Ligger på gränsen

Idag jobbade jag mellan 8-16, dagen gick fort idag med som tur va:) Har så trevliga arbetskamrater så det är ingen sak då. Nu är vi äntligen klara med att inventera lagret, bara hela butik kvar  xD den ska vi ta på fredag morgon kl.05.00;) Mmm! Lunchade med Nattis o Joel, trevligt trevligt! Fick flera jobbtider också i Januari, ska jobba två dagar då, lagom. Och en dag än så länge i februari:) Inte fel med lite extra klirr i kassen varje månad:D Efter jobbet hämtade pappa mig o vi gjorde lite ärenden:) Sen när vi kom hem så åt vi lite och så somnade jag o pappa i varsin del av vår hörnsoffa;) Vaknade o tittade på klockan, 19.06..!! Jag hade träning som började 19.30.. Jag spratt upp och sprang runt som en yr höna och slängde på mig träningskläder, medan jag gjorde detta var pappa snäll o gick p startade hans bil. Det sista han sa innan jag skulle åka var att " Du får köra försiktigt för bilen är bakhjulsdriven och det är ju du inte van vid!" jaja tänkte jag o drog i väg, och vips så fick jag sladd med bilen, det hände inte bara en gång kan jag säga. Usch hatar den bilen! Men iaf så kom jag inspringande på träningen en minut innan vi började xD Hjärtat dunkade fort.. Men jag hann iaf xD
På söndag ska vi vara med på Vintercupen i Arvika och va har anmält två lag, ett Eda o ett Köla/Koppom..:) Jonas (tränaren) berättade hur lagen ska se ut ill helgen o jag fick vara med i Eda:) Då blev jag glad! Vet inte om de andra som alltid brukar vara med  i a-laget tyckte det var bra men.. Känns inte riktigt så"/ men men, så är de när man ligger precis på gränsen o väger.. Efter träningen kom Jonas fram till mig o sa att han först tänkt o ha mig i Köla/Koppoms laget så han hade sagt till Paul vilka spelare man ska ha extra koll på i lagen under cupen, och då hade Jonas sagt mig i Köla/Koppom som viktigaste spelare, det tyckte jag var en rolig utmärkelse^^ Men nu blev det ju inte så eftersom han ändrade mig o ville ha med mig i Eda laget:) Jag är glad iaf..

På lördag ska vi ha en samling med träning, ska gå ner o handla tillsammans saker som behövs för att göra en varsin pastasallad, så ska vi sedan låna hemkunskapssalarna på Gunnarsbyskolan o göra pastasallader samtidigt allihop:) Skoj skoj!

Imorrn är det nyår o ska till Elin:)
Ska innan de SOVA o åka skridskor med Emma^^


Gott nytt år! :D


Jobb med orolig mage

Igår kväll var jag som himla trött så gick o la mig lite efter nio och släkte lampan halv tio och somnade som en sten.. Dock vaknade 2 ggr men annars så var natten lugn. Gick upp tio i sju för att åka till jobbet vid åtta. När jag kom dit fick jag två alternativ, att antingen stå som vanligt i charken eller att börja inventera lagret. Jag valde alternativ två för att få jobba i min egen takt o få andra arbetsupppgifter:) Det gick hur bra som helst, men det som var negativt var att jag var på lagret hela dan och när springer ju alla ut o in genom varuporten, så den stod öppen ofta och det var FJORTON minus ute! Snacka om att jag frös och imorrn ska jag ta med en extra fleese tröja imorrn! Jag ska jobba 8-16 imorrn med och fortsätta att inventera:) Hoppas tiden får lika fort som idag.. Fast min mage har varit orolig hela dagen, tur att man hade nära till toaletten xD haha! Efter jobbet blev jag med mamma till stan för hon skulle klippa sig:) Jag gick lite i affärer men tröttade snabbt.. Fast jag köpte mig en söt liten lyckovätte som jag ska bäta med mig^^ Hoppas den bringar nån typ av tur om det nu är i hälsa, spel eller kärlek...;)

Fuck nu bubblar de i magen igen..:S Ska nog ta o krypa till sängs snart:)

Om man själv fick bestämma va lätt de vore då :) hihi!
Det känns som jag saknar någon...:O xD


Imorrn fyller min Elin Öhh TJUGO år!! :D Grattis gumman<3


Party x2

I torsdags var jag på förfest hos Malin, där var också Elin Öhh, Carro och Karin:) Vi pratade, spelade singstar o drack, meget mysigt! Sedan bar det iväg till Tiki, och där var de knökat med folk, puh! Men det är kul också:) Vi dansade o dansade :D Och jag hälsade på mycket känt folk, trevligt!

I fredags var jag bara hemma o tog igen mig:) Skönt!

Igår var de party med Specialidrotten, vi hade hyrt en lokal i Edane:) Tyvärr kom bara  7 st av 17,  varav 5 st drack o skulle på Tiki xD Så vi bjöd några till som inte har med Specialidrotten att göra.. Efter tio kom våra chaufförer o körde oss till Tiki. Jag hade fixat så Marcus körde mig, Nattis o Eriksson^^ Så fort vi satte oss i bilen så satte jag i min skiva och vi tjejer brast ut i sång, nämligen Främling med Carola :D Vill inte veta vad Marcus tänkte då XD På Tiki var de lagomt med folk tycker jag.. Var så trött o hungrig så gick o åt mat efter ett:) Jag o Eriksson delade på en vesuvio med sås^^ MUMS! Efter maten ringde jag till Marcus för att få skjuts hem till honom, skulle sova där. Men det visade sig att han redan var i stan, så vi mötte upp honom:) Vi kom hem till Edane nån gång efter tre tror jag, och varken jag eller Marcus var trötta.. Så tror jag somnade iaf halv sex XD och han kort efter.. Vet inte var det var.. Kanske var det p.g.a den drinken jag drack på Tiki, nämligen Orgasm;) haha xD Den var god iaf:)

Idag vaknade jag lite före tolv o gick upp o fräschade till mig:) Så småningom vaknade Marcus också o vi gick o åt frukost kl. ett på dagen xD Sedan ville han ha revansch från ifjol på UKM turnèn när jag slog honom på tennis i Wii;) Så vi spelade tennis, baseball o bowling^^ Det var kul:) Jag skulle med ett tåg från Edane som gick 14.24. Sp när klcokan började passera två så påminde jag Marcus hela tiden om tiden så att vi kunde åka. Men han vill spela klart baseballen (även fast han ledde med 2-0) Och när jag slog mitt sista slag så fick jag en Home Run och fick in tre gubbar, alltså vann jag med 2-3 xD baha! Så var klockan 14.20. Vi sprang upp o klädde på oss och slängde oss i bilen. Gasen i botten ner till Edane station och jag slänger mig ur bilen, för tåget stod redan där, sprang upp på perrongen o tåget åkte.. Va fan.. Gick tillbaka med svansen mellan benen till Marcus och han sa "jag kör dig till Challa".. Grejen var den att jag skulle på träning kl.16 i Koppom. Annars kunde jag ju ha stannat längre:P Så eftersom det var hans "fel" att jag missa tåget så körde han mig till Challa xD Tyckte mest synd om honom jag...:) Men nåt att skratta åt i efterhand;)

Tränade som sagt förut, och fick magknip i slutet :S Är rädd att få spyasjukan, för Emma har haft de och brorsan fick i gårkväll :S Jag vill inte! Och på onsdag är det Nyår och jag ska till Elin Öhh^^ Hon fyller år dagen före nyår så hon ska få paket:)



Det är bättre att ångra nåt man igjort, än att ångra nåt som man inte gjort;) Do Dreams Come True??


Julafton

Igår var det den stora dagen och den började med att äta gröt hos Emma o Henrik, det var riktigt mysigt! Och jag kunde inte hålla mig utan var tvungen att ge mamma, pappa, henrik o emma en liten julklapp så man skulle känna att det var jul^^ Då fick jag en av Emma o Henrik:)
Sedan fortsatte dagen med en skön promenad med mamma, en massa god jul hälsningar på sms, såg på Kalle Anka med mamma, pappa, henrik o emma och sedan på kvällen så kom släkten:)
Vi åt julmat och kort efter det kom Tomten^^ hihi! Man blir alltid som ett litet barn igen när han kliver in ;)
Jag fick:
Pengar av Mamma o Pappa, Farmor, Mormor
En bok: P.s I love you och en extern hårddisk av Emma o Henrik
Parfym av Morbror
Choklad av Mamma o Pappa
Björn Borg trosor, glitter hudkräm och ett sött spänne av Carin

Så jag är nöjd^^ Vid midnatt ringde grannarna och ville ha över min familj med det pappa som gick över bara för jag o mamma var trötta:) Men va gör det?? För ikväll blir det party med Elin Öhh och Malin:D GUD VA KUL!! Då ska all julmat dansas bort iaf:D

Hoppas vi ses ikväll!
God fortsättning!


Julbord hos mig

Igår fixade jag hela dagen inför mitt julbord:) Plockade bort saker och gjorde det mysigt^^ Marcus kom lite tidigare än de andra och hjälpte mig med dukningen:) Sedan fylldes huset på med Carin, Joel, Jossa, Magnus, Sebben o Krister :D Vi hade gjort upp att var och en fick ta med sig en sak till julbordet och resultatet blev: Kokt potatis, julskinka, ägghalvor med räkor o majonäs, janssons frestelse ( som jag gjorde för första gången i mitt liv ), köttbullar, prinskorv o julmust :D  Under middagen blev jag utsatt för ett test, eftersom jag är ett datumfreak så tyckte Krister att jag skulle säga från den äldste till den yngste vilket datum de fyller år, och jag klarade alla åtta;) Sen efter maten hade vi en julklapps lek, alla skulle ha med sig julklapp värde 50 kr. och så körde vi en lite lek så alla fick minst ett var:) De låg mycke konstigt i de paketen;) T,ex jag fick ett stort och väldigt lätt paket, de var som en skolåda så jag öppnade locket och höll upp de, då började de andra att skratta, de var ju tomt i paketet.. Men va dom såg som inte jag såg var att de satt två trisslotter i locket xD Marcus hade med de paketet, skräll;) Förövringt så vann jag 50 kr;) haha!
Sedan spelade vi Geni, vi var fyra lag:
Carin o Sebben
Krister o Magnus
Jag o Marcus
Jossa o Joel

Vi spelade inte klart så vet inte vem som vann;)
De sista två timmarna bestod av tv-tittande, ståuppkomiskern Jeff Dunham hade en show på nästan 2 timmar:)
Sedan åkte alla hem förutom Marcus som inte hade lust att köra ända till Edane, så han fick stanna kvar i bushen;)

VI sov till 12 idag, och jag kände va skönt det var att inte behöva gå upp efter ett alarm, eller att känna att man sovit bort halva dagen:) Men när vi pallrat oss upp o åt frukost så kom jag på att mamma o pappa är nog o julhandlar, det ville ju jag också med på! Så när Marcus åkte hem så blev jag med honom till Challa. Och gick in på Konsum precis när mamma ska betala allt, så det var bara att börja packa mat de;)

Slutsats om julbordet är: Supertrevligt!! :D

Gårdagens "dagens":
Marcus parkerade sig under misteln med putande mun när vi skulle gå och hämta mat, men Carin bara dissar honom o går rakt förbi honom;)

Joels påhittade skämt: Täckning i Lersjön är som buss o tåg, den kommer o går xD

Jeff Dunhams ena buktalar citat: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII'mmmmmmmmgay! ;)

Jag kokade upp vatten för att koka äggen som Marcus hade med, och precis när jag häller i äggen i det kokande vattnet så står han bredvid och "kläcker" ur sig (xD) "Du vet att dom där redan är kokta?" XD ojamejen!

Julstök

Denna helgen har innehållit en del..
Ifredags var det julavslutning på skolan, min klass samlades halv tio för att umgås. få nytt schema o önska god jul..  Trodde jag, vi kom sex stycken av 16 ur klassen, dåligt! Sen var mentorn på teneriffa.. Kul.. Fick ingen julkänsla för fem öre! Fast kl. 10 gick den lilla skaran till kyrkan o lyssnade på den coola estetkören:D De är grymma, synd bara att de inte kör nån lite svängig o käck jullåt.. Men de är traditionsenligt iaf:) Efter kyrkan blev de fika med Nattis, Lina o Therese.
Sedan körde jag hem, med Lina som sällskap till Challa:) Sedan gjorde jag några ärenden i samhället:) Köpte de sista julklapparna och födelsedags present till min Elin Öhh:D Hoppas hon blir glad;)

Igår skulle jag jobba 9-18, men va inge pigg o var snuvig så jobbade bara till ett :/ Kände att jag inte vill snora o nysa bland kunderna.. Så då blev de hem o julstöka i stället:) På kvällen åkte vi till min moster i Arvika för att fira henne, hon fyllde 45 i veckan.. Mamma o Pappa drack så jag fick bli chaufför hem, när vi kom till spekerakan så stod där en poliskontroll.. Fick stanna ,visa körkort o blåsa ett nykterhetstest.. ANDRA GÅNGEN PÅ FEM MÅNADER!! Mamma har inte gjort de nångång hon xD

Idag har jag plockat lite på rummet, julpyntat i köket, badrummet o finrummet:) Sedan har jag tränat också, hann tyvärr ine prata så mycke med Elin.. och så kommer vi aldrig i samma lag på träningarna;) haha!

Imorrn ska jag ha några kära vänner på besök^^ Vi ska ha ett litet julbords knytis :D Så imorrn ska jag göra lite ärenden och mysa till de i huset innan de kommer^^ Ska klä granan bla.
Emma o Henrik har fått de så mysigt i Lill Stugan nu inför jul^^ Ska dit på julaftons morgon o äta julgröt, ska bli mysigt!:D

God fortsättning!


Sånna som ni borde utrotas!


Att se sig själv

Idag började skoldagen med idrott, och vi fick se våra aerobics danserpå film xD Jag såg inte så hemsk ut som jag trodde:P Johans kommentar om mig" Ni som grupp får VG+ och Therese du höll takten hela tiden och var rent ut sagt klockren, så du får VG+/MVG- i betyg.. Va är det för betyg då???? Syns ju inte i betyget med ett tecken framför..:/ skit
Men jag var ju bäst i klassen så^^ haha! Lagom självgo xD

Idag slutade jag typ halv tolv, men jag, Eriksson och Malin stannade kvar och räknade på hur mycket boken kommer kosta och vad vi kommer tjäna..:) Ska till banken imorrn och prata med June om det:)
Ska även inhandla det sista julklapparna!:) Men först ska jag till skolan o säga God Jul till klassen och alla vänner och se på julkonsert i kyrkan:) Där rektorn kommer säga: " Jaa ni treor, detta är ert sista jullov någonsin"... Usch va hemskt..

Idag har jag fixat en julgrupp som ska skickas till vår mentor Catta, för hon har varit sjukskriven ett tag nu, så vi kände att vi ville ge henne nåt;) så jag såg till att alla i klassen tog med pengar idag så jag kunde fixa detta:) Skickade med ett sött kort också, en panda som höll i ett hjärta^^ Ja, Catta är världens bästa mentor:)


HP3b chalalalala!


Ledigt från skolan = Jobba

Idag hade jag bara fotboll på skolan men Paul var snäll och lät mig slippa den, för chefen frågade i måndags om jag kunde jobba idag:) Fick välja precis vilken tid jag ville:P Så valde 10-17:) Efter jobbet ska jag möta mamma för vi ska handla lite och kolla på lite kläder, jag behöver nåt rött nu till jul:)

Igår var de träning.. Gick inte så väldans bra men så är det..

På UF igår så gick mitt företag till Tildes Tryck för att höra hur mycke det skulle kosta att trycka 50 exemplar av vår Värmländska ordbok:) Vi satt och räkande på det och det blev inte enligt vår budget, så vi får försöka komma fram till ett rimligt pris på något sätt:)

Skulle du vilja köpa vår " Så prater vi i Westra Wermland" Ordbok, men fraser, citat och recept för 60-70 kr?:)
Vi ska verkligen försöka få att den blir uber snygg och rolig att läsa^^


Nej nu ska jag göra mig i ordning inför jobbet:)

Bara två mysiga skoldagar kvar nu<3


We are the Champions

Idag ringde klockan 06.30, how lovely!;) För idag var det Hallvärmländskan i Arvika:) Det första jag fick se var ett sms som jag fått inatt som gjorde mig förbannad! Hur kan man bete sig så??! Fyfan! Hoppas det går bra med dig vännen<3
Sedan bar det iväg till Challa för att hämta Josse o Joanna och sedan bar det iväg till Arvika..

Resultat:
Arvika U- Eda 0-4
Eda- Ämtervik 2-0
Gunnarskog/ Bortan- Eda 0-2
Eda- Slottsbron 4-0

Dagen kan summeras så här: Obesegrade med 12- 0 i målskillnad pch 12 poäng:D

Eda If is the shit!<3

Framöver så är det sista veckan i skolan och sen lov:D

Nu blir det Wallander - Hemligheten:)

Solif final

Idag ringde klockan 05.50 och jag smög mig upp, för jag sov hos min moster o hon kom hem från Egypten inatt så ville inte väcka henne.. men som vanligt när man ska vara tyst så gör man allt nästan högre i stället xD 06.20 åkte  jag till skolan och mötte nattis:) för 06.45 simmande vi klassikern:) 2km och jag simmade på 1.01:) Har slagit min tider varje år. Och nu var det sista simklassikern ever:p Efter det stressade jag in i duschen och klädde på mig fort som bara den och sprang till kyrkan där det var Lucia firande:) Efter det bar det i väg till sporthallen igen och börja ladda inför Solif finalen:) Vi målade oss blå i ansiktet som blåbär och hade toffs mitt på huvudet som vi sprajade grön;) Vi blev så fina så. Matchen slutade 1-0 till oss:D Efter en staff  med 13 sekunder kvar som Maja la in, men som jag fixade :D hihi! Jag sköt ett otippat skott som satt i ribban  också xD typiskt! Men vi, BRYNES BLÅBÄR vann iaf och det var huvudsaken:D

Nu sitter jag och har beslutsångest om jag ska på innebandyderbyt i Arvika eller inte ikväll:p Får se vad det blir:)

Imorrn ska jag, mamma o pappa julstäda huset, JIPPI!

Och på söndag blir det Hallvärmlänskan och sista skolveckan innan jul börjar med 2 timmars sov morgon:D


Eksem?

I tisdags vaknade jag, gick ner i badrummet och kände mig i ansiktet, jag var helt knottrig!:O Fick panik och trodde det var massa finnar i HELA ansiktet! Men sen när jag visade mamma så sa hon att jag nog fått en allergisk reaktion.. Då tänkte jag efter vad jag använt som jag inte brukar använda.. och så slog det mig att det måste varit den foundation som jag började bruka i helgen, kan inte komma på nåt annat..

Obehagligt är det iaf.. Igår var det värst och syndes mest.. Men tror det är på bättringsvägen:)

Soliffinal imorrn<3

Fick tillbaka den nya mobilen som jag skickade in för att den lät som ett tinitusljud när man började och avslutade en låt, när jag fick sms o leveransrapporter.. Va precis samma fel nu när den kom tillbaka! Grr!
Sånt gör mig förbannad!
 


När de lider mot lov

Igår hade vi träning med Eda ute på vik i Arvika, och eftersom min moster är i Egypten så passade jag på att låna hennes lägenhet och sov där.:) För träningen var 20.45 - 22.00 så skönt att vara på plats.
Idag började dagen med att se den värdelösa julkalendern!! och sedan första timmen hade jag idrott. Vi skulle redovisa våra aerobicspass och de gick bra för alla:) Fast mindre och bättre bra för andra;) Kul o nervöst var det eftersom läraren filmade, det kändes som jag satte alla steg, men de återstår att se nästa vecka när vi får se filmen XD haha! Min grupp bestod av mig, Johanna L, Sara A och Hanna T:) Två av oss hade turkosa lång t-shirts och två av oss ( en var jag) hade rosa^^ Den hade vi pannband i matchande färg;) hihi!

Fick reda på igår att jag får vara med i start 6:an i hallvärmländskan på söndag!:D De trodde jag inte! Ska spela back tillsammans med Elin Öhh o Maja^^<3
Lite typiskt att det är första studentfesten på lördag, och fick sms av barndomskamraten Elin Karlsson, och undra om jag skulle ut.. Men icke, de har inte passat på hela hösten att vi gått ut samtidigt:P men livet är inte över än;)

Imorrn ska jag simma klassikern 2 km kl.06.45, sedan kl.8 är det luciafirande i kyrkan ( min sista ever) och efter de blir de förberedelse till Soliffinalen!!:D KUL!!

Bryntes Blåbär is going to kick som ass!! Kom till Sporthallen i Arvika 09.55 och se finalen:) Det kommer bjudas på fotboll, dans o annan underhållning;)

Åker in till stan ikväll för att få sova lite längre än om jag sovit hemma iaf:P
Går nog upp 05.50 eller nåt:;)

En sista sak: Vem är det som kallar sig Majs på en kommentar på ett inlägg?:P

RSS 2.0