Ännu en arbetsvecka gjord

Nu återstår det EN vecka kvar av jobb på banken i Arvika tillsammans med Madde, Therese, Gullan, Per, Petter och alla de andra, vi har haft så himla kul dessa veckorna! Jag o Petter är i luven på varandra hela tiden xD Arbetsdagarna går väldigt fort då xD Men som sagt, bara en vecka kvar.. Och som Marcus säger "Längta inte, så lever du längre":) Det stämmer fan i mig, annars går tiden för snabbt..

Nu är det spikat! Nästa helg drar jag, Marcus o Joel på roadtrip ner till Göteborg, fredag-måndag:D Pretty nice början på arbetslösheten;) Liseberg, shopping och krogen står på schemat:D Ska bli kul! Lär inte bli en tyst stund med dom två iaf xD Jag har fixat gratis boende, det tog bara 2 minuter:) Det är en fördel att vara dotter till Vedwalle ibland;)

Nu blir det lugnt o film:D Imorrn ska jag sova^^ Ska bli så skönt!
Sen match och Agnes:D See yaa!


Från student-campingen:D

Fryksdalsdansen

Denna veckan har gått väldigt fort! Kan bero på att det har varit Fryksdalsdansen sen i onsdags xD Åkte dit i onsdags efter jobbet tillsammans med Josefine<3 Vi åkte till stugan där jag skulle bo, najs najs och nära till området och servicehuset:) På kvällen blev det massa DANS till Scotts:D Träffade kända ansikten på dansgolvet, Sara F, Thomas, Yvette och en lärare xD Och Måns uppträdde senare på kvällen! En toppenkväll men en helvetes natt, för jag gick o la mig typ halv ett för jag skulle jobba dagen efter.. Gick upp halv åtta och somnade typ fyra, men så är det, fulla folk som inte vill ligga i sitt tält som försöker snika sig sängplats:p Iaf så åkte jag till jobbet och överlevde konstigt nog en långdag på jobbet, men kände att jag var lättirriterad :S På kvällen blev det träning.

Fredag jobbade jag till halv fyra, det diffade i kassan så vi blev kvar lite och jag o Petter (också sommarjobbare) försökte vara kloka och lista ut vad felet var men båda kom med orimliga förklarningar så vi bara skrattade hela tiden, något trötta XD Men kul var det;) Sen åkte jag o handlade och åkte upp till Sunne. Fest blev det direkt, det gick trögt men jag måste inte vara full för att ha kul;) Jag o Kristin gick och dansade järnet till Black Jack, så jävla bra! Det blev dans med 5 olika den kvällen, kände inegn av dem och tyvärr var det lite för gamla för mig xD Men kul o dansa o röra på sig:D
Senare blev det Björn Rosenström! Jättebra men det va trångt o folk trängdes så inni helv*te! Men så är det.

Lördag sov vi så länge vi kunde, vilket va till elva, vi åt frukost o så gick jag Linnea o Kristin till Vattenlandet:D Det var jättekul! Även fast det inte va strålande väder:) Kristin lurade med mig på en massa ruschkanor av olika slag för annars hade jag aldrig vågat;D Så tack för det!:D Sen blev det att göra sig i ordning o sätta i gång igen, somnade på förfesten men hade inte hunnit göra mig i ordning innan iaf;) haha! Sleten i bött xd
På kvällen blev det att titta på LarzKristerz och schejka på Verkstan:)
Det har varit en riktigt rolig vecka men nu känns det verkligen i kroppen, och i morrn är det redan ny vecka, för att vara riktigt noga så är det vecka 31 vilket innebär att jag bara har TVÅ veckor kvar att jobba på Banken:(
Så himla trist för jag trvis verkligen där! Men vi får väl se vad som händer..

Nu ska jag iaf gå o lägga mig, för denna vecka kommer också bli lite krävande..
Jobb hela veckan, träning imorrn, seriepremiär på tisdag, Terese ska fixa mitt hår på onsdag o sover hos henne, långdag o träning på torsdag,match lördag, o uta o på lördag för det är Agnes på bryggan:D

Här följer en rad av kändisar:D


BJÖRN ROSENSTRÖM

STUG-GÄNGET

LARZ KRISTERZ

TOM BLICK

HENRIK I SCOTTS :D

LARZ KRISTERZ

                                                                                              BLACK JACK
 


Nu känner jag att jag lever xD

Jisses, första fotbollsträningen på 3 veckor idag, och ingen mjukstart här inte! Coopertest, närkampsövning och spel xD Ganska seg i benen xD Men det är gött! Nu är vi på g!

Har precis pratat med mostra som gjort sånger till mina föräldras 10-årskalas :D Skitbra! Covers på Sofia dansar go-go och Vandraren, sen ska vi sjunga de sista ljuva åren xD haha! kommer bli kul! Hoppas jag inte skrattar så mycket att jag kissar på mig som jag gjorde för några år sedan på en bröllopsfest/50 årskalas xD haha, herregud!

Nej nu ska jag packa inför fryksdal och sen lägga mig^^


13 dagar kvar!


Vänner

Vänner, det är tur att dom finns. Och tur är också att de är olika, och att de finns där när man behöver dem. Det finns som sagt olika sorters vänner, den som står en närmast som du delar allt med och som känner dig bäst. Det finns den som är bra på att trösta och lyssna. Det finns den som är skön att umgås med och som gör dig lugn.
Jag måste få säga att jag känner att jag har alla sorter:) Cause your my mate and I will stand by you!


Resultatet av shoppingen igår

*Två randiga tunikor
*En svart kofta
*En jeanskjol
*Ett par chinos
*Ett par vita 3/4 jeans
*En tunika
*3 st bh:ar
*Smink, mascara, ögonskugga, eyeliner (svart o vit), blush
*Body butter Raspberry ÄNTLIGEN!
*Två linnen, ett gult o ett lila
*En adidas tröja med blixtlås 

Skor och jeans får vänta tills jag o mamma åker till Karlstad;)

Shopping delux!

Nyduschad och har precis kommit hem efter en löptur i Kronoparkens skumma kvarter, ensam:O Har även sprungit runt i city och på bergvik hela dagen xD Är ganska sleten och några tusenlappar fattigare, men nu är det tacos på g!:)
Har spenderat sjukt mycket pengar idag, men det är snygga saker jag köpt också, det blev en del XD Men fick äntligen tag på bodybutter raspberry^^

Helg

Hej jag heter Therese Walander och jag trivs väldigt bra på mitt sommarjobb!!!:D Helt underbara kollegor som är (4,3 och 1 år äldre än mig och sedan några rutinerade;) Så himla härligt och lättsamt gäng, det går inte en dag utan att man skrattat ihop:) Men nu till det tråkiga, the end, har bara tre veckor kvar att jobba:S Tiden har gått sjukt fort!
Men det ska bli skönt med semester också även fast den är på obestämd tid.. Men what to do?

Ska iaf försöka komma iväg till Liseberg innan det stänger för säsongen xD
Vill utomlands och till Grebbestad..:) ska verkligen försöka fixa detta:D

well, nu ska jag packa klart, ska snart med ett tåg till Karlstad..

Bio

Igår efter jobbet, fikade jag med min moster, sen efter en dusch mötte jag upp Malin och Nattis och vi åt på Cafe Cupè:) Jag o Malin lunchade vid tolv också, det var trevligt! Iaf, på kvällen så gick vi på  bio, då joinade även Elin o Annie Öhh;) Vi såg på the Proposal, jättebra och söt film^^ My kind of movie!:) Sen sov jag hos mostra:)

Idag har jag jobbat, gått runt sjön och betalat lite skulder:)
Nu ska jag se på film:)

På fredag ska jag ta tåget till Karlstad, ska och träffa Stefan, och förhoppningsvis blir det shopping och löptur på lördag:) En lugn helg får det bli för en gångs skull!;)

Jag säger bara, glöm allt det gamla och gå framåt! Är så trött på all skit nu:p För Sverige i tiden;)

Haj på sä!

Socialt i helgen, me like!

Fredag; Jobbade, sen åkte jag till Carro där vi satt och stre och tittade på beverly hills:D Sen kom Elin o Emily, så åkte vi till Palmviken och handlade inför en myskväll:) Det blev fahjitas, godis och chips och Heartbreak Hotel, så jävla bra film! Efter maten joinade Sara också, mysigt och lagomt ansträngande fredagskväll:) Runt elva åkte jag hem till mostra för att sova hos henne:)

Lördag: KLÄSSCUPEN! Bamsejakt skrällde och vann två, en oavgjord och en förlust, 9-7 i målskillnad;) haha! Det var riktigt kul! Trots det hemska vädret! Fyfan va det regnade och va svinkallt! Men sällskapet gjorde det värt att utstå:)
Bamsejakt bestod (består?)av:
Jag, Josefine, Malin, Nina, Johannes, Stefan, Henrik, Peter, Anders, Dennis, Mats, Björn och Henrik R:) 
På kvällen blev det hemmafest hos mig, min nämaste vänner va bjudna, varav 7 kom. På dagen var det 11 som skulle komma men de drog sig ur timmen innan...:( Tråkigt! Men vi andra hade kul ändå:D Vi åt pizza, spelade Muchroom cup ( och när Marcus gav det som förslag så trodde jag han mena Mario Kart cupen Muchroom cupxD) haha!
sen blev det singstar och twister!;D min röst skar sig så jag hade en lite spräcklig röst mot nattkröken;) baha!

Söndag:
Alla sov över utom Joel, det var trevligt! Nattis åkte lite för tolv för hon skulle jobba, och sen åkte de andra hem spridda över dagen:) Tack för att ni kom<3
Jag o Josefine tog varvet runt sjön, det va skönt! Sen körde jag hem henne:) När jag kom hem igen så blev jag med mamma o pappa på en sightsing i Lersjöskogarna:) Mysigt! Så fastnade vi på Fam, Anderssons veranda på Piphugget:) Riktigt mysigt ställe!:) Kom hem typ tjugo över elva, va ganska trött xD
Då fick jag en idè, för det är nämligen så att Joel och Marcus har inte sett nåt mer av Lersjön mer än mitt o brorsans hus typ så jag ska ta med dom på en sightsing i Lersjön på fyrhjuling nåndag;) Kan bli kul;)

Måndag: Idag har jag jobbat, det var skiiiit mycket folk verkligen så dagen gick riktigt fort, hade inte ens tid att känna efter hur tött jag var förrän jag stängt kassan och hoppat på bussen, där somnade jag xD
Nu sitter jag o ser på Beverly Hills och ska snart ut och gå med mamma:) Ikväll blir det Allsång med Lotta:)¨

Ha det så bra!:D


19 arbetsdagar kvar nu


Varför tog jag inte chansen när jag hade den? Eller hade jag den inte?
Jag visste ju inte om att jag hade en chans. Jaja, det är försent ändå.

Festivalen 09

Festivalen 09 = Rolig som bara den! :D Träffade mycket roligt folk, åt smarrig mat, trevligt sällskap, fast de va dålig musik:P Vi från Banken hade VIP tält med bar och perry utsikt på Mando Diaos konsert:) kul!

Detta har hänt:
* Varit på bajamajor :S
* Elin kunde inte säga ramsan "Sju sjösjuka sjömän sköttes av sju sköna sjuksköterskor" Utan hon sa "Sju sköntes män sköttes av sju sjöksköterskor på en sjösjuk båt" xD jisses!
* Upplevt lite camping liv;)
* Klagat på ett av stånden att deras pizza slice som de gav mig va törr och hård xD den va det verkligen xD usch
* Blivit kallad snygg, het och söt, när hände de senast? Tyvärr var det ju inte nyktra som sa det men;)
* Träffat skåningar, vars ens farmor och farfar hade sommarstuga i Åmotfors, OFTA! xD
* Blev bjuden av en skåning på en cider:)
* Har skrattat endel:D
* Köpt grillad korv och kondomer av en som var utklädd till djävul (svensexa) xD
* Sett mycket konstigt folk xD
* Oroat mig i onödan
* Sovit hos min moster, men jag kom när hon sov och gick innan hon gick upp, haha!
* Dansat med Elin och Jossa<3

Nu längtar jag till Fryksdal och Hamnfesten så det blir lite låtar man kan sjunga med till!!:D
Och till helgen blir det fotboll i form av Klässbolscupen och sedan fest hemma!:D



                                                




I want you to love me, but I can´t make you care.....


 


RSS 2.0