Tre dagar i Götet med mamma

Dag1
I tisdags ringde klockan 06.15,, puh! Men det var bara att skutta upp, lägga det sista i resväskan, göra matsäck och åka iväg till tågstation, där stod tåget som skulle ta oss till Kil och sedan ett annat tåg därifrån vidare till Göteborg:) Vi va framme i Göteborg vid tolv-tiden och vi bodde på ett jättefint hotell precis på centralstationen, det var jättefint verkligen!:D Så vi checkade in, la oss och vilade lite inför 4 timmars shopping, vi gick varv på varv i Nordstan då och fann lite smått och gott^^ Vi gick tillbaka till hotellet, gjorde oss i ordning och gick till Biopalatset för att se på bio, och det blev Män som hatar kvinnor. Den var verkligen jättebra! Den väckte alla sorters känslor hos mig, från skratt till jävligt arg! Usch hur kvinnorna behandlas i den filmen, det värsta är att det kan vara någons verkligenhet, misshandel, sexuellaövergrepp osv :S Skådespelarna var verkligen superbra! Den rekommenderas starkt!

Dag 2
Mammas 50 årsdag! Hon fick en musmatta med mig o brorsan på och en helkroppsmassage på hotellet samma dag:)Vi gick upp halv nio för att äta hotellfrukost, mums! Alltid lika gott^^ Efter det bar det vidare ut på stan, till köpcentret Kompassen:) Där blev plånboken väl använd, jisses va saker jag köpte XD
En summering av mina inköp:
*Solglasögon
*Keps
*2 leggings
*2 bh-ar
*1 ballong tunika
*1 par skor /*1 lång skjorta
*1 par Jeans 3/4 byxor
*2 linnen
*2 tränings t-shirtar
*1 söt blus
*2 kjolar
*Engelskt lexikon miniformat
*2 böcker
*Present till Pappa o en liten påskpresent till Carin
*En handväska
*Häl-strumpor
*1 helkroppsmassage till mamma på hennes 50årsdag

Till en summa av: 4195kr shit!!

Blir ingen mer shopping för mig på lääääänge xD
Men man lever ju bara en gång;) Dag 3 Vi checkade ut, gick runt i centralstationen och kikade (det är som ett köpcenter det med) och så åt och fikade vi:) Vid tre gick tåget hem:)

Kommentarer
Postat av: Elin Öhh

BRA BRA BRA!

Nej fan, den matchen måste vi få flyttad alltså!

2009-04-18 @ 17:01:10
URL: http://elinkaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0