli klar, potatis o löksoppa^^

Spontant två dagar i rad, inte likt mig;)

Igår gick jag första dagen på sista terminen och den var skön:) Slutade typ klockan ett ;) Sen åkte jag hem med tåget och packade lite saker, tankade bilen och åkte till Rackstad och hämtade Maja för att sedan åkte vi vidare Bergvik:) Där handlade vi lite och åt mat. Sedan hittade jag vägen till Färjestads arena och till och med en parkeringsplats;P Där sjöng Sara o Emmah plus tre till nationalsången jättefint! Sedan tittade vi på matchen, FBK - Skelleftå. I början av matchen så fick jag ett sms av min äldste kusin Magnus att han sett på facebook att jag skulle på hockey, och att han också var där:) Så då frågade jag var han o hans Malin satt och då visade det sig att de satt mittemot oss xD Så vi kunde vinka till varandra:) Så i andra pausen möttes vi på halva vägen och pratade lite grann..
Efter matchen åkte Maja med Sara hem och jag åkte till Kronoparken och sov hos Stefan. Vi korkade upp en vinare, av årgång 1988, så han va bra nöjd:P Jag är ingen vindrickare (det vet tjejerna från nyår) men fick i mig ett glas efter många grimaser, men efter ett tips av Stefan så gick det lättare att få ner, och det var inte att skölja ner med vatten;) Och sa såg vi på Mamma Mia:D

Idag vaknade jag av ett sms från kusin Magnus som det stod:
God morgon! Tänkte om du har tid att titta in på en fika innan du åker hem sen? Mvh Magnus
Jag svarade ja:) Men före dess så åt jag frukost och tittade på en film som var baserad på Michael Jordans liv, rätt så bra film faktiskt:) Sen vid halv ett åkte jag till Magnus på Herrhagen, och jag fann dit direkt :D Har inte varit där förut, fast han bott där 6,5 år xD Men det var en jättefin lägenhet på nionde våningen, men en väldigt fin utsikt över Karlstad:) Skulle kunna tänka mig att bo där själv^^
Han bjöd på fika, te o semla:) Så kollade vi på bilder från bröllopet i somras och från deras bröllopsresa till Thailand:) Kände igen mig i miljöerna på bilderna sen jag var där för snart 5 år sedan:) Senare under eftermiddagen kom Malin hem:) Då satte sig hon också o pratade. Jag var där ända till halv sju sedan åkte jag till Bergvik och köpte present till Emma^^ Och eftersom mörket lagt sig så hade jag ingen lust att åka hem, för vindrutetorkarna är helkassa på bilen o den är jätteskitig, så jag ser nästan inget när det är mörkt:S Så frågade Stefan om jag fick komma tillbaka o stanna tills imorrn xD Så nu sitter vi här och tittar på Lets Dance:)

Student-abstinens

Fick lust att testa min balklänning efter att jag fått syn på studentbilder från ifjol och året före:p Fick lite panik till en början för pappa sa att ha inte kunde få igen blixtlåsen i ryggen på mig, jag bara aaahhh! Men de var han som var för försiktig, när jag testade så gick det så fint så, och jag kunde pusta ut! ;) Hoppas det blir bra och att nån kommer tycka jag är fin xD Snälla gud kan du ge Arvika stad vackert väder torsdagen den 11 juni och fredagen den 12 juni 2009?? Det vore suuupert;) haha! Känns bra att han en baldejt klar också (sedan sommarlovet till tvåan xD) nämligen Joel Setterberg^^ Jag har anlitat vår gemensamme chef på Maximat att fotografera oss nere vid sjön på baldagen, hoppas de blir enligt planerna^^

Iiihh va jag längtar!

Kan tyvärr inte lägga upp bilder på klänningen utan du får komma och titta på balparaden 09-06-12 :D


Hockey

Förut när jag precis hade varit på banken så ringde Maja S och frågade om jag hade lust att bli med på hockey imorrn.. För Sara O och hennes kör från Arvika ska sjunga nationalsången, jag tvekade inte länge utan jag sa ja:) Så hon beställde två biljetter:) Kul och spontant! De gillar jag:)

Har precis ätit nu, det blev kyckling och potatisgratäng, mums:D Och jag fick lite klirr i spargrisen förut också, pantade för hela 38 kr;) hihi 

nej nu ska jag se om det finns nåt bra på tv, innan jag tar tag i att städa rummet;)

Hej svejs!

Enligt planen

Idag gick jag upp kl.10 och började direkt med att fortsätta arbeta med rättskunskape inlämningen, och det gjorde susen för nu är jag klar:D Götisch! Ska bara läsa på det nu så jag kan de:) Efter det gjorde jag en break o hämtade posten och läste tidningen och fick syn på bioannonsen, och blev sugen på att se Allt flyter ikväll och på fredag är det premiär för den nya Wallander filmen :D Får se om det blir av.. När jag läst klart tidningen högg jag in på Naturkunskapen och skumläste lite det vi gått igenom nu innan lovet, man glömmer ju så fort xD Och tillsist blickade jag över Personlig försäljnings pappren:)
Nu ska jag göra mig iordning o åka till Challa för att göra lite ärenden:) Och i eftermiddag blir det att städa rummet..

Hade bra!:)


The end of my last Jullov ever

Jaha, en dag kvar av den sköna ledigheten.. Men har varit ett himla skönt lov med fotboll, fest, fika med vänner, umgås med familjen och VILA:D Kan inte bli bättre. I söndags gick årets Vintercup av stapeln, vi tog oss till final obesegade men där fick vi på nöten o förlorade med hela 5-1 mot div. 2 laget Norrstrand. Men två och få vinna 2000kr till träningslägers kontot är inte fel^^ Bra jobbat tjejer!:D

I går åkte jag till stan o träffade Terese, vi fikade, pratade och skrattade mycket:) Sånt måste göras oftare<3 Vi 17-tiden körde jag hem Terese till Flögne och jag åkte vidare till Köla o hämtade mormor:)
När vi kom hem gjorde hon o mamma mat och vi bjöd in Emma o Henrik:) Under tiden de lagade maten smet jag över till Henrik o Emma o sjöng Abba singstar^^ Kul kul!

Idag åkte jag, mamma o mormor en sväng till vårt grannland i väst, just de Norge;) Jag handlade lite på H&M, men upptäckte något negativt med de... De är inte med i club H&M :( Blir inte förvånad men va fan!
Sen tog vi en fika på Meny kafe:) Jättegoda räkbaguetter o en Solo blev de för min del :D

Var på träning förut, den var lugn:) Fick reda på att vi ska öka nu med ett träningspass i veckan, så tis, tors o sön blir de:) på torsdagarna blir det fys.

Imorrn på min sista lediga dag ska jag städa rummet, plugga, sätta in pengar för laget o panta tänkte jag:)
Jag är ledig på fredag också för praktiken drar igång nästa vecka, och jag ska vara på Westra Wermlands Sparbank i vår också:)  Hmm, men vad ska man hitta på på fredag?

Blev bjuden på 21-årsparty till Emma på lördag också:)

Well well, see yaa!:)


Tidig morgon

Joora, klockan ringde 04.00 imorse, grymt när man har lov! Men va gör man inte för pengar xD Jag började jobba kl.05.00 på Maxi med att inventera:) Jag o Joel inventerade mesta dels av dagen ihop, vi blev indelade i grupper o områden o vi hamnade i samma..:) Det gjorde att dagen gick fort plus att man hade att göra hela tiden, Slutade kl.15.oo, jobbade effektiv tid 9 tim o 20 min;) haha! Gött så här i efterhand! Just nu sitter jag fortfarande i jobbkläderna, och borde verkligen duscha;) Men det krävs energi det med;p
Ska greja med lite pappersarbete inom Eda laget nu tänkte jag, så jag får ordning på alla kvitto, presenter osv. så jag har lite ordning, köpte en pärm o plastfickor förut som jag ska ha till lagets budget:)

Imorrn ska vi samlas med laget o handla ingredienser till pastasallad tillsammans, träna o sedan komponera våra sallader tillsammans:) en mysig aktivitet tycker jag^^

Nej nu ska jag slappa!:)
Hade bäst!

Så var det 2009

Igår åkte jag o Emma skridskor på eftermiddagen, det var jättemysigt o isen var perry:) Förutom några sprickor här o där:P Emma hade med varm oboy och korv som vi grillade senare. Jag hann bara grilla en sen fick jag gå o packa för att jag skulle till Elin:) När jag kom dit lånade jag duschen o gjorde mig i ordning:) Vi hade klänning tema så jag valde att ha på mig den jag köpte i New York:) Elin fick presenter och av mig fick hon ett gigantiskt kort och ett presentkort på Secrets of Sweden;) haha!
Efter det åt vi, mycket god mat, förrätt, huvudrätt o efterrätt :D Vi drack o pratade minnen:) Mycket trevligt! Vid tolvslaget gick vi ut o tittade på raketer o drack champange:)
Idag sov vi till 12 och åt rester sedan gårdagen, lika gott idag:) Sen gick vi ner till sjön o njöt av det fina vädret o den friska luften:) Sen gick vi in och tittade på Ace Ventura o åt chips, och jag somnade som vanligt xD Helt slut:P
Men avslutningsvis, en mycket trevlig nyår:)

Ha ett bra 2009!

RSS 2.0