Härligt varm dag:)

Jobbade 8-15 idag:) Perfekt när de va sånt himla skönt väder! Åkte hem o la mig på bryggan i en timme o svalkade av mig i sjön^^ Sen åkte jag, mamma, brorsan o Putte till Challa för att göra lite ärenden, köpte lite smått o gott till Stefan^^ Hoppas de blir bra:) När vi kom hem så tog jag caben o åkte runt o tog lite kort till hemsidan:) och så träffade jag på mina söta "grannar" Trine o Sondre, deras mormor bor här så dom är här ofta så därför jag kallade dom "grannar";) haha! Dom är bara för söta! Har inte träffat dom på länge, men de märktes inte för Trine tog tag i min hand direkt hon såg mig o visade mig körbärsträdet;) hihi, söt då^^
Nej nu blir de mat! Imorrn är de jobba som gäller igen!

Nu blir de en kilometers simtur med mamma, från vår brygga till gränsen:)


Ha de gött!:)Trine o Sondre
Precis som jag trodde!

Räkfrossa

Idag jobbade jag åter igen 10-17, gick fort idag med:) Har man trevliga kollegor så går de fort^^ När jag kom hem gick jag ner till sjön o bada o sola lite.. Innan brorsan o Putte kom ostörde friden o skulle åka vattenskidor..;) Då gick jag upp till huset o satte mig på altanen, efter en stund kom Marita o Härssa ett tag o fastra o hennes man Lennars kom lite senare:) Jag, Mamma, Pappa, Fastra o Lennart år räkfrossa med norska räkor, baguette, citron, morotspaj, aioli o vattenmelon^^ Mums! men gud va mätt jag blev! Sen efter maten gick jag ner till sjön o tog lite sommarbilder:)
Fick en förfrågan av min granne Pär att spela på hans sons dop på lördag, lite dåligt planerat kanske;) men jag kan inte, ska jobba 11-20.15:( men men..

Imorrn börjar jag 8 och slutar 15, börjar tidigare så jag får njuta mer av solen på eftermiddagen:) Ska ut o ta kort på alla hus i Lersjön o lite naturbilder imorrn, jag o brorsan håller på att bygga en hemsida o jag ska vara fotograf o skrivare på sidan:) www.lersjön.se den finns redan ute, men de finns inte så mycke info på den än.. Men de kommer;)

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen tror jag, ska ju upp 06.50 så:)

Good night!
Jag i solnedgången

Rekord!

Idag jobbade jag 10-17, de gick ganska fort:) Jag, Therese o Susanne stog mest o stre.. Va inte så många kunder.. Vi prata om allt möjligt, från jobb till fylla;) xD haha! Tror kunderna undra ibland xD Efter jobbet så åkte jag o Nattis till Arvika för att se Presslaget mot Londón Tigers:) Först hämtade vi Fredrik på hans bondgård i Högvalta;) Sen åkte vi till McDonalds o köpte en glass, gött med lite kyla i värmen:) Känns så himla trist att behöva jobba o vara inomhus konstant just under denna period :( men men That`s life a guess..

Rekord! Har inte skickat ETT ENDA sms idag:D Nöjd i bött^^

Förresten, London Tigers vann med 3-1 mot Presslaget;)

Hej hopp!



Grrrrrr


Sleepless in Lersjön

Jag kan inte sluta fundera.. De tre jag har varit i hop med, har alla gjort slut, va är de med mig som får dem att göra de? Dessutom har alla tre lyckats göra slut på samma plats, nämligen i mitt gamla rum.. Två i sängen o en på msn.. Skönt att ha bytt rum kan jag säga! Men när jag frågar varför de tog slut, så säger de "känslorna svalnade".... Jaha okej? Hur ska jag bete mig för att de inte ska svalna??! Jag själv går inte in halvhjärtat, utan med hela mitt hjärta.. Vilket har varit ett stort misstag har jag märkt.. Är så less på att fundera o kanske vill jag inte höra svaret heller, de lär ju inte stärka självförtroendet iaf.. Vet inte hur många tårar jag fält pga denna kärleken.. Visst jag är ännu ung, men har fortfarande äkta känslor.. Är de mitt utseende? Mitt sätt att va? Min personlighet? Mina intressen? Usch, jag vet inte.. Men har tänkt väldigt mycke o har inte mått bra när jag tänkt på de, nästan en illamående känsla o alltid gråtfärdig..
Vet inte när jag kommer våga gå in helhjätat nästa gång, vill inte råka ut för samma skit igen! De tär på krafterna o psyket.. Men men, har förhoppningsvis en lång tid framför mig o får hoppas de kommer nån idiot som inte tröttnar på mig;) Var bara tvungen att leka lite Carrie Bradshaw ( i sex and the city ) o få ur mig allt så jag kan somna nu.. Ska upp före nio imorrn för jag ska jobba..

Have a happy period. Always;)


godnatt!


Oboy! Vilket vackert väder:)

Idag hare jag jobbat, 10-17:) Gick faktiskt ganska fort, fick packa upp varor idag eftersom jag hade bytt jobbdag med Sara:) Fast saknade nån att prata med så jag gick till charken o småprata lite med Madde, Susanne, Susanne o Nattis;)

Hände inte så mycke på jobbet som är värt att berätta, skönt att komma hem iaf^^ Solen skiner o de är varmt! Som de ska va! Ska jobba i ett sträck fram till nästa torsdag, då är jag ledig i fyra dagar igen^^ sen blir de lite lugnare med jobbing:)

Köpte en till present till Stefan idag, hoppas han blir nöjd^^ Han känner ju till min nivå på presenter;) haha!

Nu sitter jag ute på altanen o har precis ätit Lax, potatis o möltesylt i creme fraiche o till de päronsaft,  MUMS!!:D

Ska nog ta o försöka plocka undan lite på mitt rum, ser inte allt för mysigt ut;) Ska lägga mina nya kläder i byrån också^^

Tjollahopp!

Jag tröttnar inte lika fort!

Shopping^^

Igår fick jag sms av Carin o där stod frågan: Vad sägs om Sex and the city tour när vi är i New York? Jag bara ja!!!:D Coolt!

I morse åkte jag, mamma o svägerska först till Klässbols linneväveri o sen till Karlstad:D Vi va på Ikea o Bergvik.. Fann bara ett par shorts på Bergvik, letade efter en klänning till bröllopet, men icke! Vi åkte in till centrum o jag gick på Peak o köpte en rosa hoodtröja för de presentkort jag fick av Carin o Marcus när jag fyllde:) sen fann jag TVÅ (!!) par jeans, ett linne och en grå längre tröja på Vero Moda, Jäjj^^ Gött med fler jeans:)

Håller med dig Emma, morgonrockar är sköna, men äger ingen:( Ska nog inskaffa en sådan:)

Imorrn ska jag börja jobba igen, 10-17:)

Jobbar den tiden tis, ons, tors, fre, sen jobbar jag 11-20.15 på lör ,12-20.15 på sön, 10-17 på mån, sen en dag en ledigt^^

Hej svejs!


Göteborg

I fredags morse drog jag, Stefan o Elin i väg till Göteborg:) Jag körde hela vägen eftersom Elin inte var så pigg p.g.a fökyllning o Stefan hade jobbat natt innan,, Men jag klarade de uppdraget utan problem;) haha!
Under vägen stannade vi för att avnjuta vårt neste, gott^^  Vi kom fram till Angered C där vi köpte kort att använda på buss o spårvagn.. Bönder i stan säger jag bara xD Sen for vi vidare dit vi skulle bo, Senapsvägen (Mustardstreet)...;) Jag fick ringa Lena som jag fick låna lägenheten av för en sista guidning  fram:) Lägenheten va liten men de gick verkligen att bo i två nätter:) De fanns två sängar, tv, toa, dusch, kök med bord, tre stolar, diskbänk. kokplatta o mikro:) så de va ingen nöd tycker jag iaf:)

När vi packat upp o bäddat i ordning sovplatserna så gjorde vi i ordning oss o gick ut till busshållsplatsen som låg precis utanför där vi bodde, tog buss till Angered C o sedan hoppade vi på spårvagn in till city:) Usch, dom va inte så fräscha, men ett smidigt sätt att resa på iaf;) Där vi bodde kan man jämföra med Karlstads kronoparken om man säger så ;p inte många "Goa Göteborgare" där inte;) När vi kom till stan då gick vi till Nordstan o åt pasta buffè, de va göööör gött! Olika pasta sorter men olika såser, bara att vräka i sig hur mycke som helst, himmelskt!^^ Sedan gick vi på Hemköp o köpte snacks inför kvällen o frukost:) Sedan tog vi faktiskt spårvagnen hem o la oss framför tv:n o bara slappa, alla va slitna êfter resan så de va skönt^^ Jag o Stefan fick dock inte så mycke sömn eftersom Elin va förkyld o tätt i näsan om man säger så;) haha!

På lördag gick vi upp o åt frukost  o kolla på tv:) Frukosten innehöll färskt bröd, persikoyoghurt, juice o skinka, mums!
Stefan bara satt på ett hörn han, han brukar inte äta frukost, men han åt faktiskt en baguette som va kvar från hans matsäck;) Efter dagens viktigaste måltid gjorde  vi oss i ordning och åkte in till stan på samma sätt som i går:) När vi kom fram sken solen o de va härligt väder ute^^ Vi letade upp nordens största biograf och bestämde oss för att se Mamma Mia och Mama Mia vilken bra film!! De rekommenderar jag verkligen! Man blev glad av den^^ Efter den så var de dags för shopping:) Försökte hitta en klänning som jag tänkte ha på min kusins bröllop, men de va dött lopp.. Inte en fin klänning fann jag..:/ Men jag köpte ett par shots o en t-shirt:) Stefan fann sig äntligen en hatt som han velat ha, snygg!
Efter shoppingen åt vi på ett ställe som heter Slimfood, de va en salladbar, en sån vill jag ha i Challa!^^ Riktigt nice!

Sedan drog vi vidare till Liseberg, där åkte vi inga karuseller, Elin va sjuk, Stefan hade ingen lust, men de hade jag!! Men ville inte åka själv så blev inget av.. Vi kollade in Carl Einar Häcknerm lite grann också, han gor ju show där varje år:) En speciell figur.. Sen gick vi runt o kolla i souveniraffärer  och Stefan köpte en heliumballong;)  till sist efter många om o men tog vi ett gammaldagskort^^ Jag o Elin fick va två leende damer som hade stora klänningar o Stefan va en cool Sheriff^^  Kul!:D Sen köpte vi lite snacks igen o åkte till lägenheten o kolla på tv:) Stefan drog i sig helium ut ballingen o sjöng "Känn en doft av kärleken", o jävel va jag skratta!! xD Jag filmade^^ tss

Idag gick vi upp efter nio, åt frukost o packade i ordning för hemresa:) Vid halv elva lämnade vi Mustardstreet;) Stefan körde hem.. Vi körde hem Elin o sen åkte vi till Årjäng o delade på en pizza o hyrde film, Kollopapporna, en perfekt film där man inte behöver tänka, vi va sletna o utanför regna de, så de va som gjort för film^^ Efter filmen satte vi oss vid datorn o kolla lite grejer på internet, pratade o sen blev de soffan o tv:) Skön dag med andra ord, sen vid nio började han jobba natt, så då åkte jag hem till mitt kära Lersjön^^

>>10 mars 2007 fann jag en vän för livet^^<<

Tack så mycke Elin o Stefan för denna helg!:)

Äntligen ledig!

Idag gjorde jag min sista jobbdag på min 8 dagarsperiod, skönt! Nu är jag ledig i hela FYRA dar:) och tre av dom ska spenderas i Göteborg tillsammans med Stefan o Elin^^ Vi ska bo i en lägenhet som jag fixat, en vökund till pappa har en lägenhet där o erbjöd mig redan i fjol ( första gången hon träffade mig, jag va med pappa o levererade ved) så i år ringde jag o frågade o fick jättegärna låna den:D Kostnadsfritt också, så vi kan lägga pengar på nöjen i stället^^ Härlig tant:)

Idag jobbade jag mellan 9-17:) Gick ganska fort faktiskt, inte så mycke folk men de är bara skönt de;) Therese A jobbade också idag, hon är grym på att måla, så jag frågade henne om hon kunde göra en teckning til mig, o de gjorde hon, en lilja o en fjäril, jättefin! Önskar jag hade den gåvan o de tålamodet ;p

Va ute o gick med mamma förut, hon va inte sugen först, men tillslut blev hon med:) Skönt att gå på kvällen tycker jag:) 

Ser på Sex and the city nu, så himla bra asså! Coolt om vi ska på "Sex and the city-touren" i NewYork! Hoppas!:D

Nej, nu ska jag snart lägga mig, ska upp lite innan nio imorrn för att åka runt tio:) Ska hämta Elin i Flögne o Stefan i Årjäng, sen är de Götet here we come!!:D Har GPS med oss, lär nog behövas om vi ska hitta Senapsvägen;) haha!

Have a nice weekend!! För de ska jag ha!;D

Möhippa

Igår va de möhippa för Maria i laget:) Vi möttes på Statoil utklädda som gamla tanter allihop, före vi tog henne på Maximat o klädde på henne turkosa tights, svart stringbaddräckt, leopardmönstrad kort t-shirt, benvärmare, joggingskor, en slöja som satt på en fotbollshjälm, en blond peruk o ett hemskt smink xD Hela laget var bjudet till detta, men 5 av 30 kom!!! SÅ HIMLA DÅLIGT! Men de va även gamla vänner o bekanta till henne som va med också, tur va väl de!

Hennes första uppdrag var att tjäna ihop 150 kr så hon fick va med på vår fest;) Hon skulle då gå runt o leta på parkeringen på köpcentret efter frivilliga stackare som skulle få sin framruta på¨bilen putsad av henne för 10kr;) De flöt bra i början o flera på raken sa ja, men sen kom de en svacka o norskarna sa nej, en kärring blev så himla sur o viftade med fingret xD haha! finns folk till allt;)

Hennes andra uppdrag va att med sparkcykel ta sig till Elviers Gatukök uppe i samhället, därifrån fick hon springa hem till sig i Ämterud, sen cykel därifrån till Kalles Loge och sista biten till Älvvallen fick hon testa rullskidor xD haha! Vilken syn! Vi andra åkte bilar vi;)

Hennes tredje uppdrag var att ha ett aerobik pass med oss andra xD Ingen taktkänsla för femöre (ungefär som Stefan) ;) haha! Men vi andra försökte hänga med i svängarna även fast vi hade långs klänningar o peruker på oss xD

Sen blev de mat, vi grillade i regnet, men gud så gott! Grillade åt stiliga Elin också:)

Hennes fjärde uppdrag var att placera ut saker som låg i en hink som tillhörde en person som fanns runt matbordet:)

Hennes femte uppdrag va att ha ögonbindel på sig o sen skulle hon känna på fyra olika personer, och gissa vilken sport de utförde. Joanna hade ett gevär o en skida = Skidskytte, Andrea hade en fotboll o ett tennisracket= Fotbollstennis, Josefine hade en simmössa, simglasögon o kjol= Synkromsimmerska, och sist jag xD Hade suspensoar på mig o en gammal kälke i handen= Kälkhockey:) De va skitkul! Hon började känna på mig från ansiktet o när hon kom till brösten o midjan så sa hon:"Ja men detta är Walle iaf" o precis när hon avslutat den meningen så känner hon mellan benen på mig o rycker undan o skriker till xD Jag höll på att dö av skratt!!! haha!

Hennes sjätte o sista uppdrag va att gissa vad hennes blivande man Lars hade svarat på 10 frågor, som Jonas hade ställt till honom på hans svensexa xD haha! De va riktigt kul att höra, de gick från "Vilken är din favoritfärg till favorit ställning? xD hahahahahaha! Pinsamt iaf, men de va överrens så då är de ingen sak;)

De sista för kvällen så fick hon en korg fylld med grejer till bröllopsnatten;) hihi!

Kom hem vid halv tolv, hade huvudvärk, va nog från åskvädret... Men självklart så fick jag stanna för en älg i vägen på vägen hem.. Usch, den stod länge o glodde..

Tack alla som va med o gjorde kvällen så rolig!:)Gamla tanter;)
Haha, möhippan själv;)

Powerwalk

Har nyss varit ute o powerwalkat med mamma runt sjön:) Skönt efter att ha ätit grillat o Jordgubbar med Vaniljvisp:) MUMS!! men skönt att röra på sig efter:) Nu ska jag nog ta en härlig dusch o lägga mig o se på sex and the city avsnitt som brorsan laddat ner:D

Fick sms från Marcus förut, att han är på Svensk mark nu, men han hann bara komma hem till Edane o äta, nu tror jag han är på väg till Varberg för att se på Lars Winnerbäck imorrn:)

Nej nu ska jag dra:) Å på Fredag drar jag, Elin Öhh o Stefan till Götet över helgen! Ska bli kul! Liseberg o Shopping;)

Patrik Isaksson- rena skräckupplevelsen

I Lördags jobbade jag till halv fem:) sen kom mamma o hämtade mig o körde mig till Årjäng.. Kom dit vid halv sex o lånade duschen lite snabbt:) sen när jag kom ur den så hade Stefan kommit hem, han plus hans morbror med tjej, Yvette o hennes kusin o Stefans kompis Johan:) Vi åt grillad mat, supergott!!:D sen bar de i väg til hamnen i Årjäng, för där uppträdde Patrik Isaksson:) Han skulle egentligen börja spela kl. 19 (!!!) men kom igång strax innan åtta, p.g.a regnet...
 
Stod där med Sara, Stefan o Johan..  Sen efter några låtar så va Stefan tvungen att gå på toa så han sprang i väg, o jag kände också att jag behövde gå på toa.. Så vi stod i varsin toakö, och jag stod o tittade på honom för jag såg att inte allt stod rätt till...:S han började huka sig ner o blunda o göra grimarser.. Jag tänkte: Nej ska han spy nu, finns ingenstans att göra de.. Sen såg jag svetten i hans panna och gick till honom o då började han hyperventilera o sa att han inte kände sina händer o de kändes som om hans kropp började somna:S jag visste inte va jag skulle göra.. Men han sa att jag skulle ringa nån så jag ringde Thomas.. Han va i närheten så han kom snabbt! Som tur va! Sen lyfte vi upp honom o bar honom på baksidan, där han fick sätta sig på en stol, Yvette, hans morbror med flickvän, Johan o Yvettes kusin kom dit också plus ordningsvakter.. de ringde snabbt ambulans eftersom ingen visste va de va.. Jag va så rädd så jag grät.. sen kom hans syster Sara också, hon grät hon med... Visste inte va vi skulle göra.. Hans morbrors flickvän är sjuksköterska så hon kollade pulsen o andningen o de va som normalt, men sen när de lyste med lampa i hans ögon så vidgades inte hans pupiller..:S snart efter de kom räddningstjänsten i väntan på ambulansen, se satte syrgas på honom så han såg sjuk ut... Usch.. Han va ju vid medvetande hela tiden iaf, och när han satt där med filtar o jackor o syrgas på sig o en flock med folk runt honom, så kläckte han ur sig: "Ja du Therese, här skulle du kunna få ett fint kort" o jag svarade neeej, de tänker jag inte ta! Inte när man inte vet va som hänt..:( Usch o fy.. Sen kom ambulansen tillslut, från Säffle.. och de tog honom in i bilen o gjorde några tester.. De va en lång väntan på att få svar om de va tvungna att åka med honom eller va de va för fel.. Jag ringde mamma o pappa under den tiden o berättade va som hänt.. Sen så kom de fram att de skulle köra hem honom men de fann inge fel.. Så vi knallade hemåt medans Stefan o Yvette fick skjuts av Ambulansen.. Så när vi andra väl kom hem så satt han i soffan i sina mjukis o drack cola, då visste jag att han mådde bra:) Gick fram o gav honom en lång kram av lättnad!

Usch, de va läskigt! Hoppas inte han råkar ut för nåt sånt igen:S


Social

Idag har jag jobbat mellan 11-18, skulle bara jobba till fem egentligen men jag tog en extra timme för att Therese i Charken va sjuk idag..:) Idag fyllde Joel 18 år! o han jobbade också idag, så vi gjorde upp att vi skulle äta ihop vid halv tre.. Innan de gick jag o köpte en lite chokladkaka o bokstavsljus ett J, ett O, ett L o ett F (för att de va slut på E) men de är tanken som räknas, eller?;) Han tyckte de va sött iaf^^ Hans första present på sin 18-årsdag:) Dagen idag gick ganska fort, stod i Charken hela dagen:) Sen när jag slutade så träffade jag Joel o Jossa i butiken så vi stod o pratade ett tag, sen när jag gick till bilen ringde jag till Stefan o stre lite, han va o handla godis o skulle på Narnia 2 med Johan i Årjäng xD haha! Sen när jag kom hem så åt jag, mamma o pappa:) och så blev pappa nästan sur på mig för att jag inte köpt nån glass xD Så jag o mamma tog en snabbtur till Magnor för att köpa ett lager glass,  o när vi kom dit så va de glassorterna vi skulle ha slut xD så de fick bli en tricolor, och en chokladkaka, Fyrklöver är en klassiker^^ När vi kom hem satte vi oss vid tv:en.. Då fick jag en idè om att jogga runt sjön, så jag frågade mamma om hon ville ut o gå o ta ena varvet, så¨skulle jag jogga  motsats varv o mötta henne.. Hon va tveksam o sliten, men jag fick med henne:) Jag hann mer än halva varvet typ 3km, joggade hela vägen (hela varvet är 5km) sen mötte jag mamma o vi gick tillbaka där jag redan joggat.. o i Sätra träffade vi "Allan i Sätra" o Maj-Britt, så vi stannade till lite för att prate:) så trevligt så^^

Trivs bra här i min mysiga by^^ Trevliga grannar som få:D Imorrn ska pappa ha sin traditionella Ölafton nere i kåtan, då kommer männen i Lersjön hit o äter pizza, dricker öl o är sociala:)

Min kusin Magnus som ska gifta sig i Augusti ringde förut också, vi pratade i tolv minuter, så länge har vi inte pratat nån gång i telefon;) Jag frågade om han började bli nervös inför bröllopet, han var lite för brudvalsen;) hihi! Längtar tills bröllpet^^ ska ju sjunga på den båt dom ska gifta sig på:) så vi pratade mycke om de också:)

Intressant förstår jag;)
Nu är de Sex and the City på tv:n!! Skulle vilja låna boxen av Elin nån gång om man skulle få?;)

Hej hopp!

Dalarna

I Tisdags drog jag, mamma, min moster o en släkting Ann-Marie till Dalarna vid tio tiden:) Vi fick låna brorsans v70 för att s80n skulle in på service... På ungefär halva vägen stannade vi o åt Kycklingsallad som vi hade med oss^^ Då kom också Härssa o Marita som hade varit i Dalarna dagarna innan  o va på väg hem, så dom stannade å stre ett tag:) Härssa är alltid lika rolig:D Jag tog kort på honom direkt han steg ur bilen o han utbrast din paparatzi jävel, på sin härliga humor, o sen skratta han åt de;) Linnèa Therese Paparatzi Walander liksom;)

Sen for vi vidare o klockan tre var vi framme efter lite felkörning vid vårt hus där vi skulle sova en natt^^ De va ganska mysigt, o när vi kom fram sken solen strålande så vi satte oss o fika i solen:) Klockan bara rann iväg o helt plötsligt var den fem, så vi gjorde oss lite i ordning o de tre damerna drack vin så jag fick köra in till Rättvik, där vi skulle äta lite:) Jag åt pasta Carbonara, men de va så mycke grädde, så blev mätt fort.. Men men.. Sen handlade vi lite frukost som vi skulle ha nästa dag o sen till stugan igen för att lämna maten o ta med en bunt kläder.. För nu skulle vi til Dalhalla o på Rhapsody in Rock med Robert Wells:) De började kl.20 o höll på till 23.30, med en halvtimmes paus:) De va skitbra! De va med artister som Lenny Norman (gammal komiker), Charlotte Perreli, LaGaylia Fraicher, Peter Johansson (musikalartist SKITBRA o snygg(!!),  Pablo, Linda Lampelius, Sofia Källgren:) En mycke bra blandning!!:) När de va slut så var de att försöka ta sig hem, 4000 personer skulle hem samtidigt xD Men sån bra chaufför jag är så är så kom vi i väg ganska fort;) haha! När vi kom fram till stugan så satt vi o prata lite, men jag va jättetrött, så la mig jag, å guuud va skönt de va!;)

Nästa morgon ringde väckarklockan 9, vi skulle nämnligen lämna stugan redan kl.11.. Så min moster gick o duscha, o jag o mamma gjorde oss i ordning för att också få ta en morgondusch, men när mamma ställer sig i duschen så är de varmt, men paff, så blev de iskallt!! Allt varmt vatten va slut.. :( Mamma ringde till värden o klagade o då sa hon att de aldrig hänt förut.. så vi fick komma hem till henne o duscha om vi ville för hon bodde nära.. men vi tackade nej.. Men som kompensation fick vi ha stugan hela dagen om vi ville.. men vi pös i väg vid halv tolv ändå för att se lite i mysiga Dalarna:)

Vi va hemma i vackra >Lersjön< vid åtta tiden igårkväll, Home sweet home!:)

Om ni vill se bilder kan ni gå in på bilddagboken o söka på "thereseparantes":D Please do that!:)


Strömavbrott

igårkväll va jag, Elin o Annie på bio, Sex and the city! Skitbra film^^ Den svängde mellan glädje, svek, tårar o skratt precis som i verkliga livet:) Den är att rekommenderas!:D
idag när jag gick upp så va de strömavbrott hemma, det innebar ingent vatten, ingen morgondusch, kissa utomhus o ha kylskåpet öppet så lite som möjligt så att de håller kylan.. Trist:( Men jag skulle jobba kl.10 så jag behövde inte stå ut med de så länge;) Jobbade som sagt mellan 10-17, perry tid:) gick ganska fort, jobbade ihop med Sara så vi pratade o skrattade, bl.a åt namnet  på en dansk korv "Kempe store Klaus pölser" xD hur kan man döpa en korv så??! Sen de sista timmarna fick jag stå i manuella disken o stå ut med norkarnas hemska attityd, så kräsna o oförskämda! Kände att irritationsnivån va nära att brista, men på mitt jobb så måste man ju hålla masken...  Något som lättade upp min dag var ett sms " Jag drömde om dig inatt", sånt är inte ofta man får;) då blev jag på lite bättre humör iaf:) Imorrn åker jag, mamma, mostra o en kompis till henne till Dalarna, vi har hyrt en stuga o ska se på Rhapsody in Rock i Dalhalla:) Tredje året på rad vi är där, och i år är de första året jag åker dit singel;) kanske finner nån dalmas;) eller inte xD 

Jaja, nu ska jag fortsätta se på Lyxfällan:) 

Hade gött! 

Chaufför

Igår jobbade jag 13-20.15.. Va gött o sluta kan jag säga! Kom hem o gick till brorsan o Emma och åt grillat:) Efter de kollade vi på Göta Kanal 1 och lite av Göta Kanal 2.. Sen gick jag in o tänkte lägga mig men så såg jag att de fortfarande va ljust ute.. Så vid 22.33 gick jag ut o gick runt sjön;) De va så frisk luft ute så jag blev pigg.. När jag hade gått mer än hälften så ringde Carin o fråga om jag ville va chaufför (lite kort varsel), för hon skulle va de också men de va inte nog med bilar.. Så jag fick springa sista biten, fort som fan xD hem o duscha o iväg till Challa för att hämta en bil, ( en ny mecedes ) och åka till Ås för att hämta gänget jag skulle köra, till Arvika:) Jag hade Fredrik Anderssons bil^^ NIce nice, automat o grejer.. När vi kom till stan så kom vi till stadsparken, sen skulle några spy xD haha!! Sen rökte dom i bilen också, de tyckte jag inte om, men de fick gå.. Sen körde vi några varv vid festival området, shell o stan;) vid tre bestämde vi oss för att åka hemåt.. Jag va inte trött men skönt att komma hem iaf:) Vid fyra va jag hemma i sängen:)  Sov som en stock till 12.39:) Nu ska jag duscha så man blir människa igen;) sen ska jag o mamma till Challa o handla lite:) sen hem o äta kycklingpaj o vid sex ska jag till stan till Elin o Dennis.. För 20.15 ska jag o Elin på bio, Sex and the city - Be Carried away!:D 

Min faster ringde nyss till mig, hon är på Malö o planerar min äldsta kusin Magnus bröllop:) Så frågade hon mig om jag skulle kunna tänka mig att sjunga "Aldrig ska jag sluta älska dig" som jag sjöng i Kapellet 23 Juni:) Puh! Jag blev jätteglad o Magnus hade blivit som fastra uttryckte de " i eld o lågor":) Hoppas jag kan hantera nervositeten, men fan va kul de ska bli!!;D Bröllopet är speciellt också för dom ska gifta sig på en båt i Göteborgs skärgård^^ Kommer nog bli jättefint:) Ska försöka att inte förstöra hela vigseln med falsk sång xD Nej då, de ska bli kul!!!!!


Hej svejs grus o grejs;)
Trivs i denna situasion:)
 


Sommar^^

Igår spelade jag match, Eda mot Qbik, vi vann med 4-2:) Jag fick spela de sista 35 min, och Jonas tyckte jag gjorde de bra:) Jag va så spelsugen, så de va väl därför kanske, de är nyttigt att sista på bänken för då fick jag jävlar anama i mig^^ Gött!! Idag va jag en tur i stan för att fixa nytt pass till min o Carins New York resa^^ Han som satt i receptionen på polishuset va så himla snygg^^ hihi! tog ju kort där med de samma till passet o han sa att kortet blev jättefint^^ hihi! sen åkte jag en sväng till Elin som va i Dennis lägenhet o städade ( vilket va behövligt ) han har tur som har henne:)

Sen åkte jag till Konsum o köpte lax, jävlar va festival människor de var där! puh! och stan va full med folk, inte en skuggfläck va fri från personer;) Härligt väder iaf! Sen bar de hemåt för att äta o tvätta, fick matchstället igår, plus att jag måste tvätta jobbkläder o civilkläder;) får ta o sola lite också^^ Ingen festival för mig i år, dyrt o sen så jobbar jag kväll på fredag o lördag så de va ingen idè tyckte jag:) men ska göra massa annat kul i sommar!

8-9 Juli Dalarna Rhapsody in Rock
12 Juli Patrik Isaksson i Årjäng
16 Juli Möhippa för en lagkamrat
18-20 Juli Göteborg med Stefan, Elin o Dennis
1-3 Aug Äldsta kusinen gifter sig i Göteborgs skärgård
8-9 Aug Hamnfesten
14-15 Aug Mässa i Jönköping
23-29 Aug NEW YORK med Carin!!:)


RSS 2.0