Back in Sweden - How are you?;)

Igår morse landade vi i Norge:) Både trist o skönt! Sov faktiskt mycke av flygresan, som tog 7-8 timmar:) De sista dagarna va vi på Amerikansk fotboll, de va meget kul o mäktigt! Men vi fatta inte reglerna xD men de va kul iaf, vi skratta mycke iaf :D Simone är så himla härlig!:) I fredags tog jag o Carin en sista trip till New York för att göra den sista shoppingen^^ Köpte en t-shirt till:) Och present till Sara. Vi va inne på en tvålaffär, Lush. Där köpte jag läppsyl, tvålar o ett pulver som luktar godis^^ De kan man ha som en refresher i ett rum, som parfym eller ha i sängkläderna:) Så när jag kom hem bäddade jag nytt i sängen o hade på lite pulver, hihi^^ 
På Tax Free köpte jag present till mamma, pappa o henrik o till mig själv^^ Godis o Parfym:) Lacoste till mig  o Hugo boss till lilla mamma:) 
Igår kväll åkte jag o mamma på Bengt Larssons ( körledare m.m i Eda) finalkonsert, Carin va med o sjöng solo på två låter o Nina Henriksson sjöng två fina låtar, superfint!:) 

I dag har jag jobbat 11-20.15.. Surt, men PENGAR :D Eva (lagledaren) kom bl.a och handlade^^ Nice o se henne igen efter en vecka:) Hon glömde ge mig en hejdå kram på träningen innan jag åkte, men de blev en välkommen tillbaka kram iaf^^ Hon är världens bästa Eva<3

När jag kom hem hade mamma hängt upp nya gardiner på mitt rum^^ Har inte haft några sen jag flyttade in i julas xD men bättre försent än aldrig;) Nu väntar jag på att mammas goda matpaj ska bli klar^^ 

Hej svejs! 


New York

I lordags akte jag o Carin till staterna:) Vi landade mitt pa dagen (usa tid). De ar 6 timmars tidskillnad.. iaf, Simone kom o hamtade oss pa flygplatsen:) hon hade en skylt som de stod " Carin & Walle Welkom to tho States!" haha, pahittig hon:) Sen korde hon hem oss dit vi skulle bo, hon ar ju har pa Au pair, sa vi fick  ocksa bo hos hennes vardfamilj, valdigt snallt! de heter familjen Vinci, vilket jag tycker ar valdigt coolt;) De har tva barn, Kyle 7 ar och Sarah 4 ar:) Hittills har vi hunnit med tre tripper till sjalva New York city, varav en akte jag o carin dit sjalva!! Coolt;) De ar en sa himla stor stad! Vi har shoppat loss riktigt ordentligt^^ Jag har kopt en klanning, fyra t-shirtar, presenter, souvinirer, underklader o ett kollegeblock, som jag skriver i vad vi har gjort o namn pa de restauranterna som vi atit pa:) Nar Simone blir ledig fran barnpassning pa kvallen sa aker alltid vi ut o ater^^ Har atit kyckling hela veckan, fast pa olika stallen o i olika form;) haha! 

En kul grej som vi skrattat at sen de hande ar att jag har fatt skall av vardmamman typ.. jag har behovt gatt pa toa tva natter i rad, och da har jag valt att ga pa den toan pa nedervaningen for att de later sa mycke nar man spolar har..;S da ar grejen den att de knarrar i golvet o trappan nar jag forsoker smyga sa Sue (vardmamman) hade sagt till Simone att de vaknar nar jag gor de..  Sa jag har inte gatt pa toa de tva senaste natterna om man sager sa xD haha! Dom ar lite toliga har borta faktiskt..;)

En annan kul grej ar att igar nar jag skulle bestalla mat, den ratten hette Chicken Broccoli Pasta Alfredo Bowl, men nar jag skulle bestalla sa sa jag "Chyckling, svengelska, Simone o Carin hade valdigt kul pa min bekostnad xD haha! Men man maste bjuda pa sig vettni;)

Har i butikerna sa fragar de ALLTID "how are you today?" Vilket va trevligt i borjan men borjar bli tjatigt ;P Men sen far man fina tilltal ocksa som t.ex Ladie, Girl o Honey^^  Nar jag kopte min klannnig sa fick jag 11% rabatt for att jag va turist, hon kallade mig Honey, vilket va nice^^ men carin som handlade av en annan pa samma affra fick ingen rabatt xD tur man har ibland;)

Jag har aven spelat lacrosse o  nintendo Wii med barnen har:) Kyle har precis fatt ett Bejing OS 2008 spel till sitt Wii, sa jag fick testa de med honom, vi korde tre grenar: pingis, simmning o faktning:) Simmning va hemskt svart xD man skulle simma fyra langder med fyra olika simtag.. Sa fick andra mitt satt att rora kontrollerna xD de va skitjobbigt o intensivt xD haha! Fick manga fina kort pa de xD

Assa Times Sqare ar verkligen jattefint pa kvallen med alla ljus o reklam skyltar :D Har tagit snart 300 kort :D
Vi har varit pa tvp rundturer i New York ocksa. Den ena va en Gospel Tour, da akte vi runt i city o guiden visade o berattade om platser o byggnader.. sen avslutatades den med en kort gospel konsert, haftigt!
Andra rundturen va min favorit! sex and the city tour^^ Vi akte buss genom cite dar ocksa och guiden visade o berattade om platser som varit med i serien, coolt! b.la ett bakeri dar tjejerna i serien ater "Cubcakes" vi fick sjalvklart en varsin sadan, valdigt maktig! men coolt! :D sedan stannade vi till vid en sexleksaksbutik dar Charlotte kopte sin mr rabbit i serien xD haha! Vi va aven inne pa en bar ( i serien Steves bar) och de over 21 ar fick testa pa Cosmopolitan, jag ville ocksa testa, men har man inte aldern inne sa.. collt va de iaf^^ fick veta lite hemligheter om serien ocksa, hihi!

nu ska vi gora oss klara for att aka pa en amerikansk football match! :D

Grattis pa fodelsedagen Stefan!

Bye!



Party

I söndags grejade jag hela dagen och förberede inför mitt party:) Senare vid halv sex kom Marcus, vi gick ner till sjön o satte oss o prata.. I den vevan ringde Stefan o berätta att han va tillbaka i Sverige:) Sen runt sex-tiden kom Krister, Sebben o Charlotte dom satte sig också o prata, sen spelade vi kubb o kastade pil.. Senare kom resten av folket:) Vi blev 14 st när alla hade anlänt:) Vi grillade, drack o körde ölspelet:) Skitkul!^^ Jag plågade i mig öl denna kväll för jag är trött på blaskig cider:S men de gick fint de med:D Senare spelade vi kubb igen. självklart killarna mot tjejerna;) haha!  Efter ett åkte alla hem, utom Marcus, Joel o Jossa.. Vi hade efterfest vi;) fan va kul! xD satte oss i tvättstugen o spelade ett spel:) när klockan närmade sig fyra gick vi o la oss xD men usch vilken huvudvärk jag hade, vaknade flera ggr:S måste komma ihåg att dricka vatten, varannan vatten liksom;)

sen på måndag morgon gick vi upp elva:) Åt frukost o såg på Bare Bea xD haha!
Sen vid halv ett kom mamma o hämtade dom så dom kom hem:)
vi ett kom Stefan o hämtade mig med fulllastade bil, skulle hjälpa honom att flytta till Karlstad:)
Vi åt först på Mc Donalds i Arvika o sen for vi vidare:) Bärde in alla grejer från bilen i lägenheten:) De blev riktigt nice!:D när vi plockat klart så gick vi till Konsum o handlade^^ Låg max 75 m från hans lägenhet, haah! :D Nice nice:)

igår åkte vi till IKEA och handlade lite småsaker, sen tillbaka till lägenheten o lagade mat o såg på tv:)
sen vid fem så körde han mig till tågstatioen så åkte jag hem o tränade fotboll:)

Idag har jag tvättat o planerat lite inför New York!:D Har varit på köpcentret o handlat lite också^^

Nu ska jag äta en risifrutti och åka på matchsamling!:D

imorrn, back to school!!

Bortamatch

Idag gick jag upp halv tio, för att jag skulle skjutsa ner Emma till challa och sen hem för att göra i ordning kycklingsallad som jag skulle äta i bussen på väg till matchen:) Halv tolv va de samling, och näsorna vända mot Kristinehamn, närmare bestämt Villastaden:) När vi kom dit så fann vi inte var vi skulle byta om.. För förr har de varit en bit bort från planen i ett lager med baracker som vi bytt om i, men de va rivet kom vi fram till när vi inte fann de xD De visade sig att de byggt en ny sporthall som vi skulle byta om i, så vi slösade lite tid på att gå vilse! Irriterande att inte Villastaden visar oss var vi ska byta om när dom inte har omklädningsrum vid planen! Men när vi väl kom dit så hade Elin Öhhs pappa glömt o ta med Elins väska, så hon va tomhänt, förutom den banan hon höll i;) och Maria hade glömt benskydd o rena trosor xD och i matchstället vi hade ( ett gammalt köla ställ, för att vi inte fick va gula eftersom Villastaden va de) fanns de inte nog med shorts, så vi fick låna av hemmalaget xD Herregud! och så skulle vi spela match efter det här också;) de blev 0-0, de märktes att de varit en tuff vecka för oss, de va många tunga ben... Hade träningsmatch på träningen i måndags, match med div,5 tisdag, match tordag med div.3, sen en lång bussresa o en div. 3 match till idag, så de känns!

När jag kom hem förut vid åtta så gick jag ner till sjön o njöt av solnedgången^^
Imorrn får jag några kompisar hit, fan va kul!:D va ett tag sen man såg alla! ska bli nice;D

Ett skämt så här på lördagskvällen: Öjj! Igår vann jag 400m häck! jaha, var ska du plantera den då? xD haha!! min o anki humor;P

Imorrn kommer Stefan hem också:) Guud va tiden går fort nu:S
Snart New York, om en vecka är vi där:D ofattbart!

Hej hopp!

                                                                                            Jag

En bra dag

Idag vaknade jag av att mamma skrek "Therese, får jag låna dina svarta skor??" och jag svarade lite halvdöd "hmm ööhh, ja de tror ja" haha, kom på mig själv hur borta jag va xD Mamma åkte nämnligen till Strömstad med några vänninor:) Mysigt! hon ringde förut o allt va på topp! Bra boende, härligt väder o bra resturanger:) Lite avundsjuk faktiskt^^

Idag har jag varit med Carin, hon hämtade mig (eftersom inte jag har nån bil) och så åkte vi hem till henne o grillade kotletter, och åt potatisgratäng till^^ som efterrätt blev de glass med varma hallon, MUMS! Carin kan hon;) Sedan drog vi med Kurt ( hennes far), Martin Skoog o Anton Hager till Klässbol för att se Ås vinna med 4-0^^ De va nice!
 
På förmiddagen åkte jag o fixa lite på banken så jag kunde betala Carin för resan til NY som hon lagt ut åt mig^^ skönt att va skuldfrí!:D Sen åkte jag o handlade på maximat:) Pratade med Joel för han jobbade:) Sen kom Tommy ( på frys) fram o fråga hur de gick med tummen, han ahde nämligen fått sms av Thorbjörn ( på frys) att jag skurit mig xD fan va fort de sprider sig!;) men de va ju ganska allvarligt, eftersom de va en köttskärmaskin de va jag skärde mig på:S bakterier o skit.. men jag har inte märkt att jag är konstigare än vanlligt så;) Men va sött att kollegorna bryr sig^^

imorrn ska jag påp match i Kristinehamn, så är borta hela dagen:)

Carin ska med sitt lilla fotbollslag Ås F-00 till Matrand på cup^^ Ha`de Carin o Lycke tell!;)

Bygdetur med Carin

GUud va skönt att vakna upp och veta att man är ledig:) Vid ett kom Carin med sin pärla till bil xD en silver Mazda;) Vi pratade lite o sen bestämde vi oss att ta en sväng till Norge:) Vi åkte till Matrand och besökte ljusfabriken, finns mycke fint där! men vi köpte inget.. sen fortsatte vi mot skotterud och körde genom magnor till Charlottenberg, där vi fikade på Croconilen, nice ställe, att rekommendera!;D När vi suttit still nog länge så åkte vi till blomsteraffären och köpte en fin bukett till Sara Erlandsson för hon klara teorin idag:D sedan fortsatte vi till Fjäll för att kolla in Saras sommarstuga, riktigt nice!!:) Efter den titten åkte vi genom Lerot till Lässerud för att ge blommorna till Sara, så pratade vi o stre lite där:) Sen gick tiden så fort så vi va tvungna att åka hem för jag skulle  på matchsamling:) Vi hann med  många orter idag;) Kul!

Spelade match mot Råda hemma:) De blev 4-4, vi läg under med 1-3 och vände till 4-3:D Men i sista minuterna så gör dom mål:( En poäng iaf! Jag fick spela högerback, ca 70 min:) Min bästa match känns de som^^ Va  med mycke i spelet tycker jag o pratade o fick bollen o slog faktiskt några bra pass o bollar :O ;) haha! SKÖNT!

När jag kom hem så tänkte jag byta plåstret på tummen, för de hade blött genom under matchen.. Och när jag skulle ta av dem så satt de fast i själv köttet, jävel va ont de gjorde, fick blodsmak i munnen:S obehagligt! men tillslut fick jag loss de:D Så nu vädrar jag såret så de läker nån gång.. Undrar hur blodigt de blir i natt bara:S När de är öppet sår.. men de märks;)

Fick sms av Maja Sundström förut att hon klarat körkortet idag:D vilken känsla!!:D iihhh!

Imorrn ska jag slappa o va med Carin:) Vi ska se på Klässbol-Ås imorrn kväll xD Nice de vettni;)


Var ska jag börja?

Har så mycke att berätta så vet inte var jag ska börja:)
Men får försöka, i Tisdags iaf så jobbade jag 09.30-16.30, sedan åkte jag till Statoil o väntade på Erika som skulle sluta fem, sedan drog vi iväg på match med Köla/koppom (b-laget)  i Säffle:) Elin A hoppade på på vägen dit också:) Vi kom dit och bytte om fort och värme upp. Jag fick spela mittback med Elin, vi vann med 2-0, och jag hade målchans, men de är synd att de finns målvakter;) haha (ingetilla menat Stefan tss) I slutet av matchen forsade regnet  ner, men de spelade ingen roll eftersom vi vann! Sen blev de att duscha snabbt o köra hem.. Elin S åkte med hem också:) VI stre o skratta hela vägen xD och kom in på KK samtal xD Lilla oskyldiga Elin S kläcker ur sig: "Walle då, har du nån KK?" jag bröt ihop jag XD haha, nej de har jag inte svarade jag! Btw så har hon heller inte, hon har som hon uttryckte de " inte kommit så långt" xD hon är för rolig!
De va en kul hemresa iaf även fast de va mörkt o regna..
sen när jag kom hem så skulle jag gå ur bilen och drar i armbågen i dörrkarmen, jävlar va ont de gjorde!:S rakt på en nerv! AAJJ! De gjorde så ont så när jag kom in så fick jag borsta tänderna med vänstern, och de va inte lätt xD haha! Sen när jag la mig så fick jag lägga upp armen på en kudde så de inte skulle göra ont... Problem vettni xD

Men igår va armen bra igen, kände av de lite men inget märkvärldigt;) Jobbade 12-20.15 igår, jippi! Not! (min sista sommarjobbsdag) Stängde med Anna-Lena, och vi va klara före åtta o väntade bara på att klockan skulle bli åtta så vi kunde stänga, jag hade lite bråttom för jag skulle på Pajkväll i Arvika så ville från jobbet så fort som möjligt så klart:) Men kvart i åtta kommer de en kund som ska ha salami uppskuret, så jag började att skära o vipps känner jag att jag inte skar i korven utan i min tumme!:S AJ! De blödde som fan.. Skar av toppen på tummen.. Och medan jag står och sköljer vatten på tummen så kommer Thorbjörn (på frys) förbi o äter körv XD Han tog direkt ansvaret o plåstrade om mig^^ Anna-Lena va ju tvungen att ta hand om kunden som inte fick min hjälp mer xD usch o fy! Thorbjörn lindade om tummen först med kompress, men de blödde genom, sen fann han några andra dunder grejer som vi fick på så att de blev tätt:)

När vi va klara så tittade jag på klockan, 20.20, fan! Gick o hämta grejerna o åkte till Arvika.. När jag kom dit satt de fem tjejer o myste i köket hso Malin B^^Jag tog mig paj, broccolipaj, tacopaj o kycklingpaj, alla va så himla goda!!:D Sen som efterrätt blev de ananaspaj, har aldrig smakat de, men den va också himla god!:D 

Sen skjutade jag Elin hem till Dennis o jag o tummen fortsatte hem... 
Man blir ju handikappad direkt xD De va ju min så kallade "sms-tumme" också, sen kan jag inte torka mig med högern, och ska jag duscha så får jag använda plasthandske på högerhanden och ikväll är de match med Eda så då får jag nog ha plasthandske, för de lär regna... och en fingervante över kanske så inte folk undrar xD 

Ja, en liten olycksvecka har detta varit;)


Hej hopp! Nu ska jag fortsätta med frukosten:)

Kom hem! 


Träning

På träningen var vi 13 stycken.. vi är aldrig fler längre:( så himla trist! och sen efter träningen är de bara 4-5 som duchar, irriterande.. men men.. Iaf så blev de en överraskande träning, träningsmatch mot Jonas (tränaren) brors lag från Lidköping.. de va födda 93:) På uppvärmningen gick de inge vidare för mig, men när matchen satte igågn så va de roligt! Jag både finta o fick med mig bollen:O Kom t.o.m fram till deras straffområde o sköt, i nätet högst upp på målet utanför xD jisses!

Imorrn ska jag med Koppom/Köla på match i Säffle:) Jag slutar fem och samlingen är halv fem.. Så vi får åka direkt, Erika ska med också för hon jobbar o sliter också till fem;) Hoppas vi hittar till planen bara xD
 Sen på onsdag ska jag jobba kväll o sen bär de iväg till Arvika på Pajkväll med ett gäng tjejer, ska bli mysigt!:D Så himla gott med paj;D

På torsdag är jag ledig:D och då blir de hemmamatch på kvällen mot Råda^^ Go EDA :)

Ungdomsmottagningen

Idag gick jag upp vid tio för att komma så tidigt som möjligt till ungdomsmottagningen.. När jag kom till väntrummet va jag helt ensam.. blev osäker på om jag verkligen kunde få hjälp idag eller om de va en viss tid jag va tvungen att va där.. Har inte funnit nånstans där de står de.. men iaf så kom en sköterska ut o frågade om jag hade tid o va jag ville.. Då hade dom precis fått ett återbud så jag kunde få hjälp:) Jag fick mitt recept och sköterskan tog blodtrycket, som hon tyckte va perfekt:) Vilket va skönt att höra, för jag vette tusan hur denna kropp har mått de senaste.. Sen åkte jag ner på köpcentret o gick o hämta ut receptet, (eftersom man måste åka dit nu fär att hämta ut recept, stackars de gamla!) Sen fortsatte jag på Maximat o handlade:)

Sen när jag kom hem så gjorde jag broccolisoppa:) MUMS! Fann receptet i en tidning när jag satt i väntrummet xD haha! som efterrätt blev de vaniljglass med varma hallon/blåbär^^ Smaskens!

Skreb me Stefan på msn igår, han är ju i England hos sin Farmor o kusiner:) Så fråga han om jag kunde bli med till Karlstad och fixa lite grejer i hans lägenhet när han kommer hem^^ Då blev jag glad, de gör jag gärna:D har ju en inflyttningspresent som jag måste ge också;)

Nu ser jag på OC, mycket bra serie! Men inget slår Sex and the City;)

Träning ikväll också:D

Hej hopp!

Vaniljglass med varma hallon/blåbär^^

Första gången

Varför längtar du
till den dag då du ska fylla sju
Varför skynda på
när den tiden snart är här ändå
och det liv som du har
alla tusentals dar
passerar på ett litet kick
Så medans ditt hjärta slår an
passa på om du kan
fånga varje ögonblick


refräng:

Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är
riktigt kär
Snart är den dagen här

Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är
hopplöst kär

Du som inte än
börjat måla dig kring ögonen
tänt en cigarett
hört på Bowie eller Nazareth
fått ett streck i kemi
vart på kurs i Torquay
färgat håret blått
vart så full så du spytt
då din oskuld flytt
behöver inte ha så brått


refräng

Och plötsligt så har du nått fram till den dag
då du ligger och tänker som jag
Varför längtar du så
när det går så fort ändå


Ingen lust..

Asså jag vette fan.. I våras så gick ju jag med i ett projekt med Junn, Josefine o Johanna.. Och vi skulle jobba ihop med en som har ett arbetsklädsmärke.. och nu på torsdag är de meningen att vi ska på mässa i Jönköping för att få lite idèer till projektet med den gruppen.. men Junn fick inte bli med för att han inte är 18 än.. Vi tre tjejer som skulle med skulle få bo i en svit mitt i Jönköping, de lät ju skitkul! men nu på sistone harjag börjat tveka.. Eftersom vi inte fått nån mer information om de än ett datum.. Och i fredags träffade jag på Josefine i stan o hon sa att hon inte hade nån lust längre, för att han som vi skulle jobba ihop med hade hon stött på ute på bryggan en gång o han hade frågat om hon ville med honom till Strömstad för han hade hus där o han skulle fixa sprit o grejer.. och sen har han skickat sms till Johanna o frågat om hon ska ut o supa o grejer...:S de tycker inte jag passar! han är ju en vuxen människa, han ska väl inte hålla på så! Sen träffade jag Junn i går o han hade ingen lust o ville dra sog ut...:( Så nu vill ingen fortsätta samarbetet med honom.. Då blir de bara att tänka ut nån annat som man ska göra som projekt då...

Sen fick jag jag höra i fredags att en 10-årig tjej i Häljeboda hade hängt sig o att hennes pappa sitter i fängelse för knark o vapenlanging... Då nämnde jag de för mamma, och hon sa att de är min tremänning som tagit självmord:S:S:`( HAr aldrig träffat henne, men fy fan va fel!!!!!! Hon ska inte ens veta va de är! Usch va hon måste mått dåligt:( dom hade haft kris möte på Gunnarsbyskolan också i fredags.. Hon trivdes inte i skolan heller, inte så komstigt kanske.. Fy fan va jag hatar hennes pappa som gjort att de blivit så!!! å han är jag nära släkt med:S:S:S FY FAN!!!

Hamnfesten 08

I fredags jobbade jag till 17, sen åkte jag upp till samhället o handlade lite smått o lämnade bilden till mamma. Sen tog jag tåget som skulle gått 17.45 till Arvika, men de kom 18.35!! Irriterade! men de va gratis iaf, fast jag fick ju stå då men xD Sen när jag väl kom fram till Arvika gick jag till Timmys o köpte med mat till mig o Elin o så gick jag till Dennis lägenhet:) Där satt Sara, Carro, Malin B o Elin:) Vi satte igång med o festa, prata o sjunga singstar, kul!<3 När klockan närmade sig halv tolv gick vi o löste in våra biljetter o så gick vi in på bryggan:) Vid ingången mötte jag Marcus, som jag inte sett sen början av Juni..:) De va kul! Inne på bryggan uppträdde September, de va sådär... När hon slutat spela så träffade jag Marcus o Carin o va med dom tills de stängde:) Blev hämtad av mamma vid halv tre:) Skönt att komma hem!

Lördagen började med att jag sov till ett:) Sedan åt jag frukost, kollade på film , åt lax o potatis o vid fem tog jag bussen till Arvika igen:) Gick till Elin o gjorde mig i ordning:) sen drog vi o åt mat på Timmys o gick vidare hem till Malin B:) Dit kom också Malin H o Carro:) En tjejfest till! Kul! Vi pratade o stre till klockan blev halv tio, då tog vi en jägershot sen gick vi till Magnus Uggla! Shit va bra de var!:D Träffade många kända ansikten denna helg vilket alltid är kul o många kramar utdelades:)

Under kvällen gick vi fram o tillbaka o inne på ölområdet så stod jag o Malin H o prata och helt plötsligt kommer de två killar fram till oss, bara från ingenstans! En som börja ragga på mig o en som ragga på Mailn xD Så himla uppenbart! Han som stre med mig frågade om jag gillade Tacos med banan, och jag bara öhhhh?!  Han stre på om allt möjligt, jobbigt o pinsamt xD Jag tänkte om jag skulle låtsas att de ringde till mig eller nåt xD Malin såg heller inte ut att trivas xD
Han som stre med mig sa så här: Vet du varför inte du o jag skulle funka? För vi skule bråka hela tiden om små grejer o jag skulle vinna hela tiden o de vore ju inte kul... Jag bara skratta o ville där iu från! Han va ju bort mot 30 år säkert! :S usch o fy xD Tillslut gick dom iaf! Sen när vi fortsatte in mot baren då ser vi att dom raggar på några andra tjejer xD

Vi såg Magnus Uggla också, han gick runt o festa med allmänheten, de va ju lite kul:)

Vid ett gick vi hem till Elin o Dennis o körde singstar:) Joel skulle åka med mig hem så han kom också dit, och han va enda killen som sjöng singstar, en stor elounge!:)

Kom hem vid halv fyra o somna direkt:) Gick upp vid 11 idag:) Nu ska jag bara slappa hela dagen o i kväll kanske jag ska med mamma o se mamma mia (andra gången för mig isf) ;)

Hej hopp!!:D

Saknar  my buddy Stefan, en vecka kvar:)

RSS 2.0