Göteborg

I fredags morse drog jag, Stefan o Elin i väg till Göteborg:) Jag körde hela vägen eftersom Elin inte var så pigg p.g.a fökyllning o Stefan hade jobbat natt innan,, Men jag klarade de uppdraget utan problem;) haha!
Under vägen stannade vi för att avnjuta vårt neste, gott^^  Vi kom fram till Angered C där vi köpte kort att använda på buss o spårvagn.. Bönder i stan säger jag bara xD Sen for vi vidare dit vi skulle bo, Senapsvägen (Mustardstreet)...;) Jag fick ringa Lena som jag fick låna lägenheten av för en sista guidning  fram:) Lägenheten va liten men de gick verkligen att bo i två nätter:) De fanns två sängar, tv, toa, dusch, kök med bord, tre stolar, diskbänk. kokplatta o mikro:) så de va ingen nöd tycker jag iaf:)

När vi packat upp o bäddat i ordning sovplatserna så gjorde vi i ordning oss o gick ut till busshållsplatsen som låg precis utanför där vi bodde, tog buss till Angered C o sedan hoppade vi på spårvagn in till city:) Usch, dom va inte så fräscha, men ett smidigt sätt att resa på iaf;) Där vi bodde kan man jämföra med Karlstads kronoparken om man säger så ;p inte många "Goa Göteborgare" där inte;) När vi kom till stan då gick vi till Nordstan o åt pasta buffè, de va göööör gött! Olika pasta sorter men olika såser, bara att vräka i sig hur mycke som helst, himmelskt!^^ Sedan gick vi på Hemköp o köpte snacks inför kvällen o frukost:) Sedan tog vi faktiskt spårvagnen hem o la oss framför tv:n o bara slappa, alla va slitna êfter resan så de va skönt^^ Jag o Stefan fick dock inte så mycke sömn eftersom Elin va förkyld o tätt i näsan om man säger så;) haha!

På lördag gick vi upp o åt frukost  o kolla på tv:) Frukosten innehöll färskt bröd, persikoyoghurt, juice o skinka, mums!
Stefan bara satt på ett hörn han, han brukar inte äta frukost, men han åt faktiskt en baguette som va kvar från hans matsäck;) Efter dagens viktigaste måltid gjorde  vi oss i ordning och åkte in till stan på samma sätt som i går:) När vi kom fram sken solen o de va härligt väder ute^^ Vi letade upp nordens största biograf och bestämde oss för att se Mamma Mia och Mama Mia vilken bra film!! De rekommenderar jag verkligen! Man blev glad av den^^ Efter den så var de dags för shopping:) Försökte hitta en klänning som jag tänkte ha på min kusins bröllop, men de va dött lopp.. Inte en fin klänning fann jag..:/ Men jag köpte ett par shots o en t-shirt:) Stefan fann sig äntligen en hatt som han velat ha, snygg!
Efter shoppingen åt vi på ett ställe som heter Slimfood, de va en salladbar, en sån vill jag ha i Challa!^^ Riktigt nice!

Sedan drog vi vidare till Liseberg, där åkte vi inga karuseller, Elin va sjuk, Stefan hade ingen lust, men de hade jag!! Men ville inte åka själv så blev inget av.. Vi kollade in Carl Einar Häcknerm lite grann också, han gor ju show där varje år:) En speciell figur.. Sen gick vi runt o kolla i souveniraffärer  och Stefan köpte en heliumballong;)  till sist efter många om o men tog vi ett gammaldagskort^^ Jag o Elin fick va två leende damer som hade stora klänningar o Stefan va en cool Sheriff^^  Kul!:D Sen köpte vi lite snacks igen o åkte till lägenheten o kolla på tv:) Stefan drog i sig helium ut ballingen o sjöng "Känn en doft av kärleken", o jävel va jag skratta!! xD Jag filmade^^ tss

Idag gick vi upp efter nio, åt frukost o packade i ordning för hemresa:) Vid halv elva lämnade vi Mustardstreet;) Stefan körde hem.. Vi körde hem Elin o sen åkte vi till Årjäng o delade på en pizza o hyrde film, Kollopapporna, en perfekt film där man inte behöver tänka, vi va sletna o utanför regna de, så de va som gjort för film^^ Efter filmen satte vi oss vid datorn o kolla lite grejer på internet, pratade o sen blev de soffan o tv:) Skön dag med andra ord, sen vid nio började han jobba natt, så då åkte jag hem till mitt kära Lersjön^^

>>10 mars 2007 fann jag en vän för livet^^<<

Tack så mycke Elin o Stefan för denna helg!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0