En sensation av the Walander´s

Idag har jag jobbat osm vanligt, och dagen har varit jobbig. Va ganska tjock i huvudet när jag slutade. Jag gick till tågstationen oc hdär träffade jag Anki så vi satt och stre:) När jag satte mig på tåget (efter att ha släppt ut 100 tals festivalare som kom med det tåget) redan liksom! så somnade jag^^ Skönt! När jag kom hem gick jag o mamma ner till sjön och låg på bryggan en stund. Sen blev det mat och efterrätt med jordgubbar och vaniljvisp, smaskens!:D
Vid halv nio stack jag o brorsan ut och motionerade runt sjön, härlig temperatur ute!^^ Jag är impad av brorsan som inte rört sig på länge att han orkade jogga såpass som han gjorde;) Bra gjort!
Nu ska jag borsta tänderna och se slutet på beck:)





Tack Josefine, mitt Fuckface, för att du är så söt<3


Dreams

Jag har drömt så himla verkliga drömmar de senaste nätterna, så verkliga att man är förvirrad nån minut när man vaknar för man vet inte om det är sant eller inte. Det har varit drömmar av det slaget som man hoppas är sanna. Men det kunde man ju bara drömma om;) Fan också, det är sommar och massa känslor i luften. Känslor som är onödiga att känna för det kommer aldrig hända liksom.. Men men, life goes on anyway;)

Har match idag på denna heta dag. Så stannar inne tills samlingen 13.30 för att inte få solsting, och dricker en massa vatten!
Ha en bra dag!

Sommartime!

Gud vad härligt väder det är! Nästan för varmt faktiskt, har legat på bryggan i två timmar, sen badade jag för första gången och det var UNDERBART gött  vattnet!:D Synd att man inte hade nån att bada med bara;)
Nu sitter jag o samlar tillbaka energi:)
FEST SOMMAR 2009!

Ha en underbar helg!

Time goes by so fast

Tiden går så fruktansvärt fort! Ska bara försöka njuta av den.

En rivstart

Idag var första dagen som jag jobbade på banken i Arvika:) Va lite pirrig i magen när jag steg av tåget, men det försvann så fort jag kom in i bankens lokaler;) Det är lite större i stan än i Challa om man säger så, så hade problem att hitta kapprummet och lunchrummet xD Men men man lär sig väl;) Dagens arbete från min sida kändes bra, riktgit bra faktiskt:) Fast det var väldigt mycket folk men jag överlevde ju iaf;P Kommer jobba i Arvika fram till den 7 aug, pendlar med tåg så det är perry! Sen i höst vet jag inte va som händer. Kanske extrajobb på banken eller maxi? Kanske åka upp till min morbrors hotell och hjälpa till? Byta atmosfär liksom. Och jag SKA resa nånstans, absolut till Göteborg o liseberg men också utomlands!:D Så framtiden är öppen för förslag;)

Nu ska jag lägga mig i soffläge och se klart på Beck:) Sen blir dert zzzzzzZZZzz och upp 06.15:)

Midsommar i Edane

Igår var en händelrik kväll, och jag är inte den som står och tittar på utan kommer och tröstar och hjälper till så gott jag kan. Igår kände jag mig verkligen behövd på många sätt. En kompis drack alldeles för mycket och behövde väldigt mycket stöd och uppsikt, en annan hyperventilerade pga kärlek, en annan grät förtvivlat pga av taskig kompis och en fjärde grät för att det blev för mycket av allt.. Och mitt bland det fanns lilla jag. Jag försökte finnas till för alla och hoppas att de kände det:) Och orden "Du är min ängel" värmde långt in i själen:) Det ingår liksom i vänskapen, det och tandkräm;) Det va en trevlig kväll också, icke att förglömma! Och det va roligt imorse att vakna och det första man ser två av mina närmaste killkompisar som man börjar skratta ihop med det första man för:) Härligt" När gjorde jag det sist? Och att behöva återberätta kvällen för den som drack för mycket och däckade;) Kul kul!

Idag efter vi gått upp åt vi frukost. Vi var fyra stycken som sov över. Bella och Isak åkte hem ganska direkt efter frukost, så i väntan på tåget så spelade jag, Anna, Joel och Marcus kubb. Det var killarna mot tjejerna, och vilka vann? Jo tjejerna såklart! TOTAL UTKLASSNING! Marcus o Joel fick inte ner en enda xD baha!

Nu ska jag se på film och ikväll blir det bryggan med Josefine, Anki och Sofia:)
Anki fyller 18 år idag!!:D Grattis^^

Bilder från the photoshot nere vid sjön


Midsommar

Glad Midsommar på er allihopa! Här i Lersjön skiner faktiskt solen:) Fantastiskt!

Igår hade vi överraskningsfest för Josefine:) Det blev jättelyckat verkligen, hon ana ingenting! Precis som det ska va! Kvällen bestod av korv med bröd, dricka, massa dans, skönsång av Josefine, allsång till Carola (iaf alla tjejer);) hihi! Det var en trevlig afton:) Hon blev ganska dragen också vilket va syftet;) hihi!

Nu sitter jag o väntar på att torktumlaren ska bli klar så man kan åka ner och handla mat tills ikväll:) Ska till Marcus i Edane och hoppas på ännu en trevlig kväll!:) Tar tåget dit och hem imorrn:) Party party party!

Denna veckan har jag jobbat varje dag på banken i Challa:) Trevligt! Och det har gått jättebra, klarar de mesta själv i kassan nu (de enkla sakerna alltså). Men på måndag ska jag börja i Arvika, lite pirrigt alltså! Shit... Men de ska väl gå bra det med;) Igår almälde jag mig till en gratis biljett till Arvika Festivalen också, banken bjuder;) joooora! Så på festivaltorsdagen har vi en speciell del i öltältet så man kan se Mando Diao skitbra:D Lyx!

Har ingen och vara med på festivalen med de xD Ska ju jobba på dagarna så får bli nåt besök på kvällarna:) och hela lördagen. haha, och på söndagen när ska vi i mitt lag städa campingen, nån som vill hjälpa till gratis?;) Vore väldigt perry!

Nej nu ska jag gå och packa! Ha en bra helg!


Hör av dig?

Studentbalen 09

I går ringde klockan 08.00, satte mig upp i sängen och sa till mig själv: "Det här kommer bli en rolig dag, men jag är så sleten, vill bara sova." Men nej det fick jag inte! In i duschen, åt en flingtallrik och till frisören kl.9. Satt där från 9-13. Puh! Höll på att svimma när jag satt i hårtorken i en timme, så himla varmt, usch! men det gick fint! Blev supernöjd!:)
Sen kom mamma och hämtade mig, åkte hem, tog en raggardusch, sen kom Joel och hans föräldrar och åt rester sedan torsdagen, sen kom fotografen Tommy och tog kort på oss i duggregn nere vid sjön:) Gick så fint så och klänningen torkade snabbt^^
Sen åkte vi till farmor och visade upp oss^^ Och sedan vidare till stan för att gå kortege:)
Under kvällen blev det:
*God mat
*Trevligt sällskap
*Svettigt
*Dans både bugg och vals^^
*Drinkar
*Olssons brygga och party dans!:D
*Kramas
*Sova
*ZZZZZZzzzzzz

Och idag vakande jag halv ett^^
Har träning om en timme, har ingen lust eller ork precis, men får väl pallra mig dit. Kvällen i kväll är ännu oklar dock. Är Björn Rosenström på bryggan, och jag vill träffa alla studenter igen! Men vi har match imorrn.. Så det känns fel att gå ut. Han börjar inte spela förrän midnatt, så även fast jag kan va nykter så bler det sent.. Och man tar bara studenten en gång faktiskt.. fan.

Ps. Joel och jag blev med i tidningen igår också^^ hihi!


Studenten 09

Ja ni, nu har lilla jag också tagit studenten och trots vädret så blev den väldigt minnesvärd^^ Torsdagen började med att klockan ringde 05.45 och jag spratt upp, duschade och satte mig på en stol och Josefine lockade mitt hår:) Sedan tog jag bilen till stan och där väntade champangefrukost hos Linnea i klassen (pga regn), det var trevligt! Blev lullig efter en liten flaska champange xD bra där! Sen gick vi till skolan för att samlas med Catta i klassrummet.
 
Under dagen skedde även detta:
*Kyrkan, jag fick ett stependium på 5000 kr från Svensk Handel! :D shit va kul!
*Fotografering med klassen och mössorna.
*Enskilt kort fotografering.
*Hängde upp vårt plakat i fönstret "Ingen kan allt, men alla kan något- Även vi i Hp3b";)
*Fick betygen, 12 VG och 20 MVG :;D
*Kramades
*Åt lunch i matsalen med alla treor.
*Såg på lärarnas show "Expedition Fredriksson" Så himla bra och jag skrattade hela tiden! Lyckorus:)
*Mösspåtagning!
*Rektorn höll tal (men inte på det tråkiga traditionella utan han sjöng ett på engelska! haha!:)
*Handtackade alla lärare på skolan.
*Sjöng som dårar i fönstren
*Sprang ut i friheten 17.00!
*Studentsången
*Letade efter familjen på skolgården
*Blev uppvaktad av nära och kära^^ Tack så mycket, alla är bara för söta!
*Åkte scania genom stan och sjöng Hp3b chalalalala!
*Åkte hem för att bli firad
*Fick jättemycket presenter
*Åt mat (inte lite gott!)
*Åkte tillbaka till stan
*Låg i sängen hos mostra 01.00.

*ZzzzZzzzzz


För jag ska ta studenten för jag ska ta studenten!

Shit, imorrn smälller det. Då kommer den dagen man fantiserat om hur länge som helst, STUDENTEN liksom! Känns helt knäppt! Det senaste dagarna har varit fullspäckade precis som det ska va:)
I lördags var det fest, i måndags var det fest (efter match mot Qbik 2-2 jag spelade forward) i går var det festmed klassen och sen mat på olssonsbrygga med mentorn och idag är det vattenkrig och ikväll blir det Ingestrand tror jag men det får bli lungt, ska ju upp kl.06 imorrn:P

Sötaste Josefine ska med mig hem ikväll, sova och fixa mitt hår imorrn<3 iiiihhh!

Hinner inte skriva mer nu, ska klä på mig vita kläder och gå och ha vattenkrig mot Taserud;) Ska sikta lite extra på en person;) hihi!

Fan börjar bli nervös över denna uppståndelse som sker imorrn och fredag, men jag ska njuta och ta massor med kort!:D Och BE TILL VÄDERGUDARNA OM UPPEHÅLL, uppehåll är allt vi kräver:)


Puss o kram från blivande student!


Position: läktare

Idag gick jag upp halv elva, åt frukost tittade på talang och satte igång o städa rummet och plocka i ordning kläder:)
Jag har även bytt sängkläder, det är så skönt o lägga sig i rena sängkläder^^

Idag har jag varit i Arvika och sett på Supporters mot Rävåsen 1-2 och Arvika- Ås 5-6:) Hejade på Ås i den senast nämnda matchen men Arvika gjorde mål i slutSEKUNDEN! Tur! Fyfan, men det var en ålrik match iaf;)
Efter det pratade jag lite med Carin och så handlade jag på Styckås konsum innan jag åkte hem:) Fick låna brorsans v70, helt otroligt;) hihi!

Nu ska jag göra mig redo inför morgondagen, 1,5 mils gång i Solbergaklassikern, min sista klassiker ever! Och medaljen är min^^ Sköööönt! Vi har match i Karlstad på kvällen imorrn så därför ska alla i Eda gå:) Mysigt!;)

FYRA DAR KVAR TILL STUDENTEN! Du kommer väl och tittar?;)


Hoppas hoppas hoppas

Mycket fotboll + fest

Igår var jag på träning kl.12, vi var bara tio stycken men det va kul ändå, vi spelade mest:) Efter det åkte jag o Nattis till Fiskevik och tittade på Fiskevik-Deje, tyvärr vann Deje med 5-2 :( Men men så är det. När slutsignalen gick åkte vi vidare till Arvika, plockade upp Annie, tog ut pengar och köpte pizza. Va egentligen jättehungrig men orkade halva barnpizzan:P Sen bar det av till Fredrik och hans lilla egna hus bredvid hans föräldrars hus. Där började vi göra oss i ordning, och dricka. Men det va inge gott att dricka den här helgen heller :S Tror inte min kropp tål smaken av sprit längre sen min 19-årsfest. Det bara växer i mun på mig, och jag pendlade mellan cider o vin. Men iaf så körde Fredrik oss till Strandparken där vi drack upp det sista och åkte till bryggan för att se Sverige-Danmark:) Tyvärr blev det förlust, på en oturlig rensing..

Efter det drack vi drinkar, fixade bord på restaurang-delen och köpte oss mat elva på kvällen xD haha! Åt Toast och det var riktigt gott^^ Men min mage blev jättekonstig efter det, hade inte ätit så bra under dagen och inga bra tider.. Så på hemvägen levde magen sitt egna lilla liv, det va skönt att komma hem;)
 
Kvällen får väl godkänt. Malin E joinade oss vid Bryggan o Landskampen också förresten:) Hon var med mig hela kvällen:) Vi hade kul o dansade och så men på dansgolvet finns det så jävla mycket äckel! Äldre personer som bara är ute efter en sak och försöker kleta, t.ex. jag kände att det kom två armar runt mig som gick från magen o neråt jag tittade bak för att se vem det var och drog till honom med armbågen i magen. Det var en 35 åring som stod där och äcklar sig! Det var killar på nån av oss i princip hela tiden så tills slut fick Malin nog och drog ur mig därifrån, fy fan!

Jag önskar jag hade en kille som kunde skydda mig från det sånt där..

Studentveckan!

Kopierat från studentkommiteen blogg:D

Sön 7/6 - PARTY I STRANDPARKEN!
Medtag filt, gitarr, cdspelare, fotboll etc. Eftersom klassikerlöpningen är på måndag morgon, så ber jag er att komma ihåg varma kläder så vi kan festa hela natten. OBLIGATORISK NÄRVARO!
Men vi har match på måndag så kan inte festa:(

Mån 8/6 - TÄLTNING PÅ CAMPINGEN!
Vi drar igång runt 5-tiden, ta med er ölen och tälten och kom till stora festivalcampingen! Vi utlovar tidernas bästa studentcamping för de som får tummen ur och dyker upp.
(Vid dåligt väder hittar vi på något annat, håll ögonen öppna!)


Tis 9/6 - STUDENTFEST PÅ RITZ!
Fått nog än? Nej jag tänkte väl, PAAAARTY!
2200 öppnas RITZ dörrar ännu en gång till studenternas förfogande! Strandparken är stället för de som vill tjuvstarta! Obligatorisk närvaro även här, VI TAR STUDENTEN FÖR HELVETE!!!! :D


Ons 10/6 - VATTENKRIG OCH HÄNG PÅ INGESTRAND!
"..inspirationen var slut, utbrända elever överallt, regnet öste ner. Som tur var hade vi våra betyg vi kunde elda upp och värma oss med.."
1200, då smäller det! De fega hundar som är rädda för vatten ombeds stanna hemma, resten av oss skall skapa tidernas vattenkrig!!! Har vi tur dyker även en och annan Taserudare upp...

På kvällen får vi alla smaka på segerns sötma på Ingestrand! Där brännbol, öl, kubb, öl, bad, öl, grill, öl och öl lockar! Vi får be till vädrets gudar, men det skall inte vara några problem.. STUDENTEN FFS!


Tor 11/6 - STUDENTEN!!!!!!!!
Ta med er den finaste champagnen ni hittar och kom till Statsparken klockan 8! Vi börjar studentdagen tidigt med humöret på topp, det blir inte sämre utav champagnen, jag lovar!

Sön 7/6 - PARTY I STRANDPARKEN!
Medtag filt, gitarr, cdspelare, fotboll etc. Eftersom klassikerlöpningen är på måndag morgon, så ber jag er att komma ihåg varma kläder så vi kan festa hela natten. OBLIGATORISK NÄRVARO!


Mån 8/6 - TÄLTNING PÅ CAMPINGEN!
Vi drar igång runt 5-tiden, ta med er ölen och tälten och kom till stora festivalcampingen! Vi utlovar tidernas bästa studentcamping för de som får tummen ur och dyker upp.
(Vid dåligt väder hittar vi på något annat, håll ögonen öppna!)


Tis 9/6 - STUDENTFEST PÅ RITZ!
Fått nog än? Nej jag tänkte väl, PAAAARTY!
2200 öppnas RITZ dörrar ännu en gång till studenternas förfogande! Strandparken är stället för de som vill tjuvstarta! Obligatorisk närvaro även här, VI TAR STUDENTEN FÖR HELVETE!!!! :D


Ons 10/6 - VATTENKRIG OCH HÄNG PÅ INGESTRAND!
"..inspirationen var slut, utbrända elever överallt, regnet öste ner. Som tur var hade vi våra betyg vi kunde elda upp och värma oss med.."
1200, då smäller det! De fega hundar som är rädda för vatten ombeds stanna hemma, resten av oss skall skapa tidernas vattenkrig!!! Har vi tur dyker även en och annan Taserudare upp...

På kvällen får vi alla smaka på segerns sötma på Ingestrand! Där brännbol, öl, kubb, öl, bad, öl, grill, öl och öl lockar! Vi får be till vädrets gudar, men det skall inte vara några problem.. STUDENTEN FFS!


Tor 11/6 - STUDENTEN!!!!!!!!
Ta med er den finaste champagnen ni hittar och kom till Statsparken klockan 8! Vi börjar studentdagen tidigt med humöret på topp, det blir inte sämre utav champagnen, jag lovar!

Förhoppningsvis är vädret fint, och vi kan ta avslutningskorten utomhus. Men vi samlas ändå 10 minuter innan klassens korttagning utanför aulan.
Här kommer korttagningstider för alla klasser:
EK 0900
EsBd 0915
TeA 0930
HpA 0945
HpB 1100
Id3 1115
Ku3 1130
NaA 1145
NaTeB 1200
SaA 1215
SaB 1230
EsMu 1245

Avslutningen i kyrkan äger rum klockan 1000.
Sista gången ni får höra rektorn tala i kyrkan, missa inte det!!!

1330 är det avslutningsmiddag i matsalen. Uppklädda och uppspelta entrar vi en matsal med dukade långbord! Fin middag, uppklädda mattanter och tårdrypande avslutningstal, kunde vi ha hoppats på mer?!

In i skolan för SISTA GÅNGEN, och LADDA LADDA LADDA! Vässa stämbanden och sjung om studentens lyckliga dar!
1700 slår dörrarna upp och vi är fria, fattar ni, FRIA!! :D
Hem och ät god mat och öppna presenterna, sen bär det av in till stan igen för att überfesta järnet!


Fre 12/6 - STUDENTBAL PÅ OSCAR STATT!
Vi samlas 1700 utanför kyrkan för att lägga rätt de sista hårstråna, putsa skorna, tugga tuggummi och hitta rätt kavaljer. 1800 går vi det mytomspunna ledet ner till torget för att sen styra kosan rätt in i festligheterna på hotell Oscar Statt! Trerätters, god dryck, underhållning, musik, dans och festande är vad som väntar oss innanför dörrarna!


Mina kära tekniker, esteter, handlare, idrottare, kulturvetare, naturare och samhällare. Låt oss ta i hand och skåla för de mest oförglömliga dagarna i vårat liv!
SKÅL!

In i duschen!

Nu blir det duschen, på med kläder och till Arvika på After Work buffè, det ska sitta gott med mat:D
Efter det ska jag hämta Jojo så drar vi till Älgå och ser på Älgå-Kronan!:D Heja Älgå!

Imorrn är det träning, se Fiskevik-Deje, se landskampen och party! Hoppas ALLA är ute nu helgen före STUDENTEN!
Om en vecka blir jag vid den här fotograferad nere vid sjön, i balklänning o balfrisyr<3 Fattar det fortfarande inte!

Vill ha Body Butter Raspberry^^


Urdrag ur AN idag om vår match:
"Dessutom rensade Edatjejerna bort en mycket farlig boll mitt framför eget mål. När Kil slappnade av efter sin kvittering fanns Lina Olsson åter på plats och kunde ta emot långbollen som lyftes upp till henne. "
Hihi, om man visste och läser mellan raderna så ligger jag bakom det där^^ tsss måste ta med något jag gjorde bra i matchen iaf.


Ha en trevlig fredag!




Det känns inte äkta längre...


Nu är det nära!

Nu är ALLT klart inför studenten! Sista inköpet var idag, ett spänne till balfrisyren;) Så nu är alla kläder, accessioarer, fotograf, skor, smycken, mössa, inbjudningar, mat, smink, balfrisyr,sprit, kavaljer, danssteg FIXAT! Grymt sköönt!^^
Can`t wait! Men dagarna kommer bara flyga förbi... Men men minnen fö livet ska det bli.
Önskar jag haft tre roliga år, men tyvärr kan jag inte skriva under på det..."/ Vet inte om det bara beror på mig kanske"/
Men men så är det!

Haha, pappa ringde nyss. Han är iväg på Elmia i Jönköping tillsammans med ett gäng killar i 30-årsåldern, och de bor på hotell i Göteborg. Så det hade precis kommit hem från att ha ätit, de andra gick vidare på stan och drack mer grogg men pappa gick hem till hotellet och ringde hem till oss han, haha söt^^ De andra har druckit sen 12 idag xD Skulle kunna tro att de tar studenten haha! xD Ojamejen!

Nej nu ska jag fortsätta att se på tv:) Ledig imorrn!:D Ska på After Work imorrn med några från banken^^ Jobbade idag direkt efter skolan:) Imorse hade vi idrott, vi dansade foxdrot, vals o bugg^^ Vi var 8 st, från båda klasserna, snacka om dåligt..:( Men det va kul o dansa:) Efter idrotten visade jag bildspelet jag gjort med bilder på oss i Hp3, det kom inga fler dit, vi va 7 som tittade på det.. Inte ens läraren kom.. >trist< när man försöker göra nåt av studenten och gymnasietiden.
Nej nu med en vecka kvar har jag gett upp hoppet på min klass, fy fan! Jag fixar o fixar o fixar och alla bara tar för givet att jag ska fixa allt. I går skulle vi ha Så ska det låta på Solidaritetsdagen, det kom 9 st ur klassen, och alla kom olika tider, vi hade ingen sal att vara i och ingen tog tag i att dra i gång. Och jag tänkte för en gångs skull att inte ta tag i det och det slutade med att alla åkte hem, och jag är inte förvånad!!!!! Ska bli skönt att slippa att ställa upp och inte få ett skit tillbaka! Fast kan inte garantera att jag inte kommer vara lika dum i framtiden och göra allt... But that´s just me.

Men nu känns det som om det håller på att rinna över..

MEN iaf, en vecka kvar nu, en jävla vecka! Sjukt!
På onsdag blir det räkfrossa på Olssons Brygga med tjejgänget^^ Jag  the 88`s:D


Vinst!

Vi vann mot Kil med 4-3, enough said, eller hur Elin?;) Kristin is our matchhjälte med 3 min kvar:D
Eda IF<3



Shopping igen xD

Haha, igår jobbade jag till fyra, sedan raka vägen till Åmot o på solarie, och sedan tillbaka till Challa och in på sportshopen. Gick in där i hopp om att komma ut med en mjukis träningsdress. Men jag kom ut med:
*Mjukis Adidas träningsoverall
*Puma keps
*2st tränings t-shirtar
*En lila tunika
*En musse t-shirt
*en puma t-shirt


Och idag skulle vi fixat så ska de låta på solidaritets dagen, kom till skolan, där va vi fyra i klassen sen kom fem till. Ingen tog tag i nåt så det blev inget. Jag kände att jag orkade inte göra det nåt mer. Så alla som kom åkte hem igen. Jag o Nattis stannade kvar lite på skolan, sen gick vi på sunday xD och sen på stan och fixade present till mentorn och jag handlade kläder, skräll! Den här gången blev det:
*en lång blårutig lång skjorta
*en svart kjol
*en svart kofta

Måste ha lite ombyte i sommar om man ska kunna ha lite variation på banken:)

Ikväll är det match! Hemma mot Kil:) Jag ska spela vänsterback, har inte spelat back på två matcher nu, men ska tagga för den uppgiften!:D

En trevlig dag

Idag vaknade av att jag fick sms 06.42, (hade klockan ställt på 07.20) men iaf så var det från Anki och det stod: "Schysst framsida i arvika nyheter walle :D" Och jag bara Va?! Spratt upp ut sängen sprang in till mamma och pappa och fnittrade och sa att jag tydligen var på framsidan på AN. Gick ner till datorn och gick inte på ANs hemsida och där var den, jag på framsidan av sportdelen, jag ensam mot målvakt och de ser nästan bra ut;) hihi! KUL!:D

Åkte till skolan vid åtta, lånade caben idag^^ Va jättevarmt redan då:) Åkte runt i Lersjön först och lämnade ut studentinbjudningar ,och fick se ett får i diket, på fel sida stängslet xD Ringde till pappa men han sa att fåret kommer nog inte gå så långt, men ändå:P

Kom till Arvika lite innan nio och gick till Virveln City, där vi testade balfrisyren^^ Hon satte bara upp det lite slarvigt för att känna lite på håret och stukturen på frisyren, så det tog bara en timme, men på balfredagen kommer det ta 4 timmar:P

Sen blev det betygsprat på naturen, jag nådde mitt mål och det blev MVG:D Yes! Sen fikade jag o Nattis på Sunday (skräll!) och Malin hängde på som sällskap:) Sen drog vi några varv i stan med caben, satte oss en sväng i solen i strandparken, skönt! Solen var verkligen het! Efter det åkte vi till torget och mötte upp Paul och specialidrotts gänget för att avsluta kursen med glass^^ Mums!

Träffade Sofia F och Marika så satte mig vid dom när de andra åkt. Då kommer det fram en alkis och börjar krama Sofia bakifrån och säger: Åh du är så fin, men jag är för gammal för er tjejer. Jag försökte vara positiv och sa att det finns nån för honom också, då kom han fram till mig och kramade mig bakifrån, lägger verkligen armarna runt mig äckligt nära min bröst och säger: Va skulle jag göra utan er? Usch just den stunden ville jag försvinna, usch det var så obehagligt!

Betyg i dag: MVG i Natur B och VG i Specialidrott:)

Träning sen:)
Tisdag: Ska jobba på banken 8-15.45, sola 16.30 i Åmot. Se på KK- Gunnarskog/Bortan
Onsdag: Solidaritetsdag på skolan. Match mot Kil hemma.
Torsdag: Idrott 8-9, Visa bildspel för HP3. Jobba direkt efter skolan på banken. Studentfest i Strandparken!!
Fredag: Njuta av ledighet! Älgå-Kronan på kvällen!:)
Lördag: Se Sverige- Danmark, sen party!
Söndag: Vilaaaa:P



RSS 2.0