Möhippa

Igår va de möhippa för Maria i laget:) Vi möttes på Statoil utklädda som gamla tanter allihop, före vi tog henne på Maximat o klädde på henne turkosa tights, svart stringbaddräckt, leopardmönstrad kort t-shirt, benvärmare, joggingskor, en slöja som satt på en fotbollshjälm, en blond peruk o ett hemskt smink xD Hela laget var bjudet till detta, men 5 av 30 kom!!! SÅ HIMLA DÅLIGT! Men de va även gamla vänner o bekanta till henne som va med också, tur va väl de!

Hennes första uppdrag var att tjäna ihop 150 kr så hon fick va med på vår fest;) Hon skulle då gå runt o leta på parkeringen på köpcentret efter frivilliga stackare som skulle få sin framruta på¨bilen putsad av henne för 10kr;) De flöt bra i början o flera på raken sa ja, men sen kom de en svacka o norskarna sa nej, en kärring blev så himla sur o viftade med fingret xD haha! finns folk till allt;)

Hennes andra uppdrag va att med sparkcykel ta sig till Elviers Gatukök uppe i samhället, därifrån fick hon springa hem till sig i Ämterud, sen cykel därifrån till Kalles Loge och sista biten till Älvvallen fick hon testa rullskidor xD haha! Vilken syn! Vi andra åkte bilar vi;)

Hennes tredje uppdrag var att ha ett aerobik pass med oss andra xD Ingen taktkänsla för femöre (ungefär som Stefan) ;) haha! Men vi andra försökte hänga med i svängarna även fast vi hade långs klänningar o peruker på oss xD

Sen blev de mat, vi grillade i regnet, men gud så gott! Grillade åt stiliga Elin också:)

Hennes fjärde uppdrag var att placera ut saker som låg i en hink som tillhörde en person som fanns runt matbordet:)

Hennes femte uppdrag va att ha ögonbindel på sig o sen skulle hon känna på fyra olika personer, och gissa vilken sport de utförde. Joanna hade ett gevär o en skida = Skidskytte, Andrea hade en fotboll o ett tennisracket= Fotbollstennis, Josefine hade en simmössa, simglasögon o kjol= Synkromsimmerska, och sist jag xD Hade suspensoar på mig o en gammal kälke i handen= Kälkhockey:) De va skitkul! Hon började känna på mig från ansiktet o när hon kom till brösten o midjan så sa hon:"Ja men detta är Walle iaf" o precis när hon avslutat den meningen så känner hon mellan benen på mig o rycker undan o skriker till xD Jag höll på att dö av skratt!!! haha!

Hennes sjätte o sista uppdrag va att gissa vad hennes blivande man Lars hade svarat på 10 frågor, som Jonas hade ställt till honom på hans svensexa xD haha! De va riktigt kul att höra, de gick från "Vilken är din favoritfärg till favorit ställning? xD hahahahahaha! Pinsamt iaf, men de va överrens så då är de ingen sak;)

De sista för kvällen så fick hon en korg fylld med grejer till bröllopsnatten;) hihi!

Kom hem vid halv tolv, hade huvudvärk, va nog från åskvädret... Men självklart så fick jag stanna för en älg i vägen på vägen hem.. Usch, den stod länge o glodde..

Tack alla som va med o gjorde kvällen så rolig!:)Gamla tanter;)
Haha, möhippan själv;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0