Överraskande besked!

Idag skulle man få reda på vem som ska tillsättas på vikariatet på banken som jag sökt i charlottenberg och JAG FICK DET!! HELT JÄVLA SJUKT!:D:D:D:D Ska börja på fredag o jobba ett år^^ Gud jag blev så paff när chefen berättade:D Härligt att nån satsar på de unga;) För jag hade verkligen hård kunkurrens om jobbet!
Så himla skönt o ha ett år framåt i säkerhet! Jag har ju faktiskt redan ett års erfarenhet inom banken, ungefär ett år sedan jag började praktisera där:)
Imorrn ska jag till stan o göra några ärenden och ska försöka träffa min gamla mentor Catta och berätta för henne om vikariatet!:D För hon var så stolt över mig när jag berättade att jag fick sommarjobb på banken:) Ska bli kul o se hennes reaktion:) Nu sitter jag o tar djupa andetag o det känns som en stor sten har släppt frpn mina axlar:D Trodde verkligen inte jag skulle få det, inte i närheten.......!


Charlottenberg kontoret, mina kollegor ett år framåt:D


En härlig avslutning på veckan!

Har precis kommit hem efter att ha spelat match i Kil:) Vi vann med 3-2, och JAG GJORDE 3-1 MÅLET!! Alltså var det avgörande, blev kallad superhero av tränaren och det finns en förklaring;) När vi skulle åka till matchen så åkte jag med Jonas (tränaren) och satt i baksätet, där hade han dvd-tv så jag kunde se på film och jag utnyttjade läget och såg på Superhero Movie xD Därav öknamnet;) Han sa att jag ville bli en sån så det va därför jag gjorde mål!:D Och när jag insåg att jag gjort mål så började jag gråta, jag blev så himla GLAD! Och det spred sig i laget också, men Annie hade inte varit med om en liknande reaktion på en målgörare i div 3 XD
Men jag brukar ju inte göra mål så klart jag blev glad! Hihi^^¨Nu ska jag äta mat:)

GÖTT MED TRE POÄNG TJEJER<3


Pardans

Jag älskar verkligen att DANSA PARDANS, det är så jävla roligt! "Bjud för fan inte upp om du inte kan dansa" xD
Jag önskar att det var dans varje helg på parken som det va förr!^^


Fina vitsord:)

Idag har jag jobbat långdag på banken:) På måndag får jag reda på om jag får vikariatet i Challa eller inte.. Jag tror inte jag får det:p men har ju chans på en tjänst i Edane också:D När jag kom hem så hade jag fått efterskickade bilder, ett student-tackkort från Nattis och ett tjänstgöringsintyg från banken i Arvika och det var fina vitsord att ta med i mitt cv:) Då blev jag glad när jag läste det!:D Ett leende rikare i detta trista väder:P

Asså jag hade tänkt att bli mer spontan, men just nu sitter jag o planerar en grej som ska göras om ett halvår xD Men det tar sin lilla tid att fixa så:)

Nu ska jag sätta igång med scarpbooking o se på film:) Men först ska jag betala lite fakturor!

Happyface^^ Mitt nya motto: Varför ska man sörga tider som har flytt?;)


Jag vill bugga!:D


Todilooo

Har inge kul att berätta:P så punkt.


100 årskalas

Igår gick 100 årskalaset av stapeln! 76 gäster kom, det var blandat med släktingar, vänner och arbetskollegor, riktigt trevligt o roligt att se alla! Vi avnjöt en mumsig middag med potatisgratäng, potatissallad, kotletter, fläskfile, bröd o sallad^^ och till efterrätt hade Härssa bakat en tårta som var 80 x 80 cm stor! Han hade fått skruva av ytterdörren för att få ut tårtan xD HAHA! Den var god iaf;) Under kvällen spexade jag o min moster, vi klädde ut oss som mamma o pappa och sjöng två sånger som mostra hade gjort, riktigt kul! Sen hade jag gjort ett bildspel om mamma o pappas ungdomstid tills idag, superkul att visa och folket skrattade^^ När klockan närmade sig tio så bad mamma mig att jag skulle sjunga, jag tvekade lite men sen bestämde jag mig, så jag sjöng "Aldrig ska jag sluta älska dig" och blev kompad av en gitarr. Superkul!:D Fick många fina kommentarer om det uppträdandet, och många var förvånade över att jag kunde sjunga:)
Efter det började bandet spela danslåtar, The Undercover Band, coolt att ha ett live band i vårt garage på Janstorpet i Lersjön:D Så jag buggade loss under kvällen, fan va kul! Lärde brorsan o Håkan lite nya moves, och dansade med några rutinerade gubbar, svinkul när man kan!:D Till sist dansade jag o pappa loss i en bugg, kul kul! Men sedan när jag skulle hämta min mobil o kamera på ett bord så var de borta:O Jag letade o frågade det aspackade folket om de hade sett dem.. Men inget hittades. Jag gick o la mig i oro över var de hade tagit vägen :S Jag hade ju tagit kort under kvällen för att dokumenter åt mor o far..
När jag gick upp i morse hade ingen fortfarande hittat mobilen eller kameran.. Men så kom en granne på fyrhjuling, och jag hoppades innerligt på att han hade med dom och det hade han xD Han hade varit så full och hade bara plockat ner dem i fickan och inte tänk mer på det! xD Tur väl! Knäppa saker man kan göra på fyllan xD
Så nu är de tillbaka i tryggt förvar igen<3





Nu ska jag nog ta en powernap på soffan, gick o la mig fyra xD
Imorrn blir det jobb, 6 dar denna vecka:D

Unik?

Gôrke
Vaffel
Cocca
T-shört

Well, that´s just me;)

Äntligen!

Igår fick vi äntligen våra efterlängtade 3 poäng! Och för motståndet stod Älgå:) Så himla skönt! 3-0 blev resultatet och jag fick spela hela matchen som högerytter och det var min första hela match denna säsong, kändes skönt och var ganska sleten, en skön känsla!

Till veckan ska jag jobba också:D Hela 6 dar. mån-fre på banken, plus tisdagkväll på maxi och lördagkväll på maxi:) Cashen rullar in;) Välbehövligt! Detta år måste vara det år jag slösat mest pengar :S Men man lever bara en gång;)

Stefan kom en sväng också, kom igår och åkte hem imorse:) Längesen vi sågs så det var trevligt!

Nu sitter jag o vill helst lägga mig på soffan, men mamma o pappa ska ju ha 100-årskalas idag så det blir väl att hjälpa till:P

Ha en bra helg! Och du, solen skiner ju!:D

Hamnfesten

Årets hamnfest är förbi och det har varit en rolig helg med mycket skratt o vin;)
I fredags förfestade jag, Elin Wiie och Elin Öhh<3, mycket trevligt! Senare joinade några fler:) Sen blev det bryggan för att se Melody Club!:D Skitbra va dom:D I can hear boys i the girls room, girls in the boys room running around..:)
När bryggan stängde blev det kebabtallrik på Timmys, och sedan åkte jag med Marcus hem:)

Lördagen började med att sova länge, äta mat se på film o halvsova och sen på party igen:) Jag o Marcus tog tåget in till stan, jag mötte upp Malin och vi började festa!:D Första festen för oss tillsammans, vi var hos Johannes på tågstationen:) Coolt att det finns lägenheter där^^ Det kom mer o mer folk under kvällen:) Vi satt ett gäng o spelade sanning eller konka och tack gode gud så fick jag inte så många frågor xD Och de mest pinsamma frågorna slapp jag, tur tur tur!;D
Jag o Malin var ute på ballkongen o hörde Tomas Ledin spela, regnet öste ner så vi var oine sugna på att gå dit, men ändå så bestämde vi oss tillslut o sprang dit o fick höra de två sista låtarna^^ Snart tystnar musiken..
Sen blev det baren, där jag blev bjuden på en cider faktiskt av en snäll kille, sen blev det magasinet resten av tiden med Malin<3 När bryggan stängde blev det att stri med folk på Timmys och sen blev det efterfest hos Johannes:)
Vi var hemma fem xD Somnade ganska direkt :P baha! Aldrig varit ute så länge xD Nån gång ska va den första;)
Fick ta hand om Marcus också litegrann, han va inte riktigt stabil om man säger så;)

Söndag: Sov till två, hälsade på Marcus systerdotter Linnea, hon ser ut som en docka^^ Så söt!
Joel sov också över så vi satt mest o pratade och senare kom Magnus också:) Vi spelade kort o pratade o hade det trevligt!:) 

Måndag: Sov till tolv, upp o fräscha till sig, äta, prata, powernapa o sen iväg på match;) Förlorade med 3-0 mot serieledarna och fick spela 10 min.

Imorrn blir det att fixa massa grejer här hemma, typ tvätta massa kläder, fick nämligen tvätten efter matchen, plus alla kläder jag haft i helgen:P Och sen imorrn kväll blir det träning o efter det Grebbestad med Maja, Sara, Alexandra o Malin:D<3 Ska bli skoj! Verkar bli skapligt väder också:)

Natti natti!

P.s: Väldigt lustigt Stefan, det om att jag vill utomlands och kan gå till Norge xD Guuuud:P






Årets myggor verkar tycka om mina ben nåt så fruktansvärt! Har en massa myggbett just på benen o fötterna!!

Det kommer bli en låååång väntan..

Nu har jag skickat iväg mitt CV till banken.. Känns inte som det blev så bra men jag försökte iaf;) Pratade med chefen i Charlottenberg i går och frågade hur jag skulle göra för att söka tjänsten, eftersom de känner till mig så väl. Men hon sa att jag skulle skriva ihop lite om mina framtidsplaner osv, så det var det jag gjorde:p Och om min väldiga arbetslivserfarenhet;) haha!

Nu har jag som mål i höst att lära mig tyska:) Igår köpte jag en grundkurs i tyska som jag laddade ner, så nu jävlar ska här läras tyska!:) Har jag nåt att pyssla med iaf. Fast egentligen har jag endel grejer som ska fixas.

*Scrapbooking album som är påbörjade
*Bildspel till mamma o pappas fest ska göras
*Städa rummet
*Fixa tid till nya piller
*Städa ute vid vömaskinen åt pappa

Så de första veckorna kommer nog gå fort.

JAG VILL RESA UTOMLANDS! Med vem, vart och när?

Obs glömde!

Glömde berätta att Marcus blev morbror på vägen ner till Göteborg! En liten Linnea blev det:) (ett väldigt fint namn enligt mig eftersom jag heter det i mellannamn;)
På bilden får han beskedet :D


Göteborg!

I fredags gjorde jag sista arbetsdagen på banken o det var sorgligt:( Så himla goa o snälla personer:) Och precis som Petter sa "Det var kul o jobba med er". Det var det verkligen, helt klart de bästa sommarjobbet hittills!:D Får hoppas på en fortsättning, ska söka en tjänst i Charlottenberg nu:) Hoppas hoppas hoppas!

Efter jobbet drog jag, Marcus o Joel till Göteborg! Jag körde hela vägen ner och hittade nästan direkt till lägenheten vi skulle bo i, i Angered:) Vi kom från exakt 21.00 faktiskt:D Vi la alla grejerna i lägenheten och sen åkte vi och köpte oss frukost ínför helgen och lite mat:) Sen la vi oss o tittade på tv:) Men det tog lite tid att somna för Marcus blev hyper och började sjunga hej vilt en massa sånger xD

En sammanfattning
Lördag:
*STRÅLANDE VÄDER!
*Vi åkte till Liseberg, mötte upp Marcus kompis Filip.
*Filip vann 2,1 kilo Plopp det första han gjorde xD
*Vi åkte Flume-ride, Colorado, Radiobilarna, Lisebergsbana, Höjdskräcken, Kanonen o Balder:D
*Jag hade fruktansvärt ont i magen (?!!)
*Gjorde oss i ordning i lägenheten inför utgång:D
*Förfestade först på bussen, sen spårvagnen, sen krogen the Queen:) Och oj va billigt det var att dricka i Götet! Inget inträde för det första och sen 27 kr/vinglas 27kr/ öl och 69 för en drink!
*Jag o Joel gick ett varv runt krogen för jag mådde inge bra.
*Gick tillbaka till krogen o drack vatten, Marcus kom ut till oss.
*Vi beslöt oss att åka hem till Angered.
*Jag spydde i en papperskorg i Vasastan när vi väntade på spårvagnen xD
*Vid centralstationen spydde jag i en systemkasse mitt på gatan och framför Marcus o Joel xD
Illa illa, men ändå jag var ju rätt skötsam som tog papperskorgen o systemkassen, eller?;)
*När vi äntligen kom hem vid två så var det väldigt skönt att komma i säng.
*Jag hade tur att jag var med två av mina bästa killkompisar som ställde upp så för mig o offrade en utgång i Göteborg för min skull<3 Vi hann inte ens komma till själva festen xD Krogen var ju bara förfest:p


Söndag:
*Kände mig inte allför pigg men mådde faktiskt inte så dåligt ändå:)
*Låg i sängen tills klockan va fyra xD
*Åkte till stan o såg på bio, Sommaren med Göran, superrolig!
*Åt mat på en restaurang som hade 23årsgräns, men vi drack ju bara cola ändå så:)
*Sen hem o lägga sig, då var Joel så hyper så det tog sin tid att somna;)

Måndag:
*Klockan ringde halv tio men vi låg kvar till lite över tio:) Upp o äta frukost, städa lägenheten.
*Fick p-böter på 400 kr!!!
*Åkte till stan o shoppade
*Köpte en jeansjacka, en rosa tröja, pilotsglasögon med spegel (lite sent jag vet Elin men;) )
*Åkte från Göteborg vid sju.
*Lämnade Marcus o Joel o försatte min roadtrip hem till Lersjön:) Var hemma vid midnatt.


Idag vaknade jag av att Joel ringde vid tolv XD Så jag sov i tolv timmar, SKÖNT!
Nu ska jag göra mig i ordning o åka o umgås med Josefine!

Tillbaka i verkligenheten o i arbetslösheten..:(



Höll mitt löfte

Lördagen den 20 juni sa jag till mig själv att jag inte skulle gå på bryggan förrän den 1 aug då Agnes kommer dit, den 1 aug var det igår och jag var där!:) Jättekul på förfesten innan, förutom att några av folket hade en pakt o åkte bil till bryggan medan vi andra (Jag, Joel, sara o Karin) gick med bestämda steg bort mot bryggan;) haha! Väl där så började Agnes spela nästan direkt vi kom dit, hon spelade FEM låtar och sen var det slut, inget extra nr heller:O BESVIKELSE! Men det man såg var bra!:)
Inför kvällen så hade jag gjort upp med brorsan att han skulle fixa skjuts hem till mig, men när det kom till kritan så hade han ingen chaufför längre xD Så där sitter jag på väg till Arvika och har ingen skjuts hem, hade redan hört mig för på annat håll. Men som tur är finns det stjärnor i vardagen o Marcus ställde upp o kom o hämtade mig o jag fick sova på den stora madrassen på golvet ännu en gång denna vecka xD Så grymt snällt! Han åkte nyss i väg för att jobba, så här sitter jag o bloggar o väntar på att tåget ska komma. Det går 14.24:) Ska hem o städa bilen för på fredag blir det Göteborg! :D Jag o Marcus pratade om det igår o hur skönt det ska bli att bara komma bort ett tag!:)
Jaja, nu ska jag försöka vakna till o klä på mig:) Ha en bra söndag!

En STOR eloge till denna killen:)


RSS 2.0