En nystart

När jag o mamma åkte längdskidor förut så hann man tänka lite. Och då tänkte jag ut va jag vill ändra med mig själv nu framöver, imorrn är det ju en ny månad:)
Det är bl.a:
*Minska på godisintaget under veckorna:p
*Sluta sms-terra Stefan xD kan inte svära att de kommer gå med;)
*Vara mer spontan:)
*Stressa ner, det är därför inte min mage mår fungerar så bra tror jag.
*Satsa på fotbollen så man får en säker plats i div. 3.
*Stå på mig o inte ta nån skit!
*Spara pengar, alltså inte shoppa så förbannat;)

Det var de sakerna jag kom på just då:)

Nu blir det solväggen med mamma:)

Måste göras om!

Förra blogginlägget avslutades ju med att jag skulle på sportbaren Score o se på foltboll, o så blev det:) Jag o Stefan tog en buss till stan, o på vägen hoppade även Stefans klasskamrat "Mackan" på, för han skulle också med:) När vi kom till Score köpte vi oss en varsin öl, (på en onsdag???!) Jajemän^^ Har ju faktiskt sportlov och det va en kul grej tyckte jag:D Biljarden gick väl sådär, jag började bra, men det slutade aldrig med att jag vann xD Jag kunde ju inte spela mitt bästa eftersom jag mötte två killar, det hade ju förstört deras självförtroende och deras kväll;) Så de fick två vinster var. Efter biljarden började jakten på ett bord.. Vi fann ett som inte va bokat, vadå tur?? Så vi satte oss ner, en jättetrevlig servitör kom o servade oss med mat o dryck:) Jag smög i väg o köpte en drink innan början av andra halvlek^^ hihi! Det var en champions league match mellan Liverpool - Real Madrid:) Och Liverpool vann, pärry :D Efter matchen tömdes Score riktigt fort och vi blev typ ensamma kvar så jag sa: "Jag tror det stänger typ nu" xD Så vi pös ut och väntade 20 min i kylan på bussen som skulle ta oss hem till Ghettot Kronoparken;) Va meget skönt att komma i säng, va rätt sleten:P

Hade Stefan bara haft mörka rullgardiner så det inte blev så himla ljust på morgonen  och inga bussar som börjar gå var tionde minut från klockan sex på morgonen utanför fönstret så vore det bra xD Men men, man kan inte få allt, det vet jag;)

Idag jobbade jag 12.21-20.15 på maximat:) Skulle egentligen börja 13.45, men det va kris så fick komma tidigare och stämplade in 12.21;) (Intresseklubben anteckanar flitigt)
När jag kom hem förut så gjorde mamma räkmacka till henne o mig^^ Pappa är på nån mässa med jobbet o brorsan är i Dalarna på jobbuppdrag så girls night only;) Men ska nog ta o krypa till kojs nu, jobbar 8-15 imorrn. Sen är det helg:D Har en hel lördag oplanerad:O men den kan nog fyllas;) På Söndag ska jag titta på lillkusinen när han spelar hockey i Challa o sedan bär det av på träningsmatch i Norge:) (Har hört på ryktesvägar att jag är uttagen iaf) :) Fick sms av Annie i laget förut också, hon hade visst mina benskydd xD Har inte märkt att dom är borta sen i söndags;) hihi! Jaja.

Hade så bra så hörs vi;)


                                                                               


Sportlovet so far

I måndags jobbade jag på Maximat, 8-15, det innebar att jag öppnade charken, vilket va första gången och det gick bra:) Vi hade erbjudande på grillad kyckling för 29.90, så jag grillade 40 st innan vi öppnade vid nio tiden:P Puh!
Dagen gick ganska fort faktiskt, hade nåt att göra hela tiden o lagomt med kunder:)
Efter jobbet åkte jag hem o hämtade mamma så åkte vi till stan för hon skulle klippa sig, så då gick jag på stan o köpte födelsedagspresent till Carin:)

Igår jobbade jag på Fundo, arkiverade som de så fint heter;) Jag bar pärmar upp o ner för två trappor, flyttade på en massa pärmar o tömte en del av dem xD Jobbigt o svett blev jag;) Jag o mamma åt lunch på Borgen, och eftersom det var fettisdagen så tänkte vi dissa semlor för att vi inte hade lust på nån..:) Men när vi kom tillbaka til jobbet så bjöd VD:n på semlor xD Så det blev en ändå:P Under eftermiddagen fick jag pappersarbete att göra.. När klockan slog 16.30 så slutade jag o åkte direkt till Carin:) Eftersom jag blev klar på en dag på Fundo så fick jag vara ledig idag:D När jag kom till Carin så gick vi ut o gick o pratade, sen gjorde vi vaffel o övade inför konserten nästa vecka:) Efter det så åkte jag hem, packade o åkte till Årjäng:) Jag o Stefan tittade på fotboll, sen gick jag till en annan tv o såg på Andra Avenyn;) Spännande i bött nu :D I morse ringde klockan vid 8 och vi skuttade upp:) sen åkte vi till Karlstad för Stefan skulle till skolan vid tio, och jag skulle shoppa:D Vid halv elva va jag i stan:) Efter nån timme, lagom till lunch, träffade jag Joanna i fotbollslaget, hon var där med ett gäng så jag fick hänga med dem o fika:D Dyrt med gott^^ Sen fortsatte jag min shopping på egen hand:
*Vårjacka
*Vår skor
*En zip tröja
*Två st t-shirtar
*Ett linne
*En väska
*En skolväska
*Tre par trosor
*En borste

Tror det va allt;) Det va den lönen det;)
Nu blir det mat, Stefans baconsås med makaroner:) Sen blir det fotboll på sportbaren Score!:)


Aggressioner

Vet inte varför, men ända sen före träningen förut så känner jag att det är nåt som vill ut ur mig, önskar jag hade tillgång till en boxarsäck som Elin har.. Hade varit skönt att få ur sig aggressionerna! (stavning?)

Till nåt annat, efter träningen tittade jag på min mobil och där hade jag fått sms :O Det var Stefan som skrev att om jag inte hade nåt att göra så kunde jag komma dit om jag ville. Han hade hyrt film o köpt godis o cola:) Tyvärr kunde jag inte, ska jobba imorrn.. Men så typiskt, för det är inte vanligt att han hinner fråga om vi ska hitta på nåt först;) Och vi kan sällan vara spontana eftersom det är en bit till både Årjäng o Karlstad o  Lersjön.. Men men;) Det kommer förhoppningsvis flera dagar:)

Imorrn börjar mitt sportlov på rikigt:
Måndag: Jobba 8-15 på Maximat, sedan hämta mamma o åka till stan för hon ska klippa sig.
Tisdag: Jobba 07.30-16.30
Onsdag: Jobba 07.30- förhoppningsvis tidigare sedan till karlstad, ska köpa present till Carin.
Torsdag: Jobba 13.45-20.15
Fredag: Jobba 8-15
Lördag: LEDIG!!
Söndag: Kanske träningsmatch i FUVO, annars inget:)
Vilket härligt lov;)
Måndag: Ojdå, skolan igen:S ;)

Tidigt för en lördagsmorgon

Igår åkte jag som sagt till Elin och där var också Malin<3 Vi gjorde tacotårta, RIKTIGT gott asså, ojojoj, måste jag göra hemma nån gång:D Efter maten tittade vi på Lets dance och Hjälp och pratade:) Vid halv elva typ blev Malin hämtad och jag o Elin gick o la oss:P Vi skulle nämligen upp 05.30 :O Vi skulle spela slutspel i Hallvärmländskan i Kristinehamn:) Vi vann båda matcherna i gruppspelet mot Rävåsen och Villastaden, båda med 1-0 :) I Semifinal mötte vi Kil och vann med 2-0, i final mötte vi Rävåsen åter, och åkte på stryk med 2-0, men vi är nöjda ändå:D
Släppte bara in TVÅ mål under hela cupens gång och det var i finalen..!
När vi skulle åka hem så hade vår extra målvakt fått så himla ont i korsryggen, hon har haft ont i det partiet i minst en vecka, men idag gjorde det så ont så hon kunde knappt gå...:S Så det fick ringa efter ambulans, så åkte hon o hennes pappa till sjukhuset.. Hoppas det går bra med henne<3


Veckan som gått...

Denna vecka har bestått av:
Redovisning om Leukemi (MVG -)
Träning
Diskuterat rädslor på engelskan
Lämnade in ordboken (projeket) till tryckning :D
Hämtade mormor efter skolan
Tvärgruppsredovisning om Synagoga
Muntligt prov i Rättskunskap
Stefan kom på besök, vi gick en kvällspromenix runt Lersjön i mörkret med en ficklampa. (han blev lurad o illa tvungen)
Bilprovning kl.8 i Arvika på tordagsmorgonen
Träning
Praktik
Hjälpte min käre bror med att shoppa kläder:
Tre skjortor, ett skärp, två t-shirtar och ett par jeans för 1845 kr:) Kul med lite syskontid:)
Just nu: Mys med Elin o Malin i Flögne<3

Imorrn ska jag o Elin upp 05.45 för vi ska spela slutspel i Kristinehamn i hallvärmlänskan:)
och på kvällen blir det zzzzZZZzzz^^


En dag med blandade känslor

Idag vaknade jag upp på Kronoparken, hos Stefan alltså, klockan ringde 06.25.."/ Tänk om man kunde få sova ut nån gång:P jaja, iaf, under skoldagen hann jag bli på flera olika humör, generad när Louise skulle ta kort på mig till deras klassbok (deras projekt), trodde jag fick IG på ett prov förra veckan men så va inte fallet :D Så jag är IG-fri än så länge:P Sen hade jag betygsprat med Catta och fick MVG i svenska B:D Jäjj^^ De har jag slitit för xD och sen avslutades dagen med att jag o Malin satt två timmar framför en dator och vår logotype ville inte se bra ut när vi skulle lägga till den på bokens framsida, så vi satt o gjorde om den i photoshop flera gånger och frågade flera bildlärare om hjälp men de kunde inte hjälpa oss"/ Och vi som skulle trycka idag, så himla typiskt! Får hoppas det löser sig till veckan..

Usch, nästa vecka har jag fyra muntliga grejer, två redovisningar, prata om en text på engelska och ett muntligt prov...
Ska bli skönt med lov! Fast ska ju jobba största delen, men slipper läxor en vecka iaf:)


Fys/styrke träning med laget sen, köpte mig en ny fotboll idag som jag ska ha för egenträning:) Ska försöka läsa på lite läxor innan dess..

Men till något positivt, imorrnkväll blir det pulkrace med laget och sedan lagfest hos Elin efter det:D<3
och på lördag blir det party med Elin o Malin :D<3


Klassiker

YES! Idag har jag avklarat min tredje och sista skidklassiker EVER! Fy fan va skönt! Och där bevisar jag för mig själv att bara jag har viljan så klarar jag det:) För nån teknik på skidor har jag då inte iaf;) Men nu är det över, bara springklassikern i maj kvar nu, sen är medaljen och tredje diplomet i mina händer:D

Under mina tre år på gymnasiet jag gjort följande klassiker:
1:an
Cykel (6.7 mil)
Simning (2km)
Skidor på Edane golfbana (1,4 mil) dåligt före, hög temp. så snön var tung och svår åkt.. + ingen valla
Springning (1,5 mil) i terräng och skog.

2:an
Cykel (6.7 mil)
Simning (2km)
Skidor i Matilla (1,5 mil) ingen valla.
Springning (1,5 mil) i terräng och skog.

3:an
Cykel (6.7 mil)
Simning (2km)
Skidor på Edane golfbana (1,4 mil) bra före och bra vallning:D

Alltså alla hitills och bara en återstår:)

Har även deltagit i tre SOLIF-turneringar
Volleyboll "The Family" (gick inte så bra) haha
Fotboll "Schlagerfreaks" Vinst med 1-0 i final och därmed vinnare av första upplagan av tjejgruppen!
Fotboll "Bryntes Blåbär" Vinst med 1-0 i final och jag behöll ett platsen i SOLIFs tjejgrupp i fotboll;)

Men allt detta gjort, ligger jag på ett VG i idrott... Lite orättvist tycker jag, men men.. Livet är inte rättvist!


Just trying to be social..

På sms:

Hur gick det idag?
svar: Gick inge bra. Vi prata imorn!

Jaha, inge social där nej.

Nästa försök:
Är du utpå?
svar: nope...
Är du hemma? :D
svar: Är på väg hem från bio:)¨
Okej, det ligger till såhär att jag ska köra brorsan in till Tiki och sen ska jag köra hem honom och känns lite onödigt att åka hem emellan..
.. så det jag undrar på är om jag får vara hon dig den tiden? ( ca. 23.30-02.00)
svar: Det går nog inte ikväll, har besök och ska försöka lägga mig tidigt ikväll "/
Men helvete:(
Nu vet jag iaf hur det ligger till efter alla nej och så.
svar: Jag förstår om du är besviken men det är inte så illa som du tror, jag vill förklara för dig hur det ligger till men inte via sms!
Okej...

Jag körde in brorsan, putte, andre och DT till Tiki och sedan åkte jag några varv och hittade tillslut Kristin och Linnea i laget och fick vara med dem:) Sen ringde Carin och var också i arvika som chaufför så vi umgicks resten av tiden:)


Vet inte va jag ska göra :eller inte göra längre känner jag:S Vill ju bara prata och umgås...

Projeket- Så prater vi i Westra Wermland

Snart är projektet i land:) Ska bli riktigt kul och börja sälja sin egna produkt:D
Rätt nöjd med min insats i företaget och i boken:
*Ritat logotypen (som Joel sedan gjorde om i photoshop)
*Fixat sponsor till tryckningen
*Tagit kontakt med tryckeriet
*Fixat puffar, godis, reklamskylt till montern.
*Kom på idèen till att göra en värmländsk ordbok.
*Fixat material till ord/förklarningar, recept och ordspråk.

Så hoppas det kommer bli bra nu!:) Den kommer heta "Så prater vi i Westra Wermland" av Hotisch UF:)

Tur man har brorsan

Idag gick dagen fort i skolan, vi jobbade bl.a med projektet (värmländska ordboken) och gjorde i ordning den för tryckning nästa vecka :D iiihh Vi var nere hos Tildes tryck förut och pratade med dem och de tyckte det lät bra!:) Bara lite kompliteringar nu och sen är den KLAR! Men det blev lite dyrare än va vi tänk oss, så den kommer nog kosta ca.70 kr i stället..:) Hoppas ni köper den ändå;) hihi
Sen gjorde vi sista provet i Personlig försäljning, 6 frågor, och det gick så där xD haha! Men får nog VG i den kursen tror jag:) Sen tog jag tåget hem och hade bilen vid stationen, körde hemöver och på skogsvägen mötte jag skolbussen i fullfart i en sväng, så det var bara att häva sig ur vägen för att det inte skulle smälla :S och då bara skar det ner i diket och kom inte därifrån, ringde direkt till brorsan och han kom direkt från jobbet och drog upp mig^^ Brorsan är bäst!:D
Sen körde jag hem och lagade mat och nu ska jag göra lite på arbetet på Leukemin:)
Sen blir det träning, om magen tillåter vill säga;)

Hade de bra!


  

Helgen som har gått

Fredag: Då praktiserade jag, och det va rörigt för de håller på att bygga om, men den tiden gick den med:P Efter det mötte jag upp Carin så handlade vi ihop och sedan bar det i väg till Ås:) Vi gjorde klart degen så den fick jäsa och under tiden gick vi ut o gick:) SKÖNT! Sen när vi kom tillbaka bakade vi ut degen och la på våra ingredienser, tomatsås, kyckling, ananas, champinjoner, fläskfile och ost :D Det blev smaskigt! Vi tittade på Let's dance och pratade om allt mellan himmel och jord:) När det var nyhetspaus i Let's dance så gick vi ner och gjorde Godisglassdrink, den innehöll mjölk, chokladglass, mashmellows och riven choklad, den var god men väldigt mäktig! :P
Jag sov över:)

Lördag: Vi gick upp lite innan nio, åt frukost och sen åkte vi på Örnen Cup:) Jag satt där hela dagen, men Carin var tvungen att jobba kl.två så då avvek hon..:) Stefan var med och stod i mål i ett på papperet väldigt ungt lag! Men de gjorde det bra ändå tycker jag, en vinst och två förluster. Jag var fotograf med Carins systemkamera, försökte få några coola närkamper, men det blev som det blev XD

Söndag: Sov till halv tolv, gjort lite läxor, prata med Elin som är på väg hem från Göteborg, men så hoppade hon avi förtidigt, i Grums xD Stackare, men som hon sa, hon kommer ju iaf hem nån gång;) haha!
Sen blir det träning i Koppom, men på vägen dit ska jag jämt stanna vid Köla kyrkogård och besöka morfars grav, han skulle fyllt 78 år idag<3


Hade bra!


RSS 2.0