Miss you

Nu för tiden är det bara jobb, sova o jobb.. Saknar många av mina vänner men det är många som inte hör av sig. Jag vill inte verka tjatig o skriva först.. Igår ringde Stefan och då blev jag glad, vi har inte pratat riktigt på länge så det va kul:) Sen fick jag sms av Elin o blev bjuden till henne ikväll:) Sånt gör mig glad!<3 Har varit tyst i mobilen många dar.. Önskar jag slapp känna så här med det gör jag.

Jag drömmer mycket om jobbet också:S Negativa grejer som kan hända mig. Ni kan nog komma på en grej som jag är rädd för varje morgon jag går till jobbet.. Just de, rån. Jag har drömmt de flera nätter o försöker föreställa mig hur jag kommer reagera, för den dagen kommer att komma. Man kan inte förbereda sig nog för sånt. Usch, hemska tanke.. Denna vecka har jag varit fruktanssvärt trött också, pratade med Malin på jobbet om det och hon sa att vi har ett rätt så psyksisk krävande jobb med mycket ansvar o en massa saker man ska tänka på..
Men det finns mycket positivt också, ett himla socialt jobb:) Kan tänka mig att utbilda mig inom banken till någon typ av jurist faktiskt:)

nej nu blir det soffan o en powernap, sen äta lite o sen tíll stan:)
Hoppas vi hörs;)
ha en skön helg!


Mârten

Mârten tycker jag har varit lyckad! Kom till stan i fredags och va hos Elin, sen vidare till västra sund till Carro:) Där badade en del tunna, men jag o Elin avstod denna gången. Senare åkte vi in till stan, gick inom Elin o tog en grogg till o en smörgås xD Ingen blandning jag rekommenderar;) Sen gick vi på stan, träffade Öster o blev med till Jennys (dit ville inte jag) men jag hängde på:P När vi kom dit så hade jag rätt, inte en jävel i vår ålder! Så vi gick efter en stund:P Vi hamnade på Viktors där vi åt pizza självklart;) Där träffade vi Simon, Peter o Joel Syversson, vi stre en stund och sen gick vi hem till Elin. JAG SOMNADE SOM EN STOCK xD

Lördag: Det gick segt at vakna till men tillslut gick vi ut på stan ett snabbvarv (ja så snabbt man kan gå genom folkmassan iaf) Köpte bara Mârtensgodis för 20 kr xD Sen gick vi hem, lagade mat o började göra oss iordning för party igen:) Elin stod för förfesten och den blev riktigt lyckad! Förlite singstar för mitt tycke då men;) haha!
Vid nio bar det iväg till Tiki:) Fast jag fastnade vid Timmys där jag träffade Niklas:) Vi stre en stund, och eftersom tjejgänget gått före så ringde jag Stefan o mötte upp dem. Hamnde tillslut på Tiki och dansade dä hela kvällen och träffade kära återseenden:)

Idag har jag o Elin bara slappat o städat:) Åkte hem med tåget i eftermiddags o där träffade jag Josefine o Sofia så vi pratade om helgens bravader;)
Nu sitter jag framför tv:n och funderar på soffäge?;)

Bilder kommer senare:) ¨

 


RSS 2.0