Miss you

Nu för tiden är det bara jobb, sova o jobb.. Saknar många av mina vänner men det är många som inte hör av sig. Jag vill inte verka tjatig o skriva först.. Igår ringde Stefan och då blev jag glad, vi har inte pratat riktigt på länge så det va kul:) Sen fick jag sms av Elin o blev bjuden till henne ikväll:) Sånt gör mig glad!<3 Har varit tyst i mobilen många dar.. Önskar jag slapp känna så här med det gör jag.

Jag drömmer mycket om jobbet också:S Negativa grejer som kan hända mig. Ni kan nog komma på en grej som jag är rädd för varje morgon jag går till jobbet.. Just de, rån. Jag har drömmt de flera nätter o försöker föreställa mig hur jag kommer reagera, för den dagen kommer att komma. Man kan inte förbereda sig nog för sånt. Usch, hemska tanke.. Denna vecka har jag varit fruktanssvärt trött också, pratade med Malin på jobbet om det och hon sa att vi har ett rätt så psyksisk krävande jobb med mycket ansvar o en massa saker man ska tänka på..
Men det finns mycket positivt också, ett himla socialt jobb:) Kan tänka mig att utbilda mig inom banken till någon typ av jurist faktiskt:)

nej nu blir det soffan o en powernap, sen äta lite o sen tíll stan:)
Hoppas vi hörs;)
ha en skön helg!


Kommentarer
Postat av: Majs ;)

Hejsan!

Jag känner igen mej! Här har det också vart rätt tyst, men rätt vad det är piper det till någonstans och så blir man jätteglad! Hela dagen kan bli toppen av ett enda mejl eller telefonsamtal, det är lite kul ändå (eller patetiskt, men väljer att inte se det så)!

Vad kul att höra att du trivs med jobbet, gött!!! :)

Läs i Göteborg då tycker ja! Så kan vi kanske spela fotboll tillsammans igen!...

Ha en skön helg :) Kram ;)

2009-10-09 @ 18:28:31
URL: http://nanifra.bolggsida.se
Postat av: Elin Öhh

<3

2009-10-12 @ 22:12:29
URL: http://elinkaroline.blogg.se/
Postat av: Malin

Haha, dessvärre finns det inte en chans i världen att det kommer finnas nåt godis kvar den 19:e. Får väl göra nytt isåf ;P Ska bli så kul att träffa dig igen då, sötnos! Miss you! :*

2009-12-07 @ 23:56:35
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Elin Öhh

Ja den är fin. Men har lite för långa armar. :P

2009-12-14 @ 22:48:46
URL: http://elinkaroline.blogg.se/
Postat av: Elin Öhh

Skitprat!

Vi tycker alltid om dig <3

2009-12-23 @ 22:41:17
URL: http://elinkaroline.blogg.se/
Postat av: alexandra

Fin blogg! följa varandra på bloglovin?:)

2010-08-17 @ 18:24:20
URL: http://kisskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0